Scaun auto pt. copii - preturi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darria
scaunul se monteaza pe mijlocul banchetei.

Unde este specificat asa categoric? Isofix este pe laterale de ex la masinile mici de ex. Si daca sunt 2 copii? Unde pui scaunele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am uitat sa spun ca este recomandat a se monta pe mijloc. Nu exista o regula.
Au confirmat si prin teste, la coliziune este pozitia cea mai putin afectata spre deosebire de laterale.

2 scaunele normal ca se monteaza f-tie de posibilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

la scaune de masina conteaza cel mai mult siguranta.. pt asta poti studia testele de siguranta si clasificarile diferitelor organizatii de profile

de ex, noi studiem pe cele ale lui ADAC, aici testele din 2011:
http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/

ultimul scaun cumparat a fost un Cybex X2, de pe amazon.
cu tot cu transport in jur de 170 eur.. a ajuns acasa la o saptamana de la introducerea comenzii

http://www.amazon.de/Cybex-511112015-Solution-Shadow-black-Kinderautositz/dp/B004SKT126/ref=pd_cp_by_2

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Buna seara
Tot despre scaunele ma intereseaza si pe mine,dar alta problema....
Exista scaune care se lasa pe spate aproape de orizontala?Mentionez ca avem 11 kg si ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearljam spune:

Scaunele auto SH nu sunt sigure, pentru ca nu stii daca au fost in masina in timpul unui accident, nu stii daca sunt sigure.
Graco Nautilus i-a salvat viata fiului meu de 2 ani, masina s-a rostogolit de cateva ori, dar el nu a avut nimic.
Stiu ca sunt scumpe dar scopul e sa salvezi o viata ce nu are pret, oricum mai bine un scaun ieftin decat deloc, am vazut si astfel de situatii. Nimeni nu planuieste sa fie implicat in accident, dar se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Yula,nu cred ca exista astfel de scaune pt ca fizic nu au loc sa se lase pe spate pana la orizontala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

http://www.britax-roemer.com/car-seats/overview-car-seats/baby-safe-sleeper

Exista cel putin acest model landou dar nu se ridica. Adica e doar landou. Pana la 10 kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Multumesc pentru ajutor.
Theo....e prea mic....baiatul meu are peste 11 kg..
Si banuiam ca nu sunt asa cum vreau eu....sa se intinda la orizontala....dar macar cat de cat,macar putin,banuiesc ca sunt ,nu?
Vrem sa facem un drum de doua zile cu masina,si nu stiu ce fel de scaunel sa ii cumpar ,sa stea cat mai confortabil,sa poata si dormii in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:
citat din mesajul lui yula94

Multumesc pentru ajutor.
Theo....e prea mic....baiatul meu are peste 11 kg..
Si banuiam ca nu sunt asa cum vreau eu....sa se intinda la orizontala....dar macar cat de cat,macar putin,banuiesc ca sunt ,nu?
Vrem sa facem un drum de doua zile cu masina,si nu stiu ce fel de scaunel sa ii cumpar ,sa stea cat mai confortabil,sa poata si dormii in el.
http://s587.photobucket.com/albums/ss312/yula94/?action=view¤t=c610bc94.pbw

Noi avem un www.besafe.com/products/toddlers-0-18-kg/izi-combi-x3-isofix" target="_blank">Izi Combi X3, este inca intors invers directiei de mers si are trei pozitii de inclinare. Nu-i ca-n ou, dar doarme bine in el. Daca masina merge la deal ii mai cade capul . Dar suntem super multumiti, mai ales din puncul de vedere al sigurantei.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Vroiam sa va multumesc pt sfaturile pentru scaun. Parintii mei au cumparat un scaun Bebe Confort Trianos, 9-36 kg. L-au cumparat la targul BabY Boom, cu reducere de pret. Daca vreti sa cumparati ceva, targul este deschis pana pe 1 Aprilie.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput