Agitatie si zapaceala(2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Mai conteaza ca eu am fost la munca 30 de ore incontinuu (duminica garda pana luni la ora 8.00 cand am intrat la cabinet 7 ore). Ca acasa aveam copil cu febra/muci/tuse, lasat insa in grija cui se nimereste (pe bune: ori sotul, ori mama, ori bona, ori chiar vecina in ultima perioada). Ca mie mi-e greata la propriu si vomit de atata stress/munca/nopti nedormite (Dragos se trezeste din 2 in 2 ore in ultima perioada plangand) si mancat aiurea. Si asta ca sa fac rost de 5000 euro cat avem nevoie in urmatoarele 3 luni. Caci altfel sunt obligata sa fac alt credit, cu dobanda mare, si nu ne mai permitem. Mi-am gasit si job 3, medicina muncii, este insa ocazional si doar din vara. Numai spun ca am ajuns sa o sustin finaciar pe socrela (cea din Braila) si pe mama mea, pensionara. Plus ca platesc eu medicamentele lunare pt mama, soacra, tataie si mamaie (persoanele care au grija de Dragos in cea mai mare parte). Una din 3 nopti din luna asta este la munca. Si la fel va fi si in urmatoarele 3 luni, caci avem nevoie de bani. Si cu deviza asta, moarta-coapta, eu musai sa rezist. Acasa... este acasa. Nu ma asteapta nimeni cu treaba facuta/mancare/rufe spalate. Am noroc ca sot inca nu comenteaza ca este folosit pe post de femeie in casa. Sunt tare curioasa cum s-ar descurca D al tau singur cu fata, faraa ajutor din exterior atata timp ca sotul meu. Copilul are mancare proaspata zilnic gatita de noi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

uite ca se poate! dar ptr asta trebuie sa vrei. sa pui osul la treaba. doar cine actioneaza, castiga. cine doar se plange nu culege nimik.

edit, viata e ca o gara. in care astepti trenul. prin gara trec multe trenuri. daca esti din timp acolo, ai sansa sa prinzi trenul potrivit ptr directia unde doresti sa ajungi. doar ca, cateodata prin gari trec si oameni care habar'n-au incotro trebuie s-o apuce. si tot hoblandu-se la stanga si la dreapta, in sus si in jos, pierd trenul cel mai important.
ideea este ca trebuie sa fi pregatit oricand sa urci in tren. atentie la semnale, ca sunt multe. trenul intra in gara cu un suierat. iar pe aici se tot suiera de 40 de pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu sunt convinsa ca selene trage niste concluzii/idei , numai ca schimbarea cere timp si rabdare. din partea ei in primul rand
si in al doilea rand din partea noastra , a celor care ne dorim sa o ajutam , pentru ca e clar ca selene are nevoie de incredere .

iar increderea nu se obtine peste noapte , ea se cladeste zi de zi, prin incercari reusite si nereusite.

kariguld, imi pare rau sa iti spun ca ai gresit atunci cand ai tras concluzia ca nimic nu o va putea schimba pe selene. intre afirmatia ta ca ea asa a fost cladita si faptul ca selene isi pune singura semne de intrebare intervine exact ideea care arata ca ea chiar vrea sa se schimbe. daca va reusi depinde numai de ea, dar e prea devreme sa ne prezentam concluziile personale.

stiu ca suna aiurea dialogul asta la persoana a 2-a , ca si cum selene nu ar fi de fata, dar eu m-am pus in locul ei si incerc sa o inteleg. nu sunt avocata ei , nici cea care o mangaie pe crestet, pur si simplu incerc sa o inteleg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Cristinuk@, am avut oferte. O gramada. Mai ales ca eu am terminat liceul bilingv franceza, am o gramada de atestate pe limba franceza. Insa nu vrea sot. Si el a fost nevoit sa renunte l o astfel de oferta (lucru in afara tarii), la insistenta mea. Nu-mi doresc sa fim o familie imprastiata. Aici/acolo, macar sa fim toti 3 impreuna. Nu-mi plang de mila, caci singura am ales calea asta. Insa nu inteleg cand vine cineva si-mi spune ca nu se poate un job banal de 8 ore, ca nu se poate gradinita, ca nu crede ca asta-i viata mea. Mie chiar imi place Selene, indirect o cunosc (sau pot sa o cunosc si in real life, mai ales ca de Pasti mergem la socrela, in Braila).

Dar, frate, pt ea tot este greu: si sarcina, si iubi, si socru... si cititi si postarile ei de-acum 3-5 ani, tot pe-acolo se invartea. Inteleg ca ti-e greu, dar chiar asa: numai tie si musai permanent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

intelg nici nu ma gandeam sa va separati tocmai citeam ieri o oferta de aia am deschis gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

blackgirl, a_alinta a punctat bine niste lucruri, acum reflectam asupra lor. Nu copilul nu imi face mie fatza, ca mama, ci eu nu ii fac ei fatza. In momentele mele de introspectie, imi percep copilul ca pe un spirit superior mie. Prin puritate, prin iubire, prin tot ce este ea.

Iubi s-a schimbat tare mult de acum 3-5 ani... De cand am deschis subiectul "Nu pot sa spun "DA", el s-a schimbat f. mult.

Off-topic: ex nasa cumnatei?

maru, dorm prost, adorm f. greu, ma trezesc de mai multe ori pe noapte...

eumada, ciudat ca ai adus aminte de returnarea, de catre univers, a ceea ce noi ii dam...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

off topic: cred ca greseala de exprimare. Tocmai ce-am aflat ca si nasii ei de cununie sunt in divort/au divortat. Amandoi sunt inca inscrisi la mine.

Deci... ne intalnim? De Pasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
[
Morgano, mi-ai scris ca tu cresti singura 2 copii, ca lucrezi de acasa, ca lucrezi si noaptea... Mie ce spui tu acolo mi se pare imposibil. Nu cunosc un singur adult care sa aiba 2 copii mici, chiar si care merg la gradinita, sa lucreze de acasa, sa se ocupe si de gospodarie, cu tot ce inseamna asta, sa lucreze si noaptea (mai mult de 1) si sa fie si fresh, zi de zi, mereu zambitor, activ...

normal ca ti se pare imposibil. ca o judeci prin prisma ta.
si a spus ea cumva ca e zi de zi fresch si cu zambetul pana la urechi?
e doar o lectie ca se poate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

off topic: cred ca greseala de exprimare. Tocmai ce-am aflat ca si nasii ei de cununie sunt in divort/au divortat. Amandoi sunt inca inscrisi la mine.

Deci... ne intalnim? De Pasti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Lasa-mi un nr. de telefon pe PM. Da' sa-l aduci si pe Dragos.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mada, tu ai scris o chestie la care m-am gandit eu ieri, alaltaieri.

a_alinta a spus sa las in urma toate jignirile si vorbele urate. Ba mai pomeneste si de legea rezonantei.

La subiectul meu despre Atitudinea pozitiva, fetele au spus ca nu e musai sa ierti tot, daca sunt lucruri prea dureroase, nu e musai sa le ierti.

Ieri, alaltaieri am aflat ca oamenii aia despre care am scris eu la subiectul care acum e in zona Barfelor sunt grav bolnavi. Chiar bolnavi.

Si ma intreaba D. aseara: "daca faptul ca ei au ajuns cu sanatatea la pamant e si din cauza ca tu nu poti sa ii ierti"?

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput