FIV in Ungaria 157

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Iar am uita sa va mai zic ceva. Am citi ca ati zis ca ungurii nu iti cer analizele de trombofilie decat dupa 3 Fiv-uri nereusite. Eu dupa un Fiv nereusit mi s-a cerut de catre Zadori sa imi fac trombofiliile.Eu personal nici nu stiam de aceste analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dragoste, ce grase! si ce frumoasa data de nastere! pupam tribul si pe mama eroina si pe tatal care tre sa faca fatza la gurile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor...sunt si eu prin zona, cu o durere maaaaaare de cap
Ieri nu am reusit sa intru ca nu-mi incarca pagina...nu stiu din ce motiv!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

P.S. Olimp...mersi de "prietenie"

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata fetelor !

CE ZI MINUNATA ESTE AFARA
madalina super , ma bucur ca ai reusit sa dai de ei si ca te-ai programat , tinem pumnii !

ylenia pisicuta mea iti multumeste ca ai facut-o "frumusica" , intredevar animalutele iti umplu viata dar au nevoie de atentie , la noi aproare tot timpul este cineva acasa , sincer nici ei nu ii place singurica .

miha sa dea DD sa te asculte si sa ne binecubvnateze pe toate cu BB, si tie iti doresc succes !

imi cu mare placere !

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna dimineata!
In sfarsit a aparut si Imi! Sa stii ca si eu nu am putut intra ieri dimineata pe forum. Ce mai faci? Cum stai cu AC-urile?
Miha2004: Ti-a zis cineva sa repeti analiza? Te intreb pentru ca si eu la FET-ul din ianuarie am avut o asemenea valoare (BHCG<0,1). Mie nu mi-a zis nimeni sa repet analiza pentru ca e prea mica valoarea. Nu mi s-a parut nici mie normala valoarea, dar mi-am zis ca din moment ce nu mi s-a cerut sa o repet, nu e chiar de rau. Sa-mi spui ce ai facut pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...eu am avut de mai multe ori valoarea asta la Beta-de fapt la 5 dintre cele 6 ET-uri si nu m-a incurajat cineva s-o repet...era clar negativ.

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Olimp iti multumesc pentru dorinta ta de a ma ajuta cu informatii.Bafta cu analizele!

monaeu nu am fost la consultatie la dr.Militaru.Atunci cand am primit mailul cu rezultatele la trombo am primit scrise si cateva indicatii de tratament(aspenter si acid folic, nici vorba de clexane.Ma gandesc ca acesta a fost raspunsul deoarece nu stia ca eu fac FIV crezand ca urmeaza o sarcina normala).Am fost la Dr Avram in schimb care e specializata in asa ceva si mi-a indicat intr-adevar Clexane pe perioada stimularii.Acum ma intreb cum fac eu cu PK....ii spun pur si simplu ca medicul hematolog mi-a dat acest tratament sau il intreb inainte ce parere are?
As vrea totusi sa merg si la Dr Militaru sa mai aud o parere dar mi s-a zis ca este foarte ocupata si dureaza mult pana ma programez.La tine cum a fost?Si dupa aia daca imi zice altceva decat dr Avram...eu pe cine ascult?Sunt destul de confuza acum.

Sa aveti o zi cu soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

MOna19...cunt OK.Ac-urile tot Ok,nu am avut reactii adverse deloc.Mai am de luat 6 zile...si gata...Pe 31 incep injectiile ( apropo, CM la cate zile vine dupa ce intrerup AC? )
Maine merg sa-mi fac analizele ptr anestezie.
Ieri am fost la dr de familie, am fost de mi-am cumparat si seringile si acele ptr primele 4 Merionale, pe care urmeaza sa le fac pana plec la Szeged.
Mi-a venit ieri si cardul european de sanatate...lucrurile par sa intre in fagasul lor normal.

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

goofytza,PK considera ca doar FVL si Mutatia Protrombinica neceista Clexane.
el recunoaste ca nu este specializat pe trombofilii insa daca ii vei solicita parerea personala...nu va fi una favorabila heparinei decat pentru cele 2 mutatii.
insa daca ii spui ca hematologul tau ti-a prescris heparina nu intervine peste decizia acestuia.

despre dr.Militaru nu am informatii insa dr.Avram imi place...mereu mi-a explicat si raspuns la intrebarile pe care le aveam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ImiMS

MOna19...cunt OK.Ac-urile tot Ok,nu am avut reactii adverse deloc.Mai am de luat 6 zile...si gata...Pe 31 incep injectiile ( apropo, CM la cate zile vine dupa ce intrerup AC? )
Maine merg sa-mi fac analizele ptr anestezie.
Ieri am fost la dr de familie, am fost de mi-am cumparat si seringile si acele ptr primele 4 Merionale, pe care urmeaza sa le fac pana plec la Szeged.
Mi-a venit ieri si cardul european de sanatate...lucrurile par sa intre in fagasul lor normal.

CM-ul vine cam la 2-3 zile de la terminarea AC-urilor(teoretic), o sa vina nu te stresa.
Cine iti va face injectiile???? Ti-ai facut curaj?

Mergi la inceput