Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Eu nu am timp sa raspund acum pt ca ma pregatesc sa merg cu piciulina la doctor sa-i fac Rotarixul si ati scris muuult, asa ca imi trebuie timp sa citesc tot!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Picky nu ma supar, dar pur si simplu nu am ce face! Nu are cine sa mi-l aduca pe cel mare acasa. Am noroc ca situatia e sub control cat de cat. Daca e trezeste/plange e vecina care il ia. Cand merge la cresa( e sanatos) nu mai e cazul sa ramana dormind.
Ma gandesc cu emotie cum va fi cand voi incepe serviciu si ei scoala. Va trebui sa se deprinda cu venitul acasa, descuiatul usii. Nu e "de vis" dar asta e! Mai e si vecina dar nu pot sa-mi fac planuri pe timpul si disponibilitatea nimanui! Timpul le va rezolva si aseza pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

dezamagire totala cu gradinitele, una nu am gasit-o iar la cealalta nu am reusit sa trec de agentul de paza d la poarta , cica imi da el informatiile de care am nevoie

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

danami, la care gradi ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Eu am terminat rapoartele..cred..daca nu si am uitat ceva pe drum,sa le manance cainii ca m-am saturat de mailuri si raportari
Miru deja doarme,ca niciodata,cu motanul pe aceeasi perna,cred ca le era un dor nebul unul de celalalt ca el a fost mai tot timpul pe afara la gagicutze si fii-mea a avut preocupari de desene si lucruri mai putin sanatoase pentru varsta ei,dar deh ..asa e cand alta solutie nu am,si pana in toamna mai e .Atunci o sa fie ok zic eu cand o sa inceapa gradinita,ca eu o iau si tot eu o duc la program.
Ehhh demoleaza motanul si-mi trezeste odorul,asa ca va las ca se pare ca imi da de treaba

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Mady am cautat gradinita 170 de pe str veteranilor, nu am gasit-o dar am inteles ca e la parterul unui bloc si nu ar avea spatiu de joaca afara dupa care am fost la 250, foarte frumoasa , dar am gasit un nene agent de paza care nu ma lasa sa intru, il intreb de secretariat si imi spune ca nu au, zic si daca vreau sa-mi inscriu copilul cum fac? zice;la doamna directoare in birou, ok zic dar poate vreau ceva lamuriri inainte la care imi raspunde ca i se vor da lui toate informatiile si imi raspunde el , am plecat plina de nervi. repet era un agent de la o firma de paza, ce treaba avea el cu inscrierile?..... traim in Roamania

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Bunaa

Uh, abia am terminat de strans bagaje ...multe se mai strang frate

Asa ca dis de dimineata decolam spre tara. N-am mai plecat de azi, ca ajungeam dupa pranz si in casa e frig. Trebuie musai facut foc. Peretii sunt reci ca nu au foast incalziti toata iarna...si n-am vrut sa ne riscam.

Sa va zic ca m-a amuzat remarca lui Picky la adresa lui Ary "n-o sa se marite in pampers" Eu intr-o seara i-am zis lui Razvan "pana cand o sa tot punem mama pampers noaptea, pana te insori?" si el mi-a raspuns DAA, iar acum daca il intrebi pana cand poarta pampers ca s-a facut mare deja, el spune " PANA MA INSOL"

Am citit de Anna cu Vadut ca vb cu toata lumea si prin magazine. Al meu cum intalneste pe cineva cunoscut si din vedere (sau chiar daca e necunoscut) spune " BUNA, EU SUNT AVAN ONUT" (eu sunt Razvan-Ionut) si intinde mana sa de-a salut. Daca persoana sau copilul nu da, lasa imediat buza si spune " DAR EL DE CE NU SALUTA?"
Sau cand mergem in magazine, ma face de rusine ca tot cere anumite lucruri la casa (ce vede pe acolo) si nu ma lasa sa le platesc. Tipa ca le vrea cadou
Mai nou ma topeste toata spunand dupa ce imi pupa mana " MAMI TE UBEC SI PUP MANA CARE MA FACE MALE" nu ma intrebati de unde stie sa spuna asa, ca nu-mi dau seama ce si unde a auzit.
Cioara s-a laudat destul, restul va mai scriu sapt viitoare.
Va pup si va doresc un weekend cu mult soare si plimbari lungi cu copilasi sanatosi

Abia astept sa ajugem maine la tara si sa stam toata ziua pe-afara

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

danami, cred ca aia de la veteranilor s-a desfiintat ca eu stiu unde era si acum nu mai e nici un afis. la 250 e spaga prea mare si n-o sa treci de nea agentu' asa usor. poate daca gasesti pe cineva din interior sa-ti faca intrarea. incearca la cele de la lujerului sau la apaca.

Mergi la inceput

Mady, multumesc de informatii, cea de la apaca e prea departe ca sa merg si cu Raducu dupa mine, la una de la lujerului am o intrare dar cu 200 euro. mai asptept pana marti ca am o promisiune dar nu am incredere deloc in ea, daca nu se rezolva o sa merg la lujerului, asta e...

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am decorat livingul.. acum vreau sa ma bag la pensat..is rupta de oboseala, dar stu ca maine sigur nu am timp de asa ceva;..

Dana, Mady ma ingroziti cand citesc despre gradinite..pe bune..frate dar fara sa se cotizeze in buzunarul cuiva nu se poate?! Si aici se fac promisiuni pe rude sau prieteni..dar nu pe bani..nu exista asa ceva aici.. Eu cand mi-am inscris fata la gradi, s-a facut online, si din 5 gradinite nu am prin loc la niciuna...primele 20 de minute de cand am intrat pe site-ul lor, mi-a tot dat eroare la logare..si acele minute au fost pretioase ptr noi.. Am asteptat si am insistat cu telefoane si ne-am interesat daca s-a mai eliberat vreun loc..am gasit la una de stat 1 loc liber(acolo era stefi pe locul 3 pe lista de asteptare) am inscris-o fara sa mai stam pe ganduri, dar am continuat sa ne interesam si la gradinita catolica unde e acum (acolo era pe locul 6 pe lista de asteptare) ..si intr-un final a ajuns pe locul 2.. apoi prin uimire la 2 sapt, era pe locul 3..atunci a facut sotul urat la telefon(din surse sigure auzisem ca dupa o anumita data nu se mai tine cont de liste, si pot sa ia pe cine vor ei...dar numai anul trecut s-a intampalt asta, ca era si primul an cu inscriere online)..iar la cateva ore il suna directoarea ca s-a produs o eroare si e inca pe locul 2..iar la 2 zile il suna tot directoarea ca au un loc disponibil si daca mai suntem interesati..normal..am facut programare in dupa amiaza respectiva m-am dus sa o inscriu si surpiza la secretariat mi-au zis ca nu mai e nici un loc liber si ca toate clasele sunt pline..i-am explicat ce si ucm, a chemat-o pe directoare..m-am dus intr-o alta incapere, am facut inscrierea si multumesc si asta a fost.....nu tu sa ceara ceva, o atentie sau altele...nu..un multumesc si ea a fost usurata ca a scapat de atatea telefoane de la noi..deh eram interesati..apoi am fost la cealata gradi si am anulat inscrierea.. si surpiza acum 1 luna mi-a venit de la primarie ca din data cutare pot sa imi inscriu copilul online la gradi...iar ea frecventeaza gradinita din toamna

Alina pana la urma daca-i inveti ce si cum o sa le fie bine..e asa nasol sa fi in tara, langa rude dar sa te simti singura is fara un ajutor..groaznic...zici ca ai fi intr-o alta tara straina si nu ai alta posibilitate decat sa te descurci singura

Ana a plans micuta, nu?! pup sa nu o mai doara

Cris ee ce vrei si tu acum, asta e, macar stii ca o stii in siguranta is are cine sa aiba grija de ea..iar ea de motan

ma bag la pensat..o noapte placuta sa aveti si o zi frumoasa maine ca sigur nu o sa pot intra ca-s cu party

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput