Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***
Raspunsuri - Pagina 20
Lali_mete spune:
Neata!!
?
Ana,condoleante!
Alinta ai luat o pauza? Eu le fac incet,incontinuu. Ca nu pot face toata curatenia odata,decat rar,asa ca o zi fac haine,o zi aspir,sterg praful si spal pe jos,in alta spal geamurile si usile,in alta fac bucataria sau baia luna,ca sa ma joc si cu copiii,sa am timp si de mine... Chiar vorbeam cu o prietena si ma intreba cum de sunt copiii atat de veseli, de ce nu fac ca al ei,care era cel mai violent la botezul feii. M-a intrsitat cand mi-a spus ca nu are timp sa se joace cu Darius. Pai mama lui de barbat care le vrea pe toate la dunga,curatenie luna peste tot de la 7 dimineata, n'spe feluri de mancare zilnic! Si copilul? Doa asa,vorba Emei,sa fie si el bifat pe lista aia? Nu ajunge sa il imbraci,hranesti,faci baie si avut grija sa nu se imbolnaveasca! Mai trebuie si distrat. Dar na, eu prefer sa ma scuz de dezordine-cand este si vin musafiri pe neasteptate,si sa ma joc cu ei.
Lali_mete spune:
Picky,cred ca l-am muscat eu tare ,ca el la lovituri se invineteste greu.
Paul vorbeste cu un urs de plus,inalt cat el,dat moale,de ala cu picioare lungi.Ii spune "aai, ulsu' siuus hopa!",si asta moale,cade pe spate. Ii pune perne pe langa el ...
Sori .Revin,ii e foame iar lui Paul...
emanouela spune:
neata,
is cam pe din afara, nu prea am citit
Ana condoleante
fetele, pitic e bine, eu mai am de tras, cred ca am gatul plin de puroi....important e ca nu fac febra si ca ma tin pe picioare. oricum nu iau nic ca n-am chef. ma simt fantastic de obosita, o fi astenia de primavara???? m-am trezit si de parca as fi baut toata noaptea, am o durere surda de cap.
va pup si spor la trebi, sper sa am si eu avant sa dau cu aspiratorul azi, daca nuuuuu, maine
anna-mama spune:
Buna,
Aseara am primit rezultatele la analize, nu avem niciunl din noi stafilococ auriu (eu, tati si Vladut), probabil l-a luat din maternitate/spital ca altfel nu stiu....
Lali, si Vladut are la vanatai pe picioare, si le face singur...acum tu chiar crezi ca vanataia i-ai facut-o tu, poate s-a lovit undeva.
Picky, pe mail trebuie sa ma uit sa vad pozele? sper ca mai sunt...
Sorina, bine ca l-ai dus la timp la stomatolog, si bravo ca a stat cvuminte! Si eu vreau sa-l duc pe Vladut la un control ca are patati dintii din fata de cand i-au aparut, ori a avut lipsa de ceva atunci, ori s-au patat de la fier ca in perioada aia iidadeam fier...nu stiu, dar o sa merg sa vad despre ce e vorba.
Dana, si eu trebuie sa cumpar scaun de masina pt Vladut zilele astea. Vrem sa ne schimbam masina, iar in cea noua nu o sa mearga sa o mai tin pe Eva in landou (plus ca s-a marit ca sa mai stea tot timpul la orizontala), asa ca vreau sa o mut in scaunul lui Vladut si sa-i iau lui altul de baietel mai mare. Eu nu as fi avut curajul sa scot ceva pe hol, nu stiu voi de ce v-ati gandit ca poate sa ramana la usa... doar stiti in ce lume traim. Asta e, nu trebuie sa va para rau, a fost sa fie asa ca sa nu aiba Raducu un scaunel carpit
Botezul il avem pe 28 aprilie, dar avand in vedere ca venea Pasteala am zis sa mai scap din griji. Nici pt mine nu am haine, dar nici nu-mi vine sa ma apuc sa cumpar..mai intai scotocesc in dulcap sa vad daca pot improviza ceva
V-am mai intrebat, dar nu am vazut sa fi primit vreun raspuns, asa ca mai zic odata (sau tacerea e un raspuns? ) Credeti ca mi-ar sta bine daca m-as vopsi blond, vrau parerea sincera????
Alina, si voi va luptati cu mucii, sa ne zici ce rezultate ies la teste ca sunt tare curioasa... Ce frumoasa activitate are David, imi place ca se implica si tatici
Ema, sanatate, mamicule, depaseste-o mai repede raceala!
Ma striga Eva, fug la ea pana nu se enerveaza.
Picky_toto spune:
Neata,
Stefi dupa ce i-am dat siropul la 9 aseara nu mi-a mai facut febra pana acum..;poate avem sanse si ne trece...dar m-as mira...cred ca-i gatul de data asta ca m-am uitat si e rosu ..iar ieri era toata plina de bubite mici rosu-pal pe corp ..reactie la otet probabil, ca mi-a mai facut o data asa cand i-am pus la gat comprese, dar at nu eram sigura daca-i de la otet sau pulmex ..acum stiu.
Anna e si ea maraita, imi tuseste pe noapte si se intampla sa-mi vomeze din cauza tusei asa ca trebuie sa o pazesc ca nu cumva sa se inece cu voma..
Planurile mele ptr sapt asta s-au cam dus, ca nu am reusit sa fac nimic din ce mi-am propus, nici curatenie, nici calcat, nici cumparaturi...doar am schimbat lenjeriile(asta cu plansetele annei si isteriile ei) si am bagat rufe la spalat si uscat...si cand ma uit in casa ma apuca groaza ca toate-s vraiste..nu stiu cand o sa le fac ...
Copila e constipata, si cand reuseste si ea sa faca in kk e sange...posibil ca s-a fisurat la fundulet ..am inceput sa-i dau un laxativ prescris de pediatra, dar greu o conving sa-l bea, cu toate ca are gust bun..
Sorina off mititelul, asa micut si deja cu carii la maselute?! nu ti-a zis dentistul care ar putea fi cauza?! spor la trebaluit in continuare Forma e un aparat, sau doar o simpla forma? te intreb ptr ca ptr wafelce e un aparat special iar forma se foloseste pe foc..
Alina sanatate multa si voua, si sper sa va ocoleasca alti virusi..ba da, de multe ori imi vine sa plec, asa ptr o zi intreaga dar cand le vad cat de dependente sunt de mine ma cert ca m-am gandit la acest lucru..
Dana eu ma incercat si cu explicaturl frumos...a mai mers o singura data cand era constipata si i-am zis ca daca ii bag supozitor o sa vada ca va face kk(era perdoalan) si a acceptat, ca o durea si burtica, asa ca la juma de ora mi-a facut si kk...insa la ea e o problema cu tot ce-i atinge funduletul..si cu crema daca e putin rosie de abia ma lasa sa o dau..iar supozitoarele ptr ea is ff traumatizante...asa ca prefer sa nu i le bag decat in cazuri extreme....iar aceasi problema o are si anna ca nici ea de mica nu le accepta..iar la 10 min le scoate afara ....
Getik cum se mai simte Ari?
Lali sincer ai dreptate...dar in momentul in care ai si un job, si treburile casei in spate si fara un ajutor greu mai e sa-ti faci zi de zi timp si ptr joaca cu copii ..da clar poti lasa treburile case ptr alta data..dar se strang, si te aglomereaza mai tare...in fine is multe de zis...
Ema sanatate si voua..mama lor de virusi..
merg sa ma ocup de fete ca trag amandoua de mine...
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Picky era strict vorba de ea ,ea niciodata nu are timp de copil . Eu pe tine mereu te citesc ca ai fost cu fetele la joaca in parc,ati fost la plaja,la loc de joaca ,pe cand ea pur si simplu ii incuie poarta si ii da drumul in curte,ii da jucarii in casa sa se joace singur, si are pretentia sas tea ca sfintii din icoane,sa nu umble la nimic. In fine,cred ca eu si ea avem alte definitii pentru copil/cuminte/joaca/familie.
Ana, zic ca te-ar prinde si un blond,dar nu foarte deschis,si nici cenusiu. Ceva gen miere? Dar blondul stii ca se intretine mai greu,nu ?
Emaaa,i pup u, sa iti reaca raceala!!
Revin,baietii sunt in parc,eu sunt doar cu fata,care dormea cand au plecat ei afara.
Picky_toto spune:
Fata a vrut wafalce iar acum asta fac, insa am fost la magazin cu amandoua sa iau oua.. Ne-ar fi tentat si la parc dar cu gatul Stefaniei si cu vremea care nu-i prea grozava de parc am evitat..Anna inca imi doarme in carucior, iar Stefi nu a vrut la somn..si nici ieri nu mi-a dormit de pranz....nu-mi place dar pe de o parte inteleg ca nu a avut unde sa-si consume energia..asa ca o las si azi fara sa doarma dar nu vreau sa fac din asta un obicei ..consider ca somnul de pranz e bun ptr varsta ei
Ana, blond?! scuze dar probabil ca eu chiar daca am vazut intrebarea am uitat sa raspund, cu toate ce le am pe cap..oau blond ..na acum sincer eu nu-s fana culorii asteia,, imi place cand vad la cineva daca ii sta ff bine dar sunt si multe care se vopsesc blond si nu le prinde deloc... eu as zice ca ptr inceput daca tot iti doresti sa incerci un blond aluna, si sa vezi cum ti-ar sta, poate dupa ten, ca-l ai deschis te va prinde, dar cum zice si lali e greu de interetinut..si stiu ca-ti accentuaza cearcanele, cosurile..sau era la brunet?!.. .stiu ca sora mea s-a facut blond aluna dar nu prea a iesit chiar ca pe cutie, dar ii statea bine, ea are tenul deschis ...eu daca m-as face blond nu mi-ar sta ..bine eu is cu brunetul..
Lali ok am inteles, nu-i nici bine asa..stii cum va fi acel copil cand va iesi in lume, ...ca o gaina scapata din cotet..ca altceva nu vede decat curte si casa..na dar ce vrei ptr unii, mai ales la tara prieoritatile sunt altele decat copilul..zic asta ptr ca aveam si noi astfel de vecini, si la bunici si la noi..ca sa nu mai zis de copii pusi la treaba de mici, adica sa faca munca pe care o face mama, curatenie, spalat, mancare etc..nu zic ca nu trebuie obisnuit si invatat, dar nici sa inlocuiasca joaca sau invatatul..
Intrebare..Anna are la putulica niste pete rosi , ca si cand ar fi arsura..au inceput inainte de ziua ei, am dus-o la dadaca, dimineata nu avea nimic, iar cand am luat-o avea doua puncte rosii, ca si cand ar fi fost piscata insa in timp s-a extins si acum pare ca o arsura, plus ca era si foarte rosie si am banuit siropul..am dat-o cu toate cremele din casa, nu mai e rosie la fundulet insa chestiile alea tot sunt, s-au mai extins si arata urat..e posibil sa fie o ciuperca contactata de la dadaca?! m-am gandit si la varianta ca ea are acum in casa un hamster, si ii mai da sa manance si apoi schimba si sterge copii, sau ca poate servetele umede folosite de ea poate ii provoaca iritatia..insa si inainte le-a folosit si nu a avut nimic.. voi ce parere aveti? gandesc prea mult?!
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Hai ca am trimis mesajul dupa 2 ore ..intre timp am culcat-o si pe Stefi, devenise plangacioasa si o durea in gurita , s-a trezit si Anna am hranit-o si pe ea..
E nasol sa uiti....mi s-a rupt buggy board-ul care-l foloseam la ptr Stefi la carut si vreau sa-l duc inapoi la magazin, ca nu are anul...dar nu mai gasesc bonul, l-am pus si nu stiu unde ..
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Am venit si noi de afara, e asa o zi frumasa!
Lali, ms, stiu ca se intretine greu si cred ca m-as vopsi rapid inapoi bruneta, dar de mult imi doresc sa vad cum imi sta... voiam oricum un blond inchis/saten deschis, nu blond spalacit.
Picky, am vazut pozele, dar prea putine si nu sunt nici de la ziua Annei :( dar am vazut doua printese super, sunt asa de frumoase si dulci Nu stiu ce sa zic de petele Annei, eu ma gandesc ca poate e oparita pt ca dadaca nu o schimba la timp... Multumesc, probabil ca nu o sa am curajul sa fac asta ca de mult tot zic si nu ma urnesc...
Picky_toto spune:
o sa bag ceva poze noi, ptr cine doreste sa ne vada..si poate se incumeta lali(daca-i prezenta) sa schimbe capitolul, daca nu il schimb eu mai tarziu
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai