Agitatie si zapaceala(2)
Raspunsuri - Pagina 8
daniela_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Zau ca o sa-l pun sa citeasca ultimele 5 pagini, post cu post, o sa se prapadeasca de ras si-o sa-si faca cruce... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... Cred. Dar nu asta ar trebui sa faca. Ar trebui sa se gindeasca serios sa se serveasca singur cu chiloti si ciorapi ( pentru confortul propriu!) si sa dea un exemplu prin asta, daca nu-si doreste ca fiica lui sa vada toata povestea ca pe o normalitate si viitorul ei sot s-o preseze si/sau constringa sa-i aduca chilotii si prosopul mai repedeeeeeeeee!!! Sincer, nu e nici de ris si nici de facut cruce. Tu Selene, ti-o spun cu toata sinceritatea depui prea mult efort pentru altii si deloc pentru tine. Daca tot subiectul asta este cu adevarat o chestie bineintentionata, in folosul Dariei ar fi bine sa te reintorci in timp la momentul in care ai devenit fetita care l-a luat pe NU in brate si sa schimbi ceva pentru tine ( macar incepe prin a spune DA, ia sa vad ce-ar fi daca..), ca abia mai apoi sa poti schimba pentru Daria. Nu uita, esti in fiecare zi, la fiecare pas, prin fiecare gest modelul de viata al fiicei tale. |
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce
Selene_Bunny spune:
P@ANA
Ai putea s-o duci la gradi , dar nu mai sunt locuri ... |
Cum adica, as putea s-o duc, dar nu sunt locuri? E ilogic ce spui... Unde s-o duc, daca nu sunt locuri? Pe hol?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
daniela_b, nu cred ca va deveni supusa sotului doar fiindca acum ii duce ea chilotii lui tati. O face din dragoste - "esti tati cel mai bun din lume", asa ii spune.
Nu cunosc decat o Sagetatoare. Si un Sagetator. Niciunul nu-s supusi. Din contra.
Referitor la mine... iti dau dreptate.
Acum ne pregatim sa mergem pana la Palatul Copiilor.
alex, cu mine vorbea allinta.
Va rog sa nu faceti topicul "varza".
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
cristoiu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny P@ANA
Cum adica, as putea s-o duc, dar nu sunt locuri? E ilogic ce spui... Unde s-o duc, daca nu sunt locuri? Pe hol? Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Selene, insista, suna-i macar o data pe luna si intreaba daca nu s-a eliberat vreun loc. Macar sa te tina minte si sa te sune ei la prima ocazie. Exista mereu copii retrasi de la gradinita pe diverse motive, daca esti pe faza poti prinde un loc chiar in mijloc de an. Nu astepta sa iti pice din cer ca nu se va intimpla. Eu ma agit de juma de an cu locurile de gradinite si in sfirsit am primit unul fix unde il voiam. Dar clar a fost din cauza ca m-am tinut de capul lor, daca nu o faceam puteam sa uit, erau multi pe lista inaintea mea. Si sunt si gravida in 37 de saptamini, asa ca din punctul lor de vedere nu prezint urgenta. Asa e aici.
inbox spune:
Asa, mai scriu pentru ultima data despre chiloti :), fiindca mi s-a parut ca am fost nedreapta in ultimul post cand am scris ca "fetita selenei face asta", copilul nu are nici o vina ca vrea sa se faca util, din contra, am vrut sa scot in evidenta, ca atitudinea sotului nu mi se pare ok in toata treaba asta.
Lumea mea
dana vio spune:
Eu sunt Gica-contra: nu du fetita acum la gradi, e prea devreme. Inscri-o pentru la toamna si atunci trebuie sa fie pregatita psihic sa ramana pana la 16.00, cel putin in primele sapt.
Dar totusi, atentie la consecventa. Pentru ca daca tu acasa ii permiti, la gradi n-o sa i se permita sa se poarte asa (agiata, incapatanat).
Edit: Ana Savin - Totul se intampla inainte de 6ani.
Foarte buna, daca vrei ti-o trimit pe e-mail.
Alexandra Maria
14.12.2007
cristoiu spune:
Diana, cum o sa fie prea devreme? Are deja peste 3 ani, pina cind o sa o tina acasa intre 4 pereti? Macar la gradinita au activitati cu alti copii, socializeaza, invata cum sa isi negocieze conflictele, sa asculte de altii. Acolo ies afara indiferent ca ploua sau ninge, au rabdare mai multa cu copiii si stiu cum sa ii invete anumite lucruri pe care parintii nu stiu sau nu pot sau nu au vointa. Selene nu e consecventa, nu e disciplinata, degeaba i se spune sa fie, nu poate sa fie ca nu a fost niciodata si nu stie cum sau de unde sa inceapa. Si poate gresesc, dar am senzatia ca fata ei nu socializeaza cam decit cu ea, care oricum nu are multa rabdare. Nu e grav si nici de acuzat, nici eu nu as putea sa rezist 16 ore pe zi doar cu copilul.
Eu am fost super impotriva cresei. Si totusi am dat copilul la 1 an la cresa, ca nu am avut incotro. Ei bine le sunt super recunoscatoare educatoarelor alora pentru cit de multe lucruri a invatat fata mea, pe care eu nu as fi stiut sa le fac cu ea. De la a stringe jucariile dupa joaca, la a nu trece strada de nebuna neinsotita, de la a picta cu mainile si picioarele (deci eu nu i-as fi dat vopsele pe mina de la 2 ani nici moarta) la o tona de cintece si poezioare si dansuri si jocuri pe care eu nici nu le cunosteam.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui cristoiu Acolo ies afara indiferent ca ploua sau ninge |
Poate in Germania, dar in Romania de la prima pala de vant mai rece si prima ploaie pana prin mai, nu vezi picior de copil in curtea gradinitelor de stat.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
P&ANA spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny P@ANA
Cum adica, as putea s-o duc, dar nu sunt locuri? E ilogic ce spui... Unde s-o duc, daca nu sunt locuri? Pe hol? Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Era o formulare patetica !
Daca ai vrea sa mearga la gradi , cu siguranta , cu putin efort ai gasi si pentru ea un loc.
Te-ai inscrie pe o lista de asteptare , ceva !
Ilogic e cum gandesti tu : as face aia , dar n-am de ailalta si tot asa pana cand ridici toate nimicurile la rang de tragedie.
dana vio spune:
citat din mesajul lui Laura25
Poate in Germania, dar in Romania de la prima pala de vant mai rece si prima ploaie pana prin mai, nu vezi picior de copil in curtea gradinitelor de stat. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Pentru ca 1/2 parinti sunt de acord , ceilalti nu. In programa scrie ca sunt "obligati" sa-i scoata zilnic afara cel putin 30minute.
Alexandra Maria
14.12.2007