PP-DD se prezinta unde nu te astepti!
Raspunsuri - Pagina 7
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina De asta in confuzia lui eu cu cine votez cel mai clar sentiment al meu este ca nu dd. dupa aia mai vad eu. |
Vezi Marina in ce situatie mizerabila suntem pusi?
Asa cum tu ai hotarat ca never nu vei vota DD, asa am hotarat eu ca nu voi vota never pe aceia care au fost la guvernare din '90 si pana acum!
Asta inseamna ca o sa-mi exercit dreptul la vot si daca nu o sa am o optiune clara pt. un anumit partid, am sa-mi anulez votul ... punand stampila pe toti pitifelnicii de politicieni fara discriminare!
Cand o aud pe Norica Nicolai cum da ochii peste cap la deciziile presedintelui, cand PNL-ul a jucat marunt pe resursele de petrol din Marea Neagra si pe instalatiile de rafinare, ma ia o asa greata ca nu mai am alta dorinta decat sa-i scot din optiunea mea de vot.
b.nica spune:
citat din mesajul lui marius De ce nu DD? Pot sa raspund un pic altfel insa mi-e teama ca cei care nu au avut experienta concreta doar vor banui ce voi spune. In sistemul fortelor armate(MAPN) si ale MI de dinainte de 1989 accesul la decizii si deciziile erau luate de catre cei care aveau aceste puteri decizionale dar problema a fost ca aceste persoane care aveau aceste functii nu aveau la baza nici un criteriu profesional sau de competenta profesionala, criteriile fiind de alta natura si in general erau oameni de o calitate indoielnica sau pe scurt erau prosti de rupeau pamantul insa erau "aceia". Cum deciziile sunt un efect al capacitatii persoanei care si le asuma era deja bine stiut ca ordinele erau reprezentarea prostiei umane de la cel mai mic nivel pana la esaloanele superioare. Si din acest motiv in MAPN si MI era deja statuata remarca "daca nu ai vazut prostie umana pana aici, acum vei avea ocazia". Cam asa ar fi si cu Romania daca ar fi guvernata de o astfel de echipa. Pe romaneste "sa te fereasca Dumnezeu nu atat de oameni destepti si parsivi cat de oameni prosti care ajung la putere" |
Ei hai ca l-ai uitat pe fostul sef de la SRI care acum ne guverneaza in forta, dastept rau, disciplinat fara discutie si cu nevasta si mai dasteapta de ia ditamai purcoiu de euro de la OMV!
Aici cine o fi dat ordinu'?
Eu inca ma mai intreb: suntem prostiti pt. ca suntem prosti sau numai pt. ca suntem naivi?
Marina spune:
care e problema ca nevasta-sa lucreaza ca si consultant medical pt omv? acum ce ar tb sa faca femeia / sa nu lucreze nimic ca barbat'su e prim minsitru?
si apropo de resursele tarisorei noastre si OMV, ca un fost lucrator in regia petrolului ceva multisori ani inainte de privatizare pot spune cu mana pe inima ca se fura ca in codru, era o activitate total nerentabila, unu cu munca cinci cu mapa si multe altele. Si benzina se scumpea si atunci ca tot ne pregateam de aderari pe la cate vreun organism
b.nica spune:
citat din mesajul lui Marina Eu nu am o solutie, cred ca nu o sa scapam de coruptie curand nu detaliez ca o sa jignesc sincer pe careva. Dar nici nu pot sta linistita cand vad ca oameni educati ca b.nica intra in jocul unor fanfaroni gen dd. numai sa-i citesti aberatiile si vezi ca ceva e putred in ce debiteaza. |
Ete ai naibi de fanfaroni cum aduna ei pe acest subiect atatea persoane care frecventeaza DC!
Si nu sunt aberatii acele puncte din programul partidului sau, sunt ff. tentante pt. cetateanul de rand si sunt sanctionate iresponsabil de guvernantii care ii opresc emisia tv!
Ce poate sa atraga mai mult empatia cetateanului de rand decat restrictionarea canalului OTV!
Ore cine sunt prostii in acest meci?
b.nica spune:
citat din mesajul lui Marina care e problema ca nevasta-sa lucreaza ca si consultant medical pt omv? acum ce ar tb sa faca femeia / sa nu lucreze nimic ca barbat'su e prim minsitru? |
Nu ca aici ai zis-o!
Sunt curioasa daca exista vreun membru DC care sa inghita galusca asta!
Eu sunt medic si parol ca refuzam indