Buburuze de 2009 in actiune !!!***31***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

neatza

multumim de cafelute

Lali ... e mai bine Raducu, face febra dar vad ca de data asta nu a sarit de 39,5 ( fata de 40, 4 la ultima raceala) , dar are o tuse tare uratica.

Cris .... spor la treburi fata, lasa ca incet le faci tu pe toate

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Multam de cafele, Lali si Cris.

Fetele inca-mi dorm, au fost agitate pe noapte, Stefi i-ar mi-a facut febra toata noaptea asa ca azi le tin in casa...e ok ca am clienta plecata la ski si nu muncesc azi..dar aveam in plan sa duc fetele la dadaca si sa fac curat in toata casa..dar..cum socoteala nu se potriveste, o sa tin fetele acasa si o sa fac cat pot sa fac cu ele...
Anna avea si ea aseara 37,6 nu pot spune ca-i febra, dar ceva e si la ea ca e maraita...

O sa incerc sa scriu, ca sa lamuresc problema dar..nu am sa zic cine m-a deranjat ca citeste si nu scrie...fara suparare...mai bine o las asa, dar ptr linistea voastra voi toate care ati scris aici, iesiti din calcul..deci nu sunteti nici una din voi...

Da anna semne de trezire...sper sa ma lase...

Lali, draga mea, nu spune nimeni ca at cand citesti sa si scrii imediat..nu, nu la asta m-am referit...ci ma referam ca mai sunt persoane care citesc si pauza la scris..adica nu au mai scris de o perioada lunga dar asa ne citesc..asta nu-mi place si nu mi se pare ok..nu-mi place sa vada tot ce se scrie aici..dar na se scrie pe un forum public si trebuie sa acceptam si acest lucru, nu?!..Tu mama cred ca ai fost una dintre cele mai active persoane la subiectul asta, inca de cand ai venit in gasca, asa ca trebuia sa te gadnesti ca sigur nu ma refer la tine..tu ai scris si cand nu mai scria nimeni, tu ai incercat sa pastrezi subiectul pe pagina 1, tu ai incercat sa spui vb frumoase la toata lumea si ne-ai indragit pe toate din prima.. Eee faza cu "monologul Madalinei" sincer eu am crezut ca l-a spus Ema si nu tu..eu asa tineam minte, pe bune..(Ema ), dar nu am zis ca era ok acest lucru, ci doar ca de bine de rau scria ceva pe aici..insa alte peroane care citesc nu fac niic acest lucru ...SI nu nu am sa spun cine e/sunt ptr ca nu vreau..nu s-a simtit, inseamna ca m-am inselat eu si poate nu citeste..sau poate chiar nu se simte...asa ca vreau sa ramana asa, sper ca ma intelegi
Dana clar nu esti tu, asa ca nu-ti mai pune intrebari...poate ai fi fost si tu una dintre acele persoane care ai fi citit fara sa scrii macar 2 vb (cum ai mai facut in trecut) dar totusi, ti-ai dat silinta si ai incercat sa fi mai des prezenta pe aici..nu te-as condamna nici daca ai mai avea o perioada in care citesti si nu scrii, ptr ca as intelege ca au aparut alte probleme, iar copii sunt pe primul plan..tu ai fost una dintre fetele de la albinute care ai incercat sa pastrezi o relatie frumoasa cu toate, si intrand in clubul nostru ai demonstrat ca ne-ai acceptat si le-ai acceptat si pe fetele de aici..din pacate la fluturasi nu a fost sa fie asa...eu mai scriu pe acolo, dar la fel..postarile mele sunt invizibile, dar na incerc ...asa ca nu te mai simti vinovata ca nu ai de ce..cum mai e Raducu si Bia? apropo de tuse, e urata, ai impresia ca-i din aceea magareasca sau ca vine din plamani? are si secretii? sanatate

s-a trezit micuta

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

scriu repede cat face Bubu aerosoli si nu ma vede

Picky , Raducu are o tuse expectoranta dar am o rietena care e medic si sta langa mine asa ca sunt toata ziua la ea sa mi-l asculte sa nu ma mai trezesc iarasi cu vreo pneumonie. Bubu vad ca e bine azi, a mai scazut productia de mucisori, mai tuseste dar mai putin ca zilele trecute, ii mai fac aerosoli pana duminica.
iar tragi cu fetele.... sanatate multa.
La fluturasi chiar nu avea sens sa ma mai agit, daca tot imi rup din timp sa intru prefer s-o fac aici unde ( zic eu ! ) sunt ascultata, probabil nu eram pe aceeasi unda. foarte, foarte rar mai intru si pe acolo sa vad cum cresc piticii dar atat.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

S-au trezi fetele, amandoua is la fel..aseara ne puneam intrebari daca sa amanam petrecerea sau nu..

