Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
intru rapid ca am trebi.
sanatate multa Stefaniei....Picky, perdolan supozitor este pt scadere rapida a febrei in Be. nu mai stiu pt varsta ei cat tre sa ii dai, jumatate sau unul intreg...citeste pe prospect, se da fara reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata, fetelor stiu de supozitoare si sirop perdolan, am ambele in casa, insa la noi e o mare problema cu supozitorul..il refuza si deja daca insist (au mai fost cazuri) a fost foarte traumatizata..si pediatrele mi-au zis ca daca nu-l agreaza sa nu mai insist..iar siropul perdolan nu-l accepta din cauza gustului de capsuna cu migdala (oribil) mi-l vomeaza si isi produce greata, asa ca singura alternativa ramane siropul nurofen cu gust de portocala (ca avem si de capsuni cumparat din greseala si nu-l accepta) iar pedriata mi-a zis ca il pot da si din 6 in 6 ore, atata timp cat nu folosesc si alte antitermice.. In casa mai am si nurofen supozitoare si la fel nu-i pot da ca nu le vrea...doar in cazuri extreme le-am folosit si fortat.

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!

Of Picky,speram sa nu mai aiba febra deja.Mi se pare atat e ciudat ca nu s fac analize mai amanuntite la un copil care practic o saptamana din 4 are febra aproapede 40 grade!

O saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Lali stiu..eu tot interpretez rezultatele de la hematologie si biochimie pe net sa vad cam ce zic...Se vede ca-i bolnava..asta e, o luam de la capat, o sapt cu febra, una fara...Pana la urma ai adormit copii azi-noapte?! sau te-au adormit ei pe tine?!

Alina sanatate si voua
Getik sanatate lui Ari

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Picky au adormit cat m-am asezat eu cum trebuia in pat, si la 7.30 cine erau treji? Ei amandoi! Discutau discutii ! Asa se face cu toti copiii acolo? Ce anume e nevoie sa faca copiii sa li se faca analize? Sa nu mai respire? Pe bune ca ma enerveaza rau!

Am mancarea la cuptor , am terminat de sortat hainutele,am arenjat dulapiorul copiilor, acum urmeaza sifonierele noastre,ale celor mari.

Mai fetelor,ieri m-am jucat cu Paul, si tot dragalindu-l,l-am muscat de picior ,l-am gadilat,ciupit si rostogolit pe pat si am descoperit acum dimineata ca s-a invinetit pe piciorus. Sa fie atat de sensibil ori l-am muscat eu tare?

Cris, mamicoooo, unde esti?

Restul?

Alina,si tu am vazut ca ai tras-o cu racelile iarna asta! Cum sunt copiii acum?

Ema,voi? Sunteti bine?

Noi am fost ocoliti de raceli puternice,am avut asa,doar putina use,muci razleti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

De dimineata am aflat ca mi-a murit un unchi, il inmormanteaza maine :(

Noi cu treburi si alergatura tot wkd-ul, nu am pus mana pe laptop. Sambata am avut program de trebaluiala pana la 18,00 (spalat, calcat, curat...mi s-a strigat si aspiratorul si uite asa am dat cu matura :(( ) Apo am fost la magazine si i-am cumparat lui Vladut tinuat de botez, incaltari, plus cadou lui cumnata-miu. Ieri au venit nasii in vizita la noi, apoi am plecat la socrii sa-l sarbatorim pe cumnat, apoi cumparaturi (mancare + aspirator :D) si uite asa ne-am intors f tarziu acasa.. Plus ca am cheltuit la bani de mi-e rau...

Nu am apucat sa citesc din urma..incerc sa revin mai tarziu. Acum merg sa-i dau lui Vladut sa pape

Mergi la inceput

Ana condoleante

Lali da e posibil ca sa fie mai sensibil si sa se invineteasca repede..asa e si Stefi si asa sunt si eu...asa ca mare grija cand vrei sa-l mai smotocesti asa ..deci sigur copii au avut energizante de erau fresh la ora aceea
Dana novocalmin/algocalmin nu se foloseste aici, si nici nu-ti da de la farmacie si nici medicul nu-ti prescrie si dupa cate se spune despre el nici eu nu le-as da..cu toate ca noi ca si copii eram indopati cu fiole si pastile de algocalmin..

Intrebare..in schema de vaccinare e inclus si vaccinul antirubeolic (pojarel)?! Intreb ptr ca fratele meu are rubeola si medicul de la urgente i-a zis ca nu exista vaccin contra acestei boli(ca mama i-a explicat ca are toate vaccinele facute in copilarie..)...dar eu doar ce i-am facut Annei, MBR-ul, adica ROR din Ro, vaccinul ptr rubeola, oreion si rujeola, asa ca nu inteleg cum un doctor zice ca nu e vaccin ptr rubeola...adica ce sa inteleg, ca noi vaccinam copii crezand ca sunt ptr anumite boli si de fapt sunt alte vaccinuri?!..sau acum 20 de ani nu se facea acel vaccin?!..sau e apa de ploaie si cu vaccin sau nu tot faci boala?!...

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sara buna...

Sanatate multa buburuzelor bolnavioare
Noi am fost azi la stomatolog. Am avut noroc de o domnisoara ff draguta, care nu ne-a traumatizat, ba chiar s-a jucat cu el El s-a apucat sa-i ceara jucarii ca sa stea cuminte (santajist )
Ne-am pus prima plombita la o carie de biberon Mi s-a plans tot weekend-ul de durere. Cum manca ceva mai tare, cum incepeau urletele. Nu-l calmam decat cu nurofen Mi se rupea sufletul cand il vedeam cum se plange, stiind cat de rea e durerea de dinti
Dar acum am scapat. Mai avem inca una in partea stanga (ambele au fost sus) si o facem si pe aia cat mai curand ca sa nu-l mai aud ca il dor maselele. Si macar de nu s-ar spala pe dinti , dar toata ziua sii perie(si il spal si eu, nu-l las doar pe el)

"CUB DE GHEATA
Reteta: Blat : 8 albusuri, 2 linguri zahar, 8 galbenusuri, 1 plic praf de copt, 4 linguri cacao, 4 linguri faina:pregatesti asa: albusuri cu zahar, batute spuma, galbenusuri, praf de copt, cacao si faina + o fiola de rom = compozitia se toarna in tava unsa si tapetata faina, sau hartie de copt un pic unsa...gata blat
pasul II : sirop: esenta de rom (2 fiole), 300 ml apa, 200 g zahar , coaja lamaie, portocala.. fierbi apa cu zahar pana se ingroasa, adaugi esenta rom si coaja portocala.. lasi sa se raceasca... adaugi peste blat cand este rece...
crema: 2 budinci de vanilie, 500 ml lapte, 150 zahar, 1 pachet unt: pui laptele la fiert, amesteci zahar cu praful de budinca si le pui peste lapte, amesteci sa nu se faca cocoloase si o dai la racit, untul se amesteca cu budinca racita ..apoi o torni peste blat si o intinzi uniform...
pentru decor ai nevoie de banala frisca pe care o pui in ce strat o doresti....si peste care cu ajutorul unei site presari cacao... o aranjezi cu fruculita si gata bun cuburile de gheata....
Este foarte usoara si copiii in general sunt lesinati dupa genul asta de prajitura... pe timpul verii am bagat-o la congelator si am servit-o un pic inghetata ...e nebunie! "

V-am dat reteta exact cum a primit-o si eu. Chiar e o nebunie. Cu siguranta o voi face si de Paste.
As vrea sa fac si un salam de biscuiti. Aveti o reteta buna??

Picky, am si eu o forma pt wafelce, dar e pe la socrela (de fapt e a ei din tinerete), le facea copiilor cand erau mici. Banuiam ca la astea el spui asa, dar nu eram sigura. Dar o reteta imi dai, ca poate incep s-o folosesc si eu. Sanatate multa dragalaselor tale si sa scapati rpd de febra.

Anna condoleante. Ma bucur ca ai terminat cu cumparaturile pt botez. Imi pare rau ca micuta are acel stafilococ. Nu-i posibil sa-l fi luat chiar de la nastere?? Stiu ca sefa mea s-a luptat cu unul in nasuc (capatat la nasterea) pana la vreo 7 ani. Era disperata. Si te inteleg si multa sanatate.

Mady au inceput inscrierile la gradi?? Trebuie sa duc si eu dosarul. In feb doar ne-am ocupat locul prin acea cerere depusa, dar acum trebuiesc duse hartoagele. Bafta si tie

Lali si eu mai am de facut sifonierele, bucataria si baile. Dar le dovedesc eu sapt asta Deci asa, pierzi noptile la remy? Ce-as vrea si eu

Getik nu mai bn mergi la medic decat la farmacie? Zic si eu. Cred ca medicul care il urmareste stie cel mai bn ce sa-i recomande, decat o farmacista care nu stie nimik despre copilul tau.(sper ca nu te-ai suparat pt intrebare - imi cer scz daca e deplasata)

Dana, buburuzele tale cum se mai prezinta? A trecut febra?

Va las acum si merg la nani
Sper sa intru curand
Noapte buna cu vise placute

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

Geta .... daca are fata doar o indigestie poti s-o reglezi doar cu putin regim, fara medicamente. sanatate
Ema ... voi cum sunteti ca parca erati si voi cu raceala?
Picky .... sa stii ca si Bia mi-a acceptat destul de greu supozitorul, zicea ca o doare si i-am explicat si aratat, ca ii dau mai intai cu putina crema si i-am promis ca nu o sa o doara, in final l-a acceptat. sper sa va faceti bione cat mai repede. Pai ROR e clar ca acopera si rubeola, ce vaccin sa-i mai faca ? te ia durerea de cap cu doctorii astia
Ana .... condoleante . Ai avut ceva spor la cumparaturi si noi trebuie sa mergem pt ca azi am ramas fara scaunul de masina al lui Raducu, s-a rupt ceva la el, l-a lipit Cosmin si l-am dat afara, la usa pt ca mirosea solutia de lipit si am ramas fara el , asa ca trebuie sa mergem zilele astea sa luam altul . cand aveti botezul?
Sorina ... offf mamica, deja aveti pb cu maselutele? tare nasol la copilasi atat de mici, bine macar ca pot sa vb si sa ne spuna ce ii doare. sper sa nu mai aveti pb cu dintisorii

LAVINIA, FATA DRAGA NE E DOR DE TINE, PE UNDE UMBLI, SUNTETI BINE? VA PUP

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Ana condoleante!
Sorina pupam viteazul! Mc de reteta! Trebuie sa o fac. Am notat.
Lali mai bine copii. Le-am dat un antialergic si vad ca isi face efectul-a uscat mucii. Ce spor ai avut! Pe mine m-a ajuns oboseala si am luat o pauza!
Picky si voi din una in alta... Stiu f bine, din pacate, cum e! Te "vad" tare si asta e bine, mai ales pt copii! Nu-ti cam vine sa fugi?!
Vineri m-am programat la un tuns ca nu se mai aseaza parul. Sper sa pot merge, sa se faca Mati bine sa-l duc la cresa. Joi David are activitate la gradi cu tati: vopsesc un ou cu suport din ghips. Asteapta vacanta! Ia promis bunicusau(tatal meu) ca vine vineri sa-l ia la el in vacanta. Cu trenul-marea lui dragoste. Am avut in ultimul timp concert pe 2 voci-Matei si fata mi-au urlat! Aseara i-am scos in parc. Maria e foarte curajoasa. Prindea un avant pe topogan... E mai "infipta" decat baietii! Cam astea despre noi. Asteptam ziua de salar(joi) ca se termina cam toate prin casa:mancare, detergenti,benzina etc!

Mergi la inceput