Clasa I * 2011 - 2012 * [17]
Raspunsuri - Pagina 12
Lali spune:
Anka, meciul (de fapt setul) lui Pavel cu McEnroe a fost frumos, dar adevaratul spectacol a venit la meciul de dublu (McEnroe/Mansour- Nastase/Pavel), unde Mansour Bahrami a fost un adevarat show-man, jucand mingi din buzunar cand le rata pe cele de la adversar, oprindu-se in mijlocul jocului pentru a poza pentru spectatori sau lasand in jos fileul cu mana ca sa treaca mingile coechipierului lui, McEnroe.
Spectatorii au cerut tie break la final, s-a intamplat bineinteles exact asa, iar cand cuplul McEnroe-Mansour a ajuns sa conduca cu 7-4, spectatorii nu au aplaudat deloc, iar Pavel-Nastase au spus ca in Romania tie-break-ul se joaca pana la 10 ! Si asa au mai jucat cateva mingi.
Nastase i-a dat racheta unei fetite, copil de mingi dupa ce a ratat o lovitura si a spus ca e obosit, iar fetita a jucat super-bine in locul lui castigand un ghem pentru cuplul Nastase-Pavel. Sa mai spun ca Pavel i-a servit la pauza pe adversari cu bere, iar pentru el si Nastase a pregatit apa si ...banane ?
Ce mai, copilul meu a fost tare incantat ca se poate juca tenis si asa, intr-un mod relaxant si super-hazliu. Iar noi am avut parte de 2 ore si jumatate de relaxare.
Sper sa mai ajungem si la un meci mai serios in week-end. Sa vedem poate mergem sa-l vedem pe Bagdathis daca ajunge in semifinala/finala. Poate face vreo surpriza si Copil si se califica si el si vedem si-un roman in finala.
antoemma spune:
Fetelor, voi stiti ce activitati se fac la cercetasi? Vineri o sa participe fetita mea la prima activitate dar nu stiu ce vor face. Am inscris-o inainte de Paste dar acum ne-au invitat si pe noi. Asa ca vineri o sa renunte la inot pentru a participa la actiunea cercetasilor. Ma gandeam ca poate vor face chestii dragute vara, asa ca o sa incercam. O sa va povestesc si voua.
Referitor la carti, si eu am imprumutat Robinson Crusoe de la biblioteca, o varianta mai scurta, dar m-a socat putin. Eu cartea asta nu o citisem dar am vazut filmul, insa are pasaje care nu cred ca sunt potrivite pentru copii atat de mici. Erau descrieri explicite despre felul in care canibalii mancau alti oameni, asa ca au inceput sa curga intrebarile incuietoare si am ales sa sar cat de mult posibil peste unele pasaje. Eu nu as recomanda cartea asta deocamdata. Sotul meu a ramas stupefiat cand a vazut ce carte am luat... Zicea ca el a fost putin socat in copilarie, cand a citit-o. Asa ca am mai listat de pe net povesti scurte, cu actiune simpla, care sa poata fi citite intr-o singura repriza de un copil, si a fost incantata de faptul ca o putea citi dintr-o data.
Oricum, eu am renuntat sa mai cer parerea bibliotecarei pentru ca imi dadea tot Scufita rosie, Degetica, chestii de copii mici.
Lali, interesant spectacol!
szivarvany spune:
Eu am fost cercetasa cu cravata si juramant :-)
am invatat doar si numai lucruri foarte bune, am fost in tabara de supravietuire :-)
si eu sper sa o pot duce la vara pe fi`mea sa vada cum sta treaba !
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
Naty spune:
Ioana a cazut alataieri pe scarile ude de la scoala si o doare spatele, incat ieri am ajuns la ortoped. Din fericire nu e nimic grav, numai ca s-a izbit tare la noada si ii radiaza durerea in tot spatele.
Tragedie mare insa ca nu are voie la sport azi.Nici la balet nu ar trebui sa mearga dar nu ma pot intelege cu ea.
Dupa otoped am fost la preselectia pentru dansuri si i-a placut tare mult (acolo n-a mai durut-o spatele ).
Am negociat asa: va vorbi cu doamna de balet si daca e de acord sa mearga la dans modern, va merge dau numai o data pe saptamana (se fac ore si miercuri si vineri).
szivarvany spune:
Nty, bine ca e ok, bine ca nu e mai grav :( si nu mai zic nimic de cat de safe sunt scolile la noi :(((
Succes la dans !!! La ce determinare are, nu le va amesteca
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
Mada spune:
buna si de la mine
Raluca sanatate multa Ioanei, mai unge-o cu Diclofenac acolo si o sa fie ok, cel putin nu o mai doare asa tare.
Ilinca a cazut inainte de vacanta,tot asa la scoala pe trepte, tot noda, dureri mari, nu v-am mai spus si acelasi lucru l-am facut si noi, nurofen si local diclofenac.
A inceput scoala si stresul, deja sunt satula, evaluari, teste, teste fulger , teme de nu se mai termina... bine ca vin iar zile libere
Va pup
Ilinca si Rares
mina spune:
Raluca, multa sanatate Ioanei, bine ca n-a fost mai rau. Tinem pumnii sa treaca repede. Vai, m-au luat toti fiorii cand am citit. Clasa lu fi-miu se va muta in curand intr-o sala de la et 1, pana acum au fost la parter, dar e ffff soare si, cum vine vara si parintii nu-s absolut deloc de acord sa punem aer conditionat, se vor muta in alta aripa a scolii, dar la etaj. Si tare mi-e de scarile alea....
La noi situatia e inca linistita, temele nu-s multe, nu ne putem vaita. Eu-s un pic derutata de toate liberele astea, parca nu-mi mai regasesc ritmul. Bine, nu ca m-ar deranja, nu ma intelegeti gresit.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Naty spune:
Merci fetelor, se simte mai bine.
Ieri a fost la balet si chiar au facut cu 30 de minute mai mult si a fost OK.
Oricum, mi-a cam intrat frica cu scarile alea.
Doamna de balet ne-a spus ieri ca la toamna va da examen pentru a trece mai departe, deja sunt mari, se vede cine poate si vrea sa faca asta si cine nu. Vor merge mai departe numai cele pe care le alege, care vor face mult mai multe ore, indreptandu-se spre profesionism. Cica si la spectacolul din iunie vor avea observatori din afara si se va tine cont de opinia acestora (de la Scoala de coregrafie si alte scoli de balet).
eveline spune:
Cine imi zice si mie ce materii se fac in clasa II-a, adica ce va fi nou fata de anul asta?