FIV in Ungaria 157

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Multumesc Samira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:

CM-ul vine cam la 2-3 zile de la terminarea AC-urilor(teoretic), o sa vina nu te stresa.
Cine iti va face injectiile???? Ti-ai facut curaj?

Nu ma stresez...sigur vine...ca la mine mereu a venit!!!
Dadada...mi-am facut curaj de 2 zile asa...si deocamdata sunt de parere ca o sa pot sa-mi fac singura injectiile!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Imi facem galerie pentru injectare!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loretta76

Imi facem galerie pentru injectare!!!

Mersi,mersi...o sa am nevoie!!!

Tu cand mergi la Szeged?

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Astept ciclosul(trebuie sa vina zilele astea) si sun sa ma programez...Zadori vrea sa ma vada cam in ziua 10-12, deci nu mai este mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Goofitza: La mine a fost cam asa cu programarea. Am sunat pentru programare si fetele de acolo au zis ca pot sa merg a doua zi la ora 9. Nu m-am asteptat sa fiu asa repede programata. Am zis ca nu pot sa merg in saptamana respectiva si le-am oferit eu date cand pot sa ajung in Cluj. Asa am ajuns sa merg la consult la dr. Militaru cu o saptamana mai tarziu. Mie mi s-a parut foarte de treaba. Chiar nu regret ca am fost la ea. La alti medici mergi la un prim consult, iti recomanda analize, nu? Apoi cu analizele mergi din nou sa-ti dea tratament. In schimb la dr. Militaru am fost pentru primul consult, mi-a zis ca o sa-mi trimita rezultatele pe mail cu tratament cu tot. Si mai mult, mi-a zis ca daca am neclaritati sau alte intrebari, sa o sun.
In ultima epistola pentru PK, i-am cerut si eu parerea daca sa fac sau nu analizele de trombo, cu situatia de boli cardiovasculare la neamuri directe din partea mamei. Mi-a raspuns cam asa:"Se mai poate face si un consult de trombofilii." M-am gandit ca o sa-i spun direct tratamentul ce-mi va fi recomandat. Nu cred ca se va amesteca peste domeniu care nu-i apartine. Nu va trebui decat sa adapteze tratamentul la situatia de fapt si de drept. Situatie mentionata chiar in raspuns: "In functie de rezultatele lor (bine aici s-a referit la rezultatele tuturor analizelor) vom decide ce tratament veti urma."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Haide Imi! Haide Imi! Haide Imi!
Facem galerie pentru Imi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Da mona cam asa cred ca sta treaba cu PK.Trebuie sa-i spunem ca avem un tratament de la hematolog si il vom urma in paralel cu stimularea.Acum nu stiu in ce masura tratamentul pentru stimulare se modifica daca faci sau nu clexanele in acelasi timp.Cred eu ca este standard,nu? unul din cele doua protocoale prestabilite-lung sau scurt la care se adauga heparina.
O vom scoate cumva la capat si cu asta.

Imi curaj!Vei vedea ca totul va merge bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nu se modifica schema de stimulare daca ai sau nu heparina in tratament.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor ptr incurajari!!!
Deocamdata nu ma gandesc asa departe...la injectii...etc...vreau sa iau totul pas cu pas, vad ca-mi face bine sa gandesc asa!

Loretta76...atunci bafta multa si tie...Vei merge cam in aceeasi perioada cu mine la Szeged

Mergi la inceput