Doi tati
Raspunsuri - Pagina 2
eva83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Da, ce e frate copilul asta, o masina sa-l treci pe numele lui? www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
cam asa vb de ea. ca nu-i cumpara lapte sau haine sau altceva ca nu e pe numele lui.
ma mai enerveaza ca mai si comenteaza ce am luat eu sau sotul sau ai mei, ca vezi doamne am aruncat cu banii ca nu-i trebuie atata.
maica-sa m-a enervat intr-o zi ca de ce i-am luat o bluza portocalie cu ceva flori pe ea, ca e urat portocaliul, in ideea in care nu i-a cumparat ea nimic.
i-a dat nste haine de pomana primite de la colega ei de la serviciu. nu s-a indurat sa i cumpere, ca nu e pe numele lui fi-su.
marius spune:
Tu pricepi ca nici tu nici iubitul nu aveti ce sa faceti?
Puteti sa stati si in cap acest copil OFICIAL LEGAL are un tata si acesta este sotul tau.
Iubi - pa si pusi nu are ce sa faca. De cand te-ai maritat s-a hotarat soarta acestui copil. Are tata. Sotul tau. Asa e legea.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
citat din mesajul lui eva83 dar oare am eu dreptul sa nu-l las sa fie tata pt fata lui? |
Da ,ai dreptul!Si datoria morala sa-tzi aperi copilul si pe tine!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
eva83 spune:
citat din mesajul lui histamina mie sincer,iertare daca gresesc,mi se pare un subiect de genul "Povestea mea' ,se asteapta reactiile si se scrie articolul. situatiile enumerate sunt ptuin credibile. te casatoresti in luna a 9a cu barbatul care te-a iubit din totdeauna si te gandesti sa te intorci la cel care te teroriza? repet, suna a poveste siropoasa la care se aspeapta replici pt a se intregi povestea. e o practica uzuala in presa de calitate inferioara. scuze daca gresesc. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
e o poveste reala si te rog frumos, nu ma judeca aspru.
nici eu n-as fi crezut ca mi se va intampla mie asa ceva.
poate era mai corect sa astept sa vad ce face, dc o recunoaste sau nu. dar nu am putut suporta ideea sa raman singura, fara ajutor, cu copil din flori, sa ma fac de ras si pt ca sotul a insistat si in definitiv tin la el, ca e un om bun si deosebit, am spus ca-mi refac viata asa, ca sa aiba copila un tata bun.
eva83 spune:
citat din mesajul lui J.D. am ramas muta. atat egoism si rautate rar intalnesti. iar tu il vrei inapoi? daca avea de gand sa se implice si ii pasa de tine sau de copil ar fi facut/o oricum. nu iti trebuie hartii semnate si acceptul familiei partenerului pentru a avea o relatie normala. eu m/am casatorit cu tatal copilului meu cand avea Finn 1 an jumate. dar in tot timpul asta am avut o relatie normala, bazata pe respect, incredere, iubire, implicare, etc. tu 10 ani ai trait un abuz continuu din cate povestesti. si vrei sa treci din nou prin asa ceva? Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor |
oricum faptul ca tata nu-l primea cu bratele intinse si cu masa pusa nu era decat un pretext ca sa ma amane.
desi el vrea sa se aiba bine cu socrii ca sa-i dea bani. e f materialist. sa-l ajute si sa- i ia de pe cap orice grija cu sotia lui.
ca el cand eram la inceputul sarcinii isi facea calcule ca ai mei su ai lui vor cumpara una alta, mai mult ai mei. care sunt la pensie si f batrani.ca parintii vor avea grija de copil, nu noi. cumva il facea ca sa-l bifeze undeva acolo, ca n-a facut 35 de ani degeaba. nu ca sa schimbe pampersi si sa legene la colici.
histamina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eva83
e o poveste reala si te rog frumos, nu ma judeca aspru. nici eu n-as fi crezut ca mi se va intampla mie asa ceva. poate era mai corect sa astept sa vad ce face, dc o recunoaste sau nu. dar nu am putut suporta ideea sa raman singura, fara ajutor, cu copil din flori, sa ma fac de ras si pt ca sotul a insistat si in definitiv tin la el, ca e un om bun si deosebit, am spus ca-mi refac viata asa, ca sa aiba copila un tata bun. |
eva,daca e real, in randurile scrise de tine, ti-ai gasit toate raspunsurile.
linistea unui copil e mai pretioasa decat orgoliile unui adult.
eva83 spune:
citat din mesajul lui ZIZOU Sincer eu nu vad unde e dilema ta? Inainte de a face demersuri in privinta paternitatii copilului aduti aminte de bataile primite. Ce crezi ca il va impiedica sa dea si in copil? Nu te-a sprijinit cu absolut nimic cat ai fost insarcinata, crezi ca va sprijini financiar copilul? Si pe ce te bazezi? Te-a batut, te-a dus cu zaharelul, ti-a facut viata un calvar timp de 10 ani, cred ca e timpul sa te trezesti. Ai langa tine un om bun, un sot si un tata pentru copilul tau. Nu te lega la cap fara sa te doara. 15+ |
stii care e dilema mea?
acum il vad atat de insistent sa vrea fata pe numele lui, ai lui la fel, brusc e f doritor, ca a vazut ce frumoasa e si imbracata ca o printesa si arata super, asta pt ca sotul meu nu se uita la bani cand e vorba de ea. ca dc era sa cumpere el tot, iubitul, umbla fata in haine de pomana.
si ai lui brusc acuma sunt asa bunici, dar cand eram gravida erau absenti cu totul.
si el acum vai de mine ce frumos se poarta.cu mine. cu exceptia ca fetei nu i ia nimic, ca nu e pe numele lui.
ma uit la fata ca i seamana leit si ma gandesc ca e totusi tatal ei, cine stie ce revelatie a avut ca a vazut-o si s-a facut brusc om bun si eu acuma nu i dau ocazia asta. sa nu-mi reproseze fata mai tarziu ca vai ce tata bun ar fi avut dc nu eram eu egoista sa -mi vad interesul si sa ma marit cu un om super bun pe care ma pot baza.
ma simt vinovata.
eva83 spune:
citat din mesajul lui marius Tu pricepi ca nici tu nici iubitul nu aveti ce sa faceti? Puteti sa stati si in cap acest copil OFICIAL LEGAL are un tata si acesta este sotul tau. Iubi - pa si pusi nu are ce sa faca. De cand te-ai maritat s-a hotarat soarta acestui copil. Are tata. Sotul tau. Asa e legea. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
si nu poate fi trecut iubitul ca tata? adica nu exista formula legala pentru asta?
ca o avocata zicea ca se poate cu acordul amandoi la primarie. asa o fi?
eva83 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui histamina
eva,daca e real, in randurile scrise de tine, ti-ai gasit toate raspunsurile. linistea unui copil e mai pretioasa decat orgoliile unui adult. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
asa am gandit si eu cand eram pe ultima suta sa nasc. m-am panicat ca iubitul ma lasase balta si am vazut ca asa va face mereu si cu fata. il va apuca vreo streche fix la greu.
pe cand sotul e f stabil mental, calm (nu stiu de ce se chinuie cu mine de ani de zile, ca nu merit) si m-am gandit ca pt fata va fi un tata super bun.
dar dc acum, iubitul sensibilizat de copil, s-a transformat si va fi un tata bun? nu e chiar atat de rau la suflet. doar f nervos din fire si cam razgaiat de parinti, cred ca de aia a react asa. si nu m-a luat pt ca el nu vrea sa fie sub papuc, asa zice, ca nu vrea sa dea raportul la nevasta si sa fie sub papuc. nu vrea sa fie catel de casa. si alte replici de genul.
e drept ca eu l-am iubit ff mult si am stat dupa el toti anii astia.