Getik te inteleg perfect ca nu poti scrie de pe tele, stiu ca-i nasol ca si eu in vara in ro va citeam de pe tele dar cand sa scriu un mesaj mi-a dat eroare si nu l-a trimis...asa ca am renuntat sa mai folosesc net pe tele ..;deh ce vrei tehnologia asta ne da mare bataie de cap ..Totusi sper ca at cand ai ceva acces la laptop sa mai intri cu 2 vb pe aici... Cat despre pampers eu ti-am explicat cum sta treaba..mai e timp pana in toamna si stai linistita ca nu o sa se marite in pampers

Ema fiecare din noi are dreptate paan la urma, asa ca cel mai bine e sa lasam lucrurile asa cum sunt si sa nu ne mai facem sange rau..;mai ales acum ca a venit vremea frumoasa si activitatea pe forum o sa fie si mai slaba..cine mai are chef de tastat cand afara e soare si cald, nu?!

Cris uite ca ai aparut..chiar ma gandeam..ce faci nu mai intri deloc...ca am sperat ca poate s-au aranjat lucrurile pe la munca si mai ai un pic de timp si ptr noi ...asa mama si centrala..e bun, e bine..cum mai e Miru? cu cine o lasi acasa?

Sorina tu ai intrat la fel ca Lali des, asa ca nu am de ce sa ma supar pe tine, imi esti tare draga si imi place cand citesc ce perle scoate Razvi

Anna la fel si tu, insa mi-ar placea mai des sa scrii despre puiuti, ca tare curioasa sunt cum evolueaza relatia dintre ei doi

Alina tot respectul, tu cu 3 si totusi iti faci timp sa ne scrii si cateva cuvinte asa ca iti trimit un buchet mare de ..cum mai sunt copii? tu cum mai esti? pe unde aveti de gand sa plecati wkd asta?

Simina am inteles de la Getik ca ai ff mult de munca la job si Andu cere toata atentia acasa, asa ca te inteleg, insa sper ca at cand ai mai mult timp sa mai intri cu cateva vb si aici...ca imi esti tare draga

Lavinia tu mama stiu ca ai multe pe cap si nu mai ai timp sa scrii asa des, dar at cand o faci ne servesti autostrazi pe care le savuram cu placere, asa ca indiferent ca scrii o data pe luna tot incerci sa ne scriii cateva randuri la fiecare...sper ca in urmatoarele zile sa intri sa ne mai dai ceva vesti

Mady sper sa se rezolve situatia

Andreea, Elena, Ninia, Adina voi ce mai faceti?! cateva randuri nu se mai poate?! asa macar de primavara

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Hop si eu,Buna dimineata si multumim de cafea!

SIMINAAA,felicitari pentru fetita,sa creasca mare si sanatoasa!!

CRIS,spor la treburi pe azi,sa mai spui perle de-a lui Miru,ca e super haioasa,ne mai inveselim si noi!

PICKY,eu sunt pe lista ta? (da' eu nici nu citesc ,nici nu scriu..dar cand intru o data pe luna macar mai citesc si din urma ceva..eu sunt la stadiul ca nu ajung sa tai unghii la copii sau sa le fac pereche pijamalele,am ajuns sa le duc descompletate la gradi..de calcat nici nu mai e vorba).Oricum ai si tu dreptate,macar 5 minute pe zi ar fi loc cat e ziua de mare,dar mie imi place mult si de LALI,si sunt convinsa ca are destule pe cap

EMA,,sa mai pui poze cu flacaul tau,ca il urmaresc,eu un froms.PICKY,eu de multe ori te-am ratat,ca stergi tot de pe mail pana ajung eu sa va citesc

DANA,sanatate la amandoi piticii!

GETIK,multi pupici si de la noi

SORI,sa mai zici si de razvan ce mai zice,pleaseee

ALYNTA,si mie imi place mult de David,se vede din poze ca s-a facut mare si responsabil,ca un fratior mai mare,multa sanatate!!

Si La multi ani cu intarziere micutei EVA,am vazut azinoapte si cateva poze

Noutati nu prea avem,Andra a avut de 8 martie prima serbare cu Raducu,si a spus doua poezii (in soapta si in brate la dna),si a dansat si un dans cu umbrelute,o sa ma lupt sa vad daca stiu sa incarc..si am inceput plimbari la parcuri,mananca astia mici de rup seara si adorm mai repede

Fug si eu la munca,vor fete sa-mi dea bani si eu nu am avut timp sa le fac socoteli

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

offf ... sa-mi fie rusine : SIMINA felicitari pt fetita
Lavinia..... ne e dor de tine.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Elena ... mutumesc draga mea, poate imi dai azi o veste buna

ma pregatesc sa ies cu copiii afara, intentionez sa ajung pe la niste gradinite sa a interesez pt Bubu, sa-mi tine-ti pumnii.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata,
m-am trezit dis de dimineata....sa vedem cat de departe ajung, vb zicalei
Lali....nu ma mai dor, de ieri, adica aieri am avut asa o jena dar far dureri , jena o am si azi dar nesemnificativ. fataaaaa, daaaa, enervant mai era cand barbatu dormea tun , sforaia ca trenu-n gara si eu numaram oi.
Cris...darius are o perioda super naspa de fitze in public, perioada ce coincide cu alta, respectiv figuri la imbracat....deci imi ia si care juma de ora sa il conving sa il imbrac....fuge, se asunde, se joaca...face di tati
Picky...cred ca si eu am zis, nu mai tin minte, si da, ma deranja monolog dupa monolog, ignore dupa ignore, pt ca numai eu am intrebat-o de cateva ori ceva si m-a ignorat cu mare gratie, dar e mai bine sa nu vb despre persoanele care nu-s de fata. ti-au iesit analizele alea??? ca iaca nu mai tin minte. nu stiu, iar nu mi se pare ok febra asta...e racita cumva, afacut vreo viroza? despre scosul afara, daca e cald, eu nu ma incurc, il tin la distanta de alti copii, sa nu ii molipseasca , il plimb, dar il scot. sanatate
sarumana Elena, am sa mai pun. nu iuta, pijamale
Dana iaca nu te-a lasat de tot memoria....deci, felicitari Simina. succes azi, tin pumnii

v-am zis ca sunt o bella si o rapitoare si mi-am facut manichiura cu gel???? daca nu, va zic acu....deci am manichiura in gel, va fac poze dupa ce merg s-o retusez, ca o am de o saptamana si au crescut unghiile ca nebunele asa ca nu ma tine 3 sapt fara sa ma duc....deci sapt viit ma duc sa mi le retuseze si va arat

Mergi la inceput

Ce le mai faceti la copii de mancare ca ale mele de cand is bolnave Stefi doar supa crema cere, si ii fac, imi mananca cateva lingurite fortat, si asa ma bucur. Ele is la fel, adica Anna face ce face Stefi, intrlege tot, daca Stefi se stramba la vreun sirop, mancare, Anna baga la cap si face la fel, sa nu mai zic cand scuipa mancarea din gura, amandoua si se amuza..si multe, multe de astea..
Am supa crema de brocoli pe foc, si imediat vreau sa ma apuc de treaba, das cu fata la san, mucesc amandoua, tusesc, is maraite.. Ema cred ca-i viroza ca toate analizele is bune, adica ultimile facute la urina si exudat..chiar o sa scriu rezultatele la sange sa vad si parerea voastra, dar asta cand am mai mult timp...Fetele is geloase unaa pe alte, si Anna e si ea de o gelozie..sa vedeti cand o tin pe Stefi in brate..Anna vede si lasa joaca si vine pas-pas sau taras-taras la mine zicand" mama me(adica mama mea)"si vrea in brate..o iau si pe ea dar o loveste is inpinge pe stefi ca deh vrea ea toata atentia...si uite asa zi de zi cu amandoua dupa fundul meu, noaptea in pat la fel..zicea Getik ca poate am depresia, al meu i-a dat dreptate..eu m-am amuzat, ca nu cred ca-i chiar depresie ci doar oboseala ..

Si ca sa va zic de uitat, ca Dana tu intrebai, si eu mai uit, eu care aveam o tinere dem ine ff buna de stiam ce am mancat si acum doua sapt...si uit..de ex aseara le-am dat sirop de tuse fetelor...si azi dimineata am gasit lingurita roz de la sirop in cutia cu siropul de fier..mi-am sunat ostul si l-am intrebat daca nu cumva le-am dat aseara fier in loc de sirop ptr tuse...nici acum nu stiu pe bune..si de uitat..acum mi-am adus aminte ca trebuie sa decorez si livingul cu baloane si alte briz-brizuri..si eu stateam asa calma.oricum pe diseara ma apuca disperarea ca-s multe si nu le-am facut...

Elena ma bucur ca ai mai intrat, chiar imi era dor de tine..pai pun link-urile la privat si nu le mai poate vedea nimeni..o sa pun in curand poze recente dupa aniversarea Annei..si o sa-ti trimit link-ul pe pm

fug sa ma apuc de treaba ..
aa daca aveti ceva idei de retete ptr bufet nu ezitati sa-mi spuneti si sa mi le scrieti..sa fie usoare

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eu acu ii fac o tarta cu cartofi si vinete
de vreo luna se comercializeaza prin Rom o revistuta, Sa gatim cu Tom si Jerry insotita de vesela (farfurii, castronele, pahare, tacamuri, cani, etc) imprimate cu Tom si Jerry, i-am luat o farfurie mare, o cana pt supa si o farfuriuta mica, evident cu revistuta cu retete, l-am pus sa aleaga de acolo ce vrea si mi-a aratat aceasta tarta, asa ca eu tre sa percutez. are retete ft fainute si relativ usoare de facut
eu la bufet merg pe ideea de arici, ananas intepat cu bete de frigarui iar pe acele bete tronand de toate....branzeturi, rosii chery, castraveti, masline, semipreparate, etc. si mini tartinele cu somon si construita o gargarita din rosii chery si masline, de mare efecttttttttt

Mergi la inceput