INSEMINARE 86
Raspunsuri - Pagina 13
cri_cri_cri spune:
Dancutza imi pare sincer rau ca a iesit negativ ce test ai luat pana la urma? predictor? cum au zis si fetele, pana nu vine scarba nu e totul pierdut
eu am mai facut un barza (jet de data asta) si tot asa, se vede o linie ffff stearsa, surecheck clar negativ si am mai luat un test cara(la vreo 8 lei/buc) daca ati auzit de el care pare pozitiv DAR linia aia a aparut in vreo 7-8 minute dintr-o data nu treptat si mie mi se pare ca e la prea mare distanta de linia de control, adica nu prea arata simetric testul. oricum, pana nu imi intarzie sau imi iese si surecheck pozitiv nu ma duc la sange. nici nu mai stiu ce sa cred....
Am facut o poza la test dar nu stiu cum sa o pun....help!
---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1
Andra_C spune:
Dankutza, imi pare rau de test, dar pana nu vine sunt sanse, Doamne ajuta!
Cri cri, eu cred ca esti insarcinata, Sure Check se pozitiveaza mai greu si teoretic abia maine sau sambata ar trebui sa il faci.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
cri_cri_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Cri cri, eu cred ca esti insarcinata, Sure Check se pozitiveaza mai greu si teoretic abia maine sau sambata ar trebui sa il faci. |
Andra C doar ce am citit pe net o gramada de mesaje referitoare la barza ca nu prea sunt de incredere...offff sunt terminata si satula sa tot astept si sa-mi fac sperante luna dupa luna....
Am incercat timp de 2 ani ca proasta cu trompele 100% infundate, am facut o laparoscopie dupa care m-am simtit ca si cand m-ar fi calcat tramvaiul, am facut 3 sedinte de instilatii care pt mine nu au fost deloc placute si in final o inseminare la care m-am albit la fata de durere cand a introdus dr. cateterul...ce sa mai fac?! Daca exista un D-zeu oare e corect sa lase sa se intample lucrurile asa? unele sa avorteze pe banda, altele sa faca cate 10 copii si sa-i dea apoi in grija statului si eu sa nu pot face nici macar unul?! mi se pare atat de nedreapta viata asta
Si apropo, ce idioti astia de la surecheck!! bine ca nu le-au facut sa se pozitiveze la 2 luni de sarcina!!
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1
Andra_C spune:
Mie mi se par tampiti cei de la Barza, de ce sa faci un test de sarcina care sa dea fals pozitiv?
Dar ai zis ca ai mai facut unul alta firma si s-a pozitivat, de aia ma gandesc ca esti.
Nu am incredere in testele astea, cel mai sigur e sangele. De ce ti-e frica? Macar asa stii o treaba, stiu cum e, te gandesti numai la asta, orice ai face tot la asta iti revine gandul.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
miky82 spune:
Cri Cri sunt de acord cu Andra cel mai bine mergi si fa un betaHCG ca e cel mai sfant macar nu mai stai in stres. Tin pumnii!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
cri_cri_cri spune:
o sa ma duc maine dimineata sa fac un beta si sa scap odata de stresul asta. dar nu cred ca sunt gravi, barza sunt cel mai probabil gresite iar cel de 8 lei desi se vede foarte clar nu stiu ce sa zic....
mie mi-a dat sa iua duphaston de la IA (adica 16.03) 10 zile. cum l-am terminat au inceput sa ma doara (.)(.) din ce in ce mai tare (ma dureau si inainte da nu in halul asta) plus ca de ieri am inceput sa mai am si crampe....deci nu e ciudat ca toate simptomele astea au inceput dupa ce am terminat duphastonul?
va
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1
ancuta_ro spune:
Buna tuturor. Ca multe persoane am parcurs etapa citirii "din umbra" si mi-am facut curaj sa va si scriu. Incercam de aproape 2 ani sa ramanem insarcinati, analizele lui sunt bune, eu am facut o sono-hsg de unde a rezultat o trompa permeabila iar cealalta sub semnul intrebarii. Din cauza unui amh mic am hotarat sa trecem la IA. La IA mi s-a prescris clexane (pentru o mutatie), progesteron si vitamine. As vrea sa va intreb, desi acum nu prea mai am ce face decat sa astept, oare trebuia sa astept cu administrarea utrogestanului cateva zile? Am inceput sa il iau chiar din ziua inseminarii dar acum am citit ca ar inhiba ovulatia
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cri_cri_cri Dancutza imi pare sincer rau ca a iesit negativ ce test ai luat pana la urma? predictor? cum au zis si fetele, pana nu vine scarba nu e totul pierdut |
Surecheck
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim
cri_cri_cri spune:
Dancutza, azi mi-a zis o farmacista de surecheck ca se face dupa ce iti intarzie macar o zi, nu stiu daca asa e dar mai fa o incercare cu un alt tip de test maine dimineata. Iti tin pumnii!!
Ancuta_ro si eu am facut prima IA luna asta, am luat duphaston nu utrogestan dar am inteles ca-s cam la fel, tot progesteron. Si mie mi-a dat sa iau tot din ziua IA. Ai facut vreo inj pt declansarea ovulatiei inainte de IA? In cazul in care ai facut, stai linistita ca mai mult ca sigur ovulatia se produsese pana sa iei tu prima pastila. Mie asa mi-a explicat dorctorul...
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1
dankutza spune:
Acum, cand m-am mai linistit la cap, , mi-am adus aminte ca si pe fi-mea am prins-o cu Surecheckul mai tarziu. Nu credeam ca sunt gravi, chiar daca facusem IA. Credeam ca hormoni imi intarzie ciclul. Am facut test prin ziua 23-25 de la IA si a iesit slab pozitiv. Era tot surecheck. A iesit o banda f slaba. M-am dus in ziua aia la beta si era 103. Deci iese dunga pala si la 100.
Nu stiu daca ma duc la beta maine.
Cred ca astept. Nu stiu ce, dar astept!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim