Clasa I * 2011 - 2012 * [17]
Raspunsuri - Pagina 13
analias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Cine imi zice si mie ce materii se fac in clasa II-a, adica ce va fi nou fata de anul asta? |
Fiica-mea nu a avut nici o materia noua in clasa a II-a. Diferenta intre clasa I si clasa a II-a e ca ... e mai usor in clasa a II-a. Depinde si de invatatoare, insa la clasa ei, anul trecut i-a pocnit cu niste sisteme cu necunoscute de i-a facut sa cam urasca matematica. Au reluat sistemele si in clasa a II-a, insa nitel mai usoare. In rest, nimic special.
LoraG76 spune:
'Neata!
Cine merge azi la Smart? Bafta! Noi de data asta nu, insa s-a inscris la nu stiu ce concurs de lectura. Nu stiu decat c-a costat 16 lei, cand si cum...habar n-am...exemplu de mama responsabila, nu?
La noi vad ca e tare lejer de cand au inceput scoala dupa vacanta de Paste..teme putine, de parca vine vacanta mare...ma uitam, insa, in caietele speciale si vad ca urmeaza evaluarile. Probabil saptamana viitoare. Noi la limba romana suntem la grupul de litere "ghe", iar la matematica au terminat figurile geometrice. Voi?
A, si fie-mea a incasat un B la abilitati practice...asta pt. ca doarme-n banca si nu termina ce are de facut. Mare ghinion. Oricum, a ajuns ea, cumva, la concluzia ca o sa fie cea mai bune din clasa, pentru ca, zice ea, citeste cel mai bine. I-am explicat eu ca nu-i deajuns si ca sa fii cel mai bun din clasa trebuie sa fii bun inclusiv la abilitatile practice, insa o tine tot pe-a ei.
E vesela si merge cu drag la scoala si asta e cel mai important.
Voi ce mai faceti?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
szivarvany spune:
Eu astept vacanta :-)
Giulik inca nu a obosit ...
Succes tuturor !
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
eveline spune:
ANALIAS - Multumesc! ma gandeam ca le baga istorie sau geografie dar daca nu e excelent. Eu am ajuns la concluzia ca a mea inca nu compileaza bine textele deci daca ar fi avut de invatat informatii ar fi fost jale.
Nici ea n-a obosit asa ca mai mult eu astept vacanta ca tare bine a fost in cea de paste...am dormit si eu mai mult.
Oricum mai mult pe afara e...
analias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline ANALIAS - Multumesc! ma gandeam ca le baga istorie sau geografie dar daca nu e excelent. Eu am ajuns la concluzia ca a mea inca nu compileaza bine textele deci daca ar fi avut de invatat informatii ar fi fost jale. Nici ea n-a obosit asa ca mai mult eu astept vacanta ca tare bine a fost in cea de paste...am dormit si eu mai mult. Oricum mai mult pe afara e... |
Istoria si geografia dintr-a patra. In a III-a apar niste educatii: civica, pentru sanatate, tehnologica ... sau, ma rog, asa ceva :)
In a doua trec pe caiet dictando.
mina spune:
Si-al meu are azi Smartul, ca de obicei, m-a anuntat aseara cand sa se culce. Tare-s curioasa ce rezultate va avea. Ceea ce ma incanta, dincolo de participare, e ca a inceput sa nu mai fie asa prapastios si emotiv vis a vis de tot ce inseamna testare, evaluare, concurs, etc.
Da, si eu astept vacanta, ca tare m-a destabilizat programul din ultima vreme. Dar ca sa ne mentinem in ton si sa ne treaca de dorul vacantei, saptamana viitoare o taiem iar la Budapesta, de duminica pana miercuri, de data asta cu copilul si bunicii. Ne muncesc mustrarile de constiinta ca ne-am dus singuri
Matei a reusit sa raceasca saptamana trecuta si din cauza pufului de plopi si a polenului din aer a virat-o duminica spre bronsita astmatiforma, mama ei de treaba. L-am scos rapid din criza cu aerosoli si am trecut pe tratament pe termen lung cu zemuri si graunte. Acum e ok, a ramas doar cu tusea de rigoare.
No, cam asta despre noi.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
LoraG76 spune:
Multa sanatate lui Matei, Mina! A avut si Iustina ceva de genul asta pe la 4 ani, tot in primavara.
Si eu astept vacanta, sa nu mai am copil de trezit dimineata...doarme si patul sub ea, nu alta. Din fericire, nici a mea nu da semne de oboseala, dar a tot avut zile libere si cum nici d-na nu trage de ei prea mult...e si normal.
szivarvany spune:
o da, diminetile ... brrrrrrrr
si eu astept vacanta sa terminam cu toate, va merge la inot doar si atat, yuhuuu :-)
Sanatati la toata lumea
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
LoraG76 spune:
a mea la fel, asteapta vacanta sa mearga la inot in fiecare zi.
eli05 spune:
Buna,
Aveti cumva modele de subiecte pt concursul de pe 05 mai Euclid(etapa a 3-a cred)?