Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si de la mine oo cafea
m-a trezit sttefii cantdandu-mi la ureche cucuruigu asta dupa ce m-am culcat l-a 2 noaptea si anna a fost agitata pe noapte...
va urez o duminica placuta

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!

Eu nu am mai reusit sa intru zilele astea. Am avut musafiri vineri,am jucat remi pana dimineata la 5 ,ieri am avut copilasi atomici, fata a dormit un singur somn pe zi,ce-i drept de 4 ore , Paul mi-a dormit o ora,de la 8 dimineata pana aproape de miezul noptii,cand au adormit amandoi,si am adormit si eu. Dimineata la 7 ii zicea Teodorei " Tedoo, sius, hai, gioaca osa osa! " .M-au trezit si apoi mi-a cerut mancare. Mananca cu noaptea in cap copilul meu.

Ma duc sa termin de ales hainutele mici. Ma innebunit socrela cu hainutele pe care mi le-a dat ea de la o vecina. Le vrea inapoi pentru cand o avea cumnatul copii. El nu are nici macar prietena ,dar ea vrea hainute. Sa mai zic ca are trei patuturi!? I-am spus sa mi-l aduca si pe cel de lemn,ca se urca Paul in patutul asta care se strange,peste Teodora ,si cu amandoi se balangane,daca ii cobor etajul imi cade peste fata cand se urca acolo,si a spus ca l-a urcat in pod.

In fine,ii aleg hainele,ca mi-a spus in m od special de unele,de altfel aprape singurele dintre cele aduse de ea purtabile.Ce a fost descusut/patat/rupt am aruncat direct, a fost de unde alege si nu le-am pastrat pe cele ce trebuiaueparate.Eanu intelege asta.

Va pup,la noapte sunt singura.Daca dorm la pranz cu pruncii o sa intru sa scriu mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ieri am avut spor la curatenie: spalat geamuri si usi, perdele-pus la loc. De o saptamana am inceput cate un pic. Mai este de facut. Am tras sa fac cat e urat afara, ca daca vine caldura nu-i mai pot baga in casa! David s-a trezit din somn si m-a intrebat daca vine ziua lui, ca vrea jucarii cu Spiderman. Cei mici sunt cu mucii pana la genunchi si tusesc! Sper ca venirea caldurii ii va vindeca! Fac si eu haz de necaz! La Is a fost frig, ca a mers continuu centrala!
SoriLea da reteta de prajitura minune, te rog!
Lali spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,
raportez si eu o zi cu multa treaba: cumparaturi (doar ce era urgent), mancarica (supa de pui si cartofi la cuptor+copanele, salata), 2 copii obraznici rau de tot si un sotz plecat la serviciu in tura de noapte.
in weekend-ul asta m-am odihnit. in sfarsit am vazut luminita de la capatul tunelului . la serviciu sper sa se relaxeze lucrurile ca am terminat aproape toate situatiile urgente, am revenit si la programul normal, asa ca ma pot apuca de curatenie si eu. mai ales ca de florii e si ziua sotului .
maine dimineata ma duc si la gradinita sa vad ce iese cu inscrierea ca am emotii . parca l-as duce in armata, dom'le.
in rest toate bune si frumoase.
copiii sunt bine, alex intra in saptamana "scoala altfel" si e foarte incantat, iar mihaita este foarte obraznic si incapatanat.
toate fetele si buburuzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ma uit la tv,pe prima,la "schimb de mame" ,doamneee ce circ !!!

Cum frate sa te duci cu gura mare in casa cuiva? Si ce i-au potrivit, toti cu gura mare si orgoliu cat casa....

Mergi la inceput

Hop din nou..

Lali tu te uiti la schimb de mame iar eu la "cei 7 ani de acasa", e foarte educativa emisiunea si noi ca parinti mai invatam cate ceva..insa doar asa printre franturi am vazut-o, ca am fost ocupata cu fetele..

Azi am fost plecati de acasa, la mare , cica era vreme frumoasa, 9 grade si am zis sa profitam ca nu vroiam sa stam acasa...cand am ajuns acolo ni s-a parut ca Stefi si-a schimbat comportamentul..si de ce ne era frica nu am scapat...doar o sapt a tinut-o, exact cat a fost la scoala, acum iar o luam de la capat ..i-am dat un nurofen, iar acum pe seara cand am ajuns acasa i-am luat febra, 39,6 ..cand devine sfatosa, ascultatoare, cuminte, pune intrebari multe si calculate, atunci stim ca ceva nu e ok cu ea..si nu este..iar febra.pe bune ca innebunesc..de ce din nou?!

Vedem maine cum se comporta...

O noapte placuta, ca in 10 min mergem si noi ..

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

are 39,2 si arde ca un cuptor incins.i-am dat nurofen la 6 ore si i-am pus sosetute ude si la gat. A trecut juma de ora si inca arde. A vrut sa pape si cate lg de piureu ca la ccina nnu a mancat, de fapt nu a mancat mai nimic ieri, decat o prajitura si putin lapte de dimineata...acum stam la dora si asteptamm...

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

neatza ,

Picky, Stefaniei poti sa-i sai alternativ nurofen cu panadol la 4 ore iar la nevoie 1/2 de supozitor cu novocalmin, isi face efectul mai repede. sper ca sunteti mai bine.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

neatza ,

Picky, Stefaniei poti sa-i sai alternativ nurofen cu panadol la 4 ore iar la nevoie 1/2 de supozitor cu novocalmin, isi face efectul mai repede. sper ca sunteti mai bine.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

asa n-ea indicat si noua pediatra si merge foarte bine pup sanatate multa la buburuza

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele ary a facut o indigestie si acu este maraita plec cu ea la farmacie sa ii iau "medicante"
va pup si ne mai auzim

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput