Doi tati
Raspunsuri - Pagina 4
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eva83
crezi ca ma ia? nici gand. i-am spus ca nu trec fata pe numele lui dc nu ma cheama ca pe el, adica sa ma ia o data dc tot ma vrea atata si vrea si copilul si iar ma plimba cu zaharelul, ca stai intai sa fie fata a lui, eu divortata, si mai vedem noi. sunt convinsa ca va gasi alte motive de amanari. oricum e f furios ca sotul meu, aparent il lasa in pace sa si vada fata, vb extrem de frumos cu el, ma lasa sa duc copilul la mama lui, imi zice mereu ca el are rabdare sa o termin cu povestea asta, ca ma voi lamuri eu, in continuare are grija de fata, ca si cum toate astea trec pe langa el si sunt lipsite de importanta. dar mi-a zis ca dc poveatea cu schimbatul numelui pe baza acordului la amandoi e reala, el nu imi va da niciodata acordl. |
Vrei sa scriu cu rosu de o mie de ori ca acestui copil nu poti sa-i schimbi numele actual si ca tatal acestui copil este sotul tau? Sotul tau nu poate sa renunte nici daca ar vrea dar nici nu vrea la o adica. Tu nu poti sa faci nimic. Iar acea persoana nici atat! Asa este legea, tare greu pricepi.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eva83 spune:
fata este incredibil de frumoasa. e adevarat ca seamana leit cu el.
si este un copil atat de cuminte cum multi si-ar dori.
e drept ca in casa e mereu liniste si pace, are tot ce e nevoie, sotul m-a ajutat sa-i amenjez o camera doar pt ea, cu patut cu baldachin cu voal roz, e ceva de vis. cand tatal biologic a vazut poze din camera ei a zis ciudos ca sunt bani aruncati ca nu i trebuie, ca ea nu intelege si nu are nevoie de nimic din toate astea si ca suntem niste snobi, eu si sotul.
nu inteleg de ce si mama imi spune ca nu e decat un donator de sperma, nu un tata real. de ce nimanui nu i este mila si de el, ca poate a gresit, dar si eu l-am pedepsit destul de aspru, luandu-i copila si dand-o altuia. ca acum in ceasul al 12-ea poate s-a trezit ca dc nu i-ar pasa, nu cred ca ar insista atata sa o trec pe numele lui.desi ma enerveaza la culme ca ma suna zilnic sa ma terorizez cu subiectul asta, in loc sa se duca el la avocati sa se intereseze, ma tot pune pe mine, de m-a exasperat cu graba asta.
e drept, ca eu de cand stau cu sotul nu mai sufar de nimic, in sensul ca ai mei pe mine nu ma pot ajuta ff mult financiar, eu am salariu ff mic, o indemnizatie care de abia imi ajunge pentru lapte si pampersi si banii sunt importanti, pt ca alaturi de sot iau tot ce vreau si pt mine si copil, o imbrac ca pe o printesa, cu iubitul nici gand de asa ceva, el e pragmatic, pt copil nu trebuie nimic, pt el da, isi cumpara tone de prostii.
si eu sunt sau am devenit f egoista, pt ca dupa atatia ani in care am jucat pe sarma cu el,ma tinea la respect cu orice imi doream, banii mei se duceau mereu pe mancare si casa, iar ai lui pt ce isi dorea sufletul sau si ce dadeam eu nu se vedea niciodata, acum sotul ma trateaza altfel si am dat de bine si n-as mai avea chef sa ma intorc la rau.
ma gandesc ca nu merit toate astea.
ca eu sunt de vina pt tot, ca nu am stat in banca mea.
ca puteam sta sa nasc si dupa il dadeam in judecata pt paternitate, dc voiam, dar am vrut sa i dau fetei un tata adevarat, sa-i arat lui ca dc el nu ma ia, face nazuri cu copilul, altul ma ia cu tot cu copil si adevarul e ca i-am siderat pe toti cu ce am facut, ca el jubila crezandu-ma la mana lui complet si pe sarma pt el.
cred ca eu am gresit colosal de mult, nu am judecat deloc cum trebuie, m-am complicat terbil, l-am complicat pe sot si mai rau, nu stiu cum voi afecta copilul. ce o sa-i spun cand va creste???
cum sa dreg situatia?
eva83 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Vrei sa scriu cu rosu de o mie de ori ca acestui copil nu poti sa-i schimbi numele actual si ca tatal acestui copil este sotul tau? Sotul tau nu poate sa renunte nici daca ar vrea dar nici nu vrea la o adica. Tu nu poti sa faci nimic. Iar acea persoana nici atat! Asa este legea, tare greu pricepi. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
pricep greu pt ca am vb cu 2 avocati care au avut pareri ff diferite.
adica ca s-ar putea cu test ADN, sau asa ceva.
corap spune:
si daca ti-ai batut joc in ultimul hal de viata ta trebuie sa-ti bati joc si de-a copilului doar sa nu sufere un popandau bataus?
szivarvany spune:
Citeste si reciteste si memoreaza mesajul lui Cristoiu, daca acum ti-e bine, poti schimba asta si sa-ti fie viata un IAD. Dar nu uita ca tragi cu tine si fetita ta.
E uimitor cata mila te-a apucat fata de asa o persoana care NU ti-a fost alaturi la greu NICIODATA.
_
cristoiu spune:
Auzi, ai o oglinda in baie? Du-te si uita-te bine in ea. Si trage-ti o pereche de palme. Si pe urma inca una. Si eventual repeta. Pina iti vine mintea la cap.
Stii vorba aia, cind 10 iti spun ca esti beat, te duci si te culci.
Copilului ii vei spune adevarul.
Fostul NU DA DOI BANI PE FATA. Nici la propriu nici la figurat. Daca il apuca amocul si iubirea si regretele, isi coplesea copilul cu de toate, si material si imaterial. Ti-a dat bani de lapte sau de pampers? I-a adus vreo carte, jucarie, palarie? Nu? Fapte, nu vorbe.
coraly spune:
Situatia o dregi lasand lucrurile asa cum sunt. Adica tu cu copilul si sotul, exul cu viata lui.
Ma intreb cand o sa ti se ridice valul de pe fata. Esti orbita complet si prinsa intr-o relatie abuziva. Ar fi bine sa citesti pe tema asta cate ceva, sa te intelegi mai bine si sa te poti desprinde de abuzator. Adica 'persoana' numita ex e un netrebnic egoist (frumos totusi, desi halal calitate), care nu a dat doi bani pe tine, te-a batut, ti-a tocat banii, nu te-a inteles, rasfatat, protejat, nu te-a dorit de sotie, nu a vrut copilul, etc. Si tu, prin nu stiu ce minune dumnezeiasca, in ultimul ceas, ai reusit sa iti iei un barbat extraordinar, care iti ofera totul, dar mai ales dragoste si un camin pentru copilul tau. Si in loc sa te gandesti cat de norocoasa esti totusi, ca ai reusit sa scapi de omul ala, tu stai si te vaicaresti de mila lui! Pe bune, asa ceva rar mai vezi. Asa orbire si lipsa de judecata. Pai daca nu erai casatorita, nici nu mai auzeai de el. Reactia lui este doar una de ciuda prosteasca ca te-a pierdut, ca nu mai esti la cheremul lui. Si acum te tine in sah cu numele fetei, ca cu altceva nu mai poate. Dar vad ca si reuseste, are cu cine... Trezeste-te cat mai ai timp! Ca risti sa-ti pierzi bunatate de sot umbland dupa cai verzi pe pereti.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
cristoiu spune:
Transmiteti lui Admin ca ne trebuie si un emoticon cRe da din cap stinga dreapta, ca eu asta fac de cind am citit subiectul asta. Ma duc sa imi iau copilul de la cresa.
coraly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Transmiteti lui Admin ca ne trebuie si un emoticon cRe da din cap stinga dreapta, ca eu asta fac de cind am citit subiectul asta. Ma duc sa imi iau copilul de la cresa. |
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
eva83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Auzi, ai o oglinda in baie? Du-te si uita-te bine in ea. Si trage-ti o pereche de palme. Si pe urma inca una. Si eventual repeta. Pina iti vine mintea la cap. Stii vorba aia, cind 10 iti spun ca esti beat, te duci si te culci. Copilului ii vei spune adevarul. Fostul NU DA DOI BANI PE FATA. Nici la propriu nici la figurat. Daca il apuca amocul si iubirea si regretele, isi coplesea copilul cu de toate, si material si imaterial. Ti-a dat bani de lapte sau de pampers? I-a adus vreo carte, jucarie, palarie? Nu? Fapte, nu vorbe. |
nu i-a luat absolut nimic, ca nu e pe numele lui. asa imi repeta.
pur si simplu m-a terorizat cu insistenta cu a trece copilul pe numele lui, ca el nu e tata in acte si ai lui nu-s bunici pe bune, cred ca imi da o suta de sms-uri pe zi cu subiectul asta.
el ma considera pe mine vinovata si nu rateaza nici o ocazia sa ma puna la zid. ca eu ce nu puteam sa astept si o recunoastea el cand voia. dar dc nu ma maritam si o treceam fara tata, el m-ar fi respectat infinit mai mult si poate ca dupa un timp o recunoastea si ma lua. dar asa sunt o femeie de nimic, care i-am furat sperma.
el nu vrea sa stea cu ea, ca sa nu-l trezeasca noaptea, zice ca o vrea pt ca maica-sa e batrana si are nevoie de nepoti, de patca a facut-opt maica-sa. ca mi-am batut joc de el si cand ii reprosez ca el m-a lasat balta, ca m-am rugat de el sa ma ia, sa ma ajute cu banii pt ecografii si pastile in sarcina, ca au platit ai mei tot, zeci de milioane, a zis ca e normal sa plateasca ai mei ca doar sunt fata lor.
ai mei imi reproseaza ca sa nu le aduc pe cap un ginere care sa stea cu ochii in pesnia lor si sa i injure cand nu mai au de dat, ca nu e normal sa-l tina ei la 35 de ani si pe copila, ca e un handicapat necrescut. asa se exprima tata legat de el. pt ca el le face crize alor sai si ai mei nu vor sa ajunga ca ai lui.
ideea e ca pur si simplu i-a casunat acum aceasta obsesie ca el nu e tata adevarat dc nu e in certificat si ai lui nu-s bunici adevarati si nu se vor si pot implica decat dc e pe numele lor.
ma preseaza sa divortez- desi nu a spus ca m-ar lua. sa schimb numele, desi mi-a zis f clar sa nu incep dupa sa-l conditionez sa cumpere lapte si pampersi si haine (banuiesc ca tot pe mine va pica), mi-a spus ca nu sunt "tiganca" sa-i cer de lapte si de haine.
acum 2-3 zle maica-sa imi tot zicea de haine ca unele i-au ramas mici si vai ce mici sunt, ca bluza e portocalie de parca e de la pdl si eu m0am enervat si i-am reprosat lui ca dc maica-sii nu i convine in ce imbrac fata, sa i cumpere ei.
apoi au zis de carut ca e greu, desi a costat 15 mil, ca mai bine luam unul sport ff mic.
ba chiar imi zicea maica-sa ca ce dau asa mult pe lapte, sa-o dau lapte de vaca si i-am explicat ca Nu se poate asa ceva, ca nu se da pana la 1 an.
si din aceste comentarii i-am reprosat eu lui ca ce mi fac program ai lui asa, dupa ce ca eu cumpar tot si ei nimic. ca cica nu e pe numele lor.