FIV in Ungaria 157
Raspunsuri - Pagina 21
dragoste777 spune:
fetelor am bucuria sa va transmit ca fetele noastre sau nascut in sanatate pe 1omartie cu 2,2 si 2,6 kg la 36 saptamani. suntem f. bucurosi, si va doresc si voua bucuria aceasta
mona19 spune:
Miha2004: Nu e cam devreme pentru testul de urina? Testul de sange e mai relevant. Asa ca, deocamdata nimic nu e pierdut. Iti doresc sa vezi un Beta mare de tot!
Madalina Gh.: Nici nu am observat postarea ta, decat acum. Bine ai venit si mult succes!
Olimp: Sa stii ca si catelusa mea e adoptata. Anul trecut in decembrie, inainte de Craciun, socru meu a vazut o masina ce a oprit in dreptul portii lor si a lasat o plasa cu 4 puiuti mici de caine. Cum si lor le plac foarte mult animalele, i-a adoptat pe toti 4 la inceput. Pe urma 2 i-a donat la niste copii iar 2 mi i-a adus sotu acasa. Din pacate unu a murit pentru ca n-am apucat sa le fac vaccinurile la timp. Era Craciunul si nu ne-am gandit ca or sa se si imbolnaveasca amandoi. Au luat boala jigodie. Asta am aflat-o de la un prieten de familie, medic veterinar. Datorita lui am reusit sa o salvam pe una dintre ele. Sa fi vazut atunci pe catelusa noastra cum plangea ca si un copil mic cand ii facea sotu injectii. Si i-a dat nu gluma o gramada de injectii de uz uman! A avut zile si a scapat. Prin boala jigodie am fost asigurati ca nu va mai avea niciodata, din moment ce a trecut o data prin ea. E tare jucausa!
olimp spune:
goofytza
Am inteles cum sta situatia , ei bine sa sti ca si eu am mai mare incredere in sistemul sanitar maghiar , din pacate acesta e adevarul. Am inteles ca fibromul e intramural deci numai prin miomectomie clasica , daca faci histerosonografia la PK si vrei ulterior sa vi la Debrecen sa te operezi ei iti vor face din nou investigatii . DR, Torok Peter vorbeste bine engleza , deci daca sti engleza nu este problema sa te intelegi cu el .
Iar despre costurile interventiei poti sa apelezi la instituia de care ti-am zis , dar oricum eu pana la sfarsitul lunii vreau sa stiu cat mai bine data operatieie, deocamdata trebuie sa-mi mai fac cateva analize.
Poti sa ma intrebi orice , daca te pot ajuta o fac cu mare placere.
Am sa-ti spun ce pasi am urmat cand va fi nevoie. Bafta
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
mona19 spune:
Goofitza: Nici sa nu te astepti sa-ti dea tratament PK. Fiecare cu specializarea lui. Si mie PK mi-a raspuns, sa ma ierte, cam in doi peri despre analizele de trombo. Nu inteleg nici eu, de ce pentru el acest tip de analize sunt nesemnificative. Dar, intre cauzele avortului spontan, sunt enumerate si problemele de trombofilie. Nu?
Tu nu ai fost la dr. Militaru cu rezultatele? Eu am fost la ea si am intrebat-o direct: Daca imi ies ceva mutatii, exista solutii de tratament? Mi-a raspuns afirmativ. Avand in vedere si trecutul in boli cardiovasculare pe linie directa din partea mamei, mi-a si zis ca indiferent daca manifest sau voi manifesta boala sau nu, sa ma astept sigur la anumite mutatii. Crede-ma, daca ea imi zicea ca nu are solutii de tratament, nici nu faceam pachetul de trombofilii. Mi-a si zis c-a avut o gramada de paciente care cu tratament au reusit sa duca sarcina la bun sfarsit. A fost persoana care a reusit sa-mi ridice moralul. Numai ca asta a durat pana am citit raspunsul de la PK.
olimp spune:
dragoste ma bucur pentru bucuria ta , sa fiti sanatoase toate trei si sa ajungem si noi la un moment dat sa fim felicitate
mona pe Titica am gasit-o asa de mica ca nici cordonul ombilical nu era picat , saracuta era picata intre niste acareturi din curtea familiei unde eram in vizita . Gazdele ne-au spus ca se aude planset de puiut de cu o zi ininte dar sti cum e la tara nu-i intereseaza niste biete animale , dar pt mine asta a fost indemnul sa o iau cu mine , era uda si plina de noroi , infometata si imi incapea intr-o palma. Am luat-o acasa si nu stia sa lipaie abia avea ochisorii deschisi , am cumparat o suzeta de copii dar in gurita ei mititica nu incapea asa ca am recurs la o strategie . Am cumparat un stiolu cu rezervor de cauciuc cum erau pe vremuri si am taiat rezervorul , l-am gaurit in capat si l-am atasat la o siringa mai mare si asa imi hraneam fetita . Primele doua saptamani ma sculam din 4 in 4 ore sa-i dau sa pape , incet incet s-a intremat dar pt ca statuse o zi in ploaie avea bronsita asa ca am dus-o la doctor.....in fine multe s-au intamplat de atunci , in concluzie nu am cum sa nu o iubesc cand am crescut-o ca pe fetita mea ! Poate ma crede-ti nebuna dar ea este membru cu drepturi depline la noi acasa.
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen
madalina_gh spune:
Buna,
multumesc mult fetelor, aseara i-am scris in engleza si azi de dimineata am primit raspunsul spre surprinderea mea. A zis ca analizele sa nu fie mai vechi de 6 luni la prima intalnire si mi-a dat 2 seturi de analize pe care trebuie sa le am. O parte din ele le am ca eu luna asta am facut FIV dar de unele nici nu am auzit trebuie sa merg la medic sa vad despre ce este vorba.
Prima intalnire este in prima saptamana dupa Pasti, i-a indicat si ceva vitamine sotului pentru oligospernmie.
O seara buna
YLENIA spune:
BUNA SEARA FETELOR!EU DESCHID F RAR CALCULATORUL PT CA MAJORITATEA T IMPULUI SUNT LA SERVICI.OLIMP:FELICITARI PT PISICUTA ESTE O DULCE.SA O STAPANESTI SANATOASA.SI EU IMI DORESC O PISICUTA SAU UN CATELUS DAR MI-E FRICA CA VOR MURI DE SINGURATATE PT CA NOI STAM F PUTIN PE ACS.MONA:NU TE DESCURAJA,NU TE DA BATUTA,NU RENUNTA LA VISUL TAU.AI SA VEZI CA CEL1%SE VA TRANSFORMA IN 100%.INCEP SA AM EMOTII PT ZIUA DE 14 APRILIE CAND TREBUIE SA MERG LA CONSULT.VA PUP FETELOR MA DUC IN PATUT CA SUNT MOARTA DE OBOSEALA!PUPICIIIIIIII
miha2004 spune:
Mona 19 si eu m-am gandit ca e devreme asa ca am mers la cel mai apropiat laborator si mi-am facut beta-hcg din sange iar rezultatul este 0,11 adica negativ, acum iara trebuie sa repet pt ca nimeni nu a mai auzit de o limita de detectie asa mica, de regula este 1,2 mUI/ml .Eu sun sigura ca e negativ dar o sa repet joi.
Olimp se vede ca ai multa iubire de daruit sper da iti dea DD si un copil asa cum ti-a dat-o pe Titica.
miha2004 spune:
Dragoste 777 felicitari, sa va traiasca si sa va umpla viata de bucurii! Destul de mari pt gemene la saptamanile astea, felicitari ai primit cel mai frumos martisor.
Gretta spune:
mona: Eu cred ca Tu trebuie sa crezi in sansele tale si daca duci o viata sanatoasa( alimentatia conteaza, gandirea pozitiva si sport insemnad chiar plimbari in aer), eu zic ca vom avea bebelusul mult dorit!
soroco:Pusi
miha2004:bafta si sa ne tii la curent!
dragoste: felicitari! Sa-ti traiasca fetitele!
imi:pusi
Si tuturor fetelor va doresc sa incercam chiar daca e greu sa gandim pozitiv!Haide-ti sa incercam un exercitiu. Eu incerc in fiecare zi, nu prea reusesc... dar nu ma las!
Va pe toate!