Agitatie si zapaceala(2)
Raspunsuri - Pagina 9
cristoiu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Poate in Germania, dar in Romania de la prima pala de vant mai rece si prima ploaie pana prin mai, nu vezi picior de copil in curtea gradinitelor de stat. |
Asta nu e ok. O fi din cauza parintilor ultra speriati de virusi si raceli
Scuze daca vorbesc pe afara de subiect, chiar nu stiu cum sunt gradinitele in Romania, dar presupuneam ca nu sunt bau-bau. Eu am fost in Romania la gradinita si tin minte ca era fun si faceam multe lucruri interesante pe care nici mama nici bunica nu aveau disponibilitatea sa le faca acasa. Oricum la 3 ani si ceva nu e deloc prea devreme sa mearga la gradinita. Se poate argumenta ca e prea devreme la 1 an, ori la 3 luni ca in Olanda, dar la 3 ani, sa fim seriosi.
CorinaDani spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristoiu
Asta nu e ok. O fi din cauza parintilor ultra speriati de virusi si raceli Scuze daca vorbesc pe afara de subiect, chiar nu stiu cum sunt gradinitele in Romania, dar presupuneam ca nu sunt bau-bau. Eu am fost in Romania la gradinita si tin minte ca era fun si faceam multe lucruri interesante pe care nici mama nici bunica nu aveau disponibilitatea sa le faca acasa. Oricum la 3 ani si ceva nu e deloc prea devreme sa mearga la gradinita. Se poate argumenta ca e prea devreme la 1 an, ori la 3 luni ca in Olanda, dar la 3 ani, sa fim seriosi. |
nici la gradi particulara nu sunt scosi pe-afara copilasii cand e sezonul de iarna sau e vreme urata (ploaie, vant, ceata). cel putin la gradi unde merge fetita mea. e prea multa bataie de cap cu imbracatul, dezbracatul, schimbatul hainelor ude/transpirate, nici nu au loc suficient in curte, etc.
noi, parintii, nu am fost niciodata consultati in aceasta privinta, daca suntem sau nu de acord sa-i scoata pe copilasi afara in timpul zilei, in sezonul rece. iarna asta a fost destul de urata, au fost zile intregi in care nici eu nu mi-as fi scos copilul pe afara, daca stateam acasa cu ea, in loc sa fie la gradi.
Deborah77 spune:
Nu-i scot afara in sezonul rece pentru ca e prea mare bataie de cap cu imbracatul si dezbracatul. Imagineaza-ti 25-30 de copii, cu 25-30 de dresuri la care trebuie sa-i ajuti, inchis salopete, legat sireturi. pus fulare.....Si dupa juma de ora in zapada, incepe procesul invers. Pe ai nostri i-au scos de vreo 2 ori in iarna asta, dar in ziua aia altceva in afara de imbracat, afara, dezbracat n-au mai apucat sa faca. Vara e alta poveste, isi iau sandalele si au zbughit-o la joaca....
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca Selene, toate posturile tale au transformat topicul asta intr-o agitatie si-o zapaceala. si Daria nu e aici. hmmm... |
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Da, mai, e un tiran, ce sa mai... Fuge Daria cu ei in dinti la baie, sa stiti... In fata usii, intai il saluta militareste si apoi ii intinde, cu ochii plecati, chilotii, dupa care se retrage cu spatele... Iar ta-su sigur, dar sigur, nu spune niciodata "te rog", "multumesc"... Sigur, dar sigur, urla din baie cu o voce tunatoare, de "acum sa te executi"... Si cica eu sunt nush cum... Zau ca o sa-l pun sa citeasca ultimele 5 pagini, post cu post, o sa se prapadeasca de ras si-o sa-si faca cruce... |
Da, zau, ca alta modalitate de a va prapadi de ras nu gasiti, decat sa deschizi tu subiecte si apoi sa te distrezi cu iubitul de raspunsurile primite.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Laura25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristoiu
Asta nu e ok. O fi din cauza parintilor ultra speriati de virusi si raceli Scuze daca vorbesc pe afara de subiect, chiar nu stiu cum sunt gradinitele in Romania, dar presupuneam ca nu sunt bau-bau. Eu am fost in Romania la gradinita si tin minte ca era fun si faceam multe lucruri interesante pe care nici mama nici bunica nu aveau disponibilitatea sa le faca acasa. Oricum la 3 ani si ceva nu e deloc prea devreme sa mearga la gradinita. Se poate argumenta ca e prea devreme la 1 an, ori la 3 luni ca in Olanda, dar la 3 ani, sa fim seriosi. |
Nici eu nu zic ca e ok sau ca sunt de acord, dar asta e situatia cu iesitul la joaca afara. in rest, eu am mai zis pe forum la mai mult subiecte, eu sunt foarte de aocrd cu gradinita in viata copilului si sunt foarte multumita de gradinita copiilor mei. (mai putin partea cu joaca in curte)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
chris27 spune:
...si da-i agitatie... si da-i zapaceala!...Tot acolo ati ramas!Bine ca radeti,ce sa zic...
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
inbox spune:
Selene, "te rog frumos" , "multumesc" si alte chestii de genul asta in astfel de situatii chiar nu mai conteaza, ideea este ca sotul tau stie ca are nu una, ci chiar doua persoane dispuse sa-i satisfaca, comoditatea, "din dragoste". Cand astfel de situatii se intampla rar, ca uita omul odata, ca mai stiu eu ce, atunci isi are rost si "te rog frumos"/ multumesc, dar cand aceste lucruri sunt o normalitate, atunci chiar daca le spui, le spui asa ca sa te aflii in treaba. Sa nu uitam, ca tot el, se simte sfidat de copil in alte situatii!
Lumea mea
cristoiu spune:
iar off topic, dar aici nu consulta nimeni parintii. ni se spune clar: noi iesim afara pe orice vreme, aduceti haine potrivite si un schimb de haine. Nu vad care e problema cu imbracatul. Pe copiii pina cam in 2 ani ii ajuta, copiii de peste 2 ani se imbraca singuri cu minim de ajutor. De multe ori o gasesc cu ciorapii pusi invers sau cu bluza pe dos, dar nu conteaza, se pune accent pe independenta copilului. Uite, cu mine singura acasa nu ar fi invatat asa repede sa se imbrace singura, as fi imbracat-o eu si acum la 3 ani.