Agitatie si zapaceala(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Selene, eu nu am citit tot, nu am inteles anumite aspecte : daca ai renuntat la serviciu pentru a sta cu Daria sau nu-ti gasesti de munca, daca atunci cand ai dus-o pe Daria la gradinita tu aveai un serviciu sau munceai de acasa ( asa cum a spus cineva mai sus, copilul daca te vede ca stai acasa, nu va intelege de ce el trebuie sa plece la gradinita, noi am dus fata la 1 an si 10 luni la gradinita, pana atunci a stat non-stop cu mine, exclusiv cu mine si sotul si nu am avut probleme de adaptare, a stiut clar ca eu trebuie sa merg la serviciu), voi sunteti casatoriti? ce faci tu ca sa schimbi situatia in care spui ca te aflii?

Ai macar o prietena cu care sa iesi pe afara? Sau care sa te viziteze? Degeaba inveti copilul sa socializeze, daca tu nu faci asta, trebuie s ate vada vorbind cu oameni, socializand cu mamici. Poate ai sa zici ca esti intr-un oras nou, am avut starile tale cand m-am mutat in apartamentul actual, in partea opusa a orasului ( practic orasul pentru mine a fost ca si nou, statusem mult timp in Bucuresti, aveam acolo prieteni, colegi etc, mi se parea groaznic orasul meu), dupa ce am nascut m-am imprietenit cu mamici la locurile de joaca, am invitat mamici cu copii la mine ( in ideea de a socializa copilul de a se adapta la gradinita, fiindca stiam ca numai cu noi ii va fi greu), am mers in cate vizite am putut sa cunoasca locuri noi si oameni noi ( asta pana la varsta de 2 ani, deja la 3 ani este destul de mare).

Cu chiria, ce planuri aveti pe termen lung, puneti teluri ca sa poti sa le atingi, nu astepta sa atingi ceva la care nici nu visezi! Nu stiu, revin! Fetele ti-au dat muuulte sfaturi bune, depinde de tine!

Sunt pro gradinita!

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Viviana, ne impiedicam in vorbe. Gradinita este gratis in Romania. Mincarea nu este. E normal ca un copil sa consume si ar consuma si acasa.

Si la noi se calculeaza separat. Taxa de gradinita + micarea + consumabile

Sunt 3 costuri separate si la noi taxa de gradinita nu e neglijabila. Iar in Canada si US e de-a dreptul prohibitiva.

Mergi la inceput

Si inca ceva, esti intr-o depresie, care tine de mult timp, am vazut intr-un subiect, ca si anul trecut pe vremea asta erai la fel....
Stii ce ma uimeste, ca in depresia asta, in care vezi totul negru, socru, soacra, probleme, oras, copil etc...iubi ramane tot iubi :), o fi d ebine, o fi de rau, Dumnezeu stie!

Lumea mea

Mergi la inceput

Hai ca imi tot aduc aminte diverse... referitor la lucrul de acasa, cand ai spus ca traducerile nu sunt usoare, am vrut sa-ti povestesc o zi din viata mea de mers la serviciu...dar m-am lasat pagubasa...ideea era SINGURA MUNCA USOARA ESTE CEA PE CARE O FACI DIN PLACERE, si asta este valabil in orice domeniu, si in relatii si in tot ce vrei!

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Selene, nu este total gratis nimic, pt ca nu are cum. Dar daca vrei sa fie, du-te la munca si plateste si tu contributii la stat.Si tu si alti sensibili care nu suporta domle serviciul. Mi se pare culmea nesimtirii sa stai in varful patului, sa nu faci nimic, sa nu nu contribui cu nimic, dar sa ceri sa fie gratis.

A zis cineva ca nu platesc sau cum? Sunt asigurata.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

am o curiozitate
ce relevantza are faptul daca selene si iubi sunt casatoriti?

selene renuntza in a mai da detalii si a te expune atat ce naiba tu nu ai nici un pic de demnitate sa te disece asa niste necunoscuti????

tu nu ai cap pe umeri ma nervezi
trebuie sa ti zica altii ce sa faci cu viatza ta cu timpul tau cu copilul tau

lumea asteapta subiecte despre iubi acu fantastic

Mergi la inceput

inbox,

- lucram de acasa, mereu. Din 2011 nu mai merge treaba cum trebuie. Cu traducerile, ma refer. E super fain sa fii freelancer, dar si cand se duc pe rapa cererile... E si placerea muncii acolo, evident, doar am stiut din start de ce-mi aleg specializarea traducatori.
- nu, nu suntem casatoriti.
- deocamdata ma ocup mai mult de Daria.
- doar pe cumnata mea o am. Nu e mamica. Si oarecum pe mamica la care am fost in vizita.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

a_alinta, multumesc!

cristinuk@, ai si tu dreptate... (Dar sunt destule forumiste care stiu ca nu suntem casatoriti...)

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Iar ne impiedicam de gradi asta. Hai sa spunem ca gradi este cvasi-gratis in Romania.
Eu platesc 7RON/zi mancarea + 15RON/luna consumabile si 30RON/an rechizite = 155RON/luna. Servetele are Alex in ghiozdanel, nici nu s-au atins de ele, iar alti bani mie nu mi s-au cerut. Optionalul engleza este 8RON/luna! Si teatrul se plateste separat cand o fi, a fost 12RON ultima data. NU e un cap-de-tara, dar daca nu-i ai tot trebuie sa-i scoti de undeva.
Problema lui Selene nu este Daria.
Problema lui Selene este SElene.
Esti nemultumita, din motive pe care doar tu le cunosti. Ce se enumera pe-aici sunt doar consecintele. Nu te condamn, te rog sa ma crezi, dar nu este bine ca te complaci in asta. Si scuza-ma, faza cu boala mi se pare putin trasa de par. Pana nu rezolvi problema de baza o sa fie "nici masa nu-i place, nici gura nu-i tace".
Iti spun toate astea nu ca sa te supar, dar , in locul tau, mie mi-ar place sa am pe cineva care sa ma traga-de-urechi.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Pe mine nu ma intereseaza viata lui iubi, doar vreau ca Selene sa se intrebe de ce, isi expune copilul inclusiv cu poze de traznai si viata si tot, iar iubi este pus deopare in toata treaba asta? Adica sa-l expunem tocmai chiar si pe iubi ? cam asa suna cristinuk@, asta ar fi chiar culmea navigarii pe net...repet, era o intrebare retorica, selene trebuie sa se gnadeasca la ea, eu citind printre randuri, am surpins cateva chestii care pe mine personal m-ar enerva mai mult decat traznaile copilului, dar poate este placut sa te simti "psihologul cuiva" care se simte sfidat de copil si sa nu condamni incapacitatea lui de a se raporta la copil, sau poate este placut sa vezi ca nu poate isei din baie fara tine, sau poate ca este placut sa stii ca ai pe cineva capabil sa rada alaturi de tine la un astfel de subiect! Pe bune!

Si inca ceva, am inteles ( deci nu sunt prea in tema cu viata selenei, recunosc), ca are animale de companie... ele si iubi nu fac obiectul discutiilor pe net si al supararilor ei. Stii este o carte " Drumul catre tine insuti"- este un subiect despre extinderea de sine, daca o mai am salvata pe undeva ti-o trimit ( sigur, ca am citit o carte nu ma face psiholog, sau mai stiu eu ce expert) insa acolo sunt explicate foarte pe intelesul tuturor anumite aspecte care cred ca te-ar interesa!

Despre casatorie, am intrebat de curioasa, ca nu m-am lamurit de ce soacra e soacra si sotul este doar iubi! Si stii, ca unii cred ca la starea civila pun astia ceva in certificatul de casatorie si brusc incepi sa vezi defecte chiar si acolo unde nu sunt ( la persoana iubita) :) !

Gaseste-ti pe cineva ( din afara familiei eventual) cu care sa poti iesi sau sa schimbi o vorba, eventual care are si copil ( dar nu-i musai) ca sa aibe si fetita ta de lucru, conteaza mult, sa evzi ca o sa ai alta stare de spirit.

Lumea mea

Mergi la inceput