Doi tati
Raspunsuri
andacos spune:
Nu cred ca legea itzi permite sa treci copilul pe numele lui(asta spun din ce cunosc eu.insa tot ce-i posibil sa nu am dreptate 100%)si chiar daca s-ar putea,eu una nu as face-o!
Deci te-a terorizat timp de 10 ani si tu-i dai posibilitatea(trecind copilul pe numele lui)s-o faca in continuare?
Traieste-tzi viatza linistita alaturi de sotzul tau care chiar te iubeste si intzelege,si lasa-l pe el sa se zbata(el-tatal fetitzei)daca l-a apucat acum dintr-odata dragostea !
In timp ,la momentul potrivit ii vei putea spune si fetitzei cum sta situatzia!
repet,nu te lega la cap aiurea!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Tonia Antonia spune:
Eva,
Lasa-l naibii pe iubit si vezi-ti de viata ta langa sotul tau si copil.
Mare greseala faci daca il lasi sa recunosca copilul.
Nici nu imi vine sa cred ce am citit...
Androix spune:
Da, ce e frate copilul asta, o masina sa-l treci pe numele lui?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
histamina spune:
mie sincer,iertare daca gresesc,mi se pare un subiect de genul "Povestea mea' ,se asteapta reactiile si se scrie articolul.
situatiile enumerate sunt ptuin credibile.
te casatoresti in luna a 9a cu barbatul care te-a iubit din totdeauna si te gandesti sa te intorci la cel care te teroriza?
repet, suna a poveste siropoasa la care se aspeapta replici pt a se intregi povestea.
e o practica uzuala in presa de calitate inferioara.
scuze daca gresesc.
J.D. spune:
am ramas muta. atat egoism si rautate rar intalnesti. iar tu il vrei inapoi? daca avea de gand sa se implice si ii pasa de tine sau de copil ar fi facut/o oricum. nu iti trebuie hartii semnate si acceptul familiei partenerului pentru a avea o relatie normala.
eu m/am casatorit cu tatal copilului meu cand avea Finn 1 an jumate. dar in tot timpul asta am avut o relatie normala, bazata pe respect, incredere, iubire, implicare, etc. tu 10 ani ai trait un abuz continuu din cate povestesti. si vrei sa treci din nou prin asa ceva?
Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor
ZIZOU spune:
Sincer eu nu vad unde e dilema ta?
Inainte de a face demersuri in privinta paternitatii copilului aduti aminte de bataile primite. Ce crezi ca il va impiedica sa dea si in copil?
Nu te-a sprijinit cu absolut nimic cat ai fost insarcinata, crezi ca va sprijini financiar copilul? Si pe ce te bazezi?
Te-a batut, te-a dus cu zaharelul, ti-a facut viata un calvar timp de 10 ani, cred ca e timpul sa te trezesti. Ai langa tine un om bun, un sot si un tata pentru copilul tau. Nu te lega la cap fara sa te doara.
15+
octaviaavram spune:
nu cred ca e o poveste reala......pare mai mult la misto....hai sa testam reactia forumistelor...
PS:daca e adevarata,inseamna ca nu numai amazoanele din mitologie ,ca si categorie de femei,nu numai ele au existat,ci exista si acea categorie de femei,care pana nu o iau "pe coaja"in fiecare zi , nu simt ca traiesc.....mai modern cred ca se numesc masochiste ....
marius spune:
Copilul ramane cu numele actual cel al sotului tau care este si tatal legal al acestui copil. Conform legii sotul tau este si tatal legal al copilului si este singurul care are drepturi parintesti fata de acest copil impreuna cu mama copilului adica cu tine.
Pe scurt tatal biologic nu are nici un drept legal nici acum nici maine el nu va intra niciodata in discutie.
Asta e.
Cat despre tine sincer nu am o parere prea buna. Dar iti doresc succes si sa-ti vina mintea la cap!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eva83 spune:
multumesc tuturor.
sunt f surprinsa ca toata lumea gandeste la fel. inclusiv ai mei.
doar eu am indoieli.
nu este deloc o poveste siropoasa. este realitatea si cred ca am contribuit in mare masura la ea.
tot am tendinta sa ma simt vinovata fata de iubit, ca poate dc l mai asteptam si nu ma maritam, o recunoastea si ma si lua de nevasta.
si mama imi zice mreu ca m0a dus cu zaharelul 10 ani.
sunt derutata pentru ca acum pare fff schimbat in bine, adica in sensul ca se poarta mai frumos, in sfarsit, dupa atatia ani de asteptare ca miracolul sa aiba loc.
acum nu e chiar dracul negru, doar mai egoist decat ma asteptam eu. dc n-aveam sprijin de la altii, colapsam cu el si poate ca nici nu mai aveam fata.
dar cand ma uit la ea cat e de frumoasa si minunata si seamana leit cu el, am impresia ca totusi i se datoreaza Lui asta.....si mi se indoaie asa inima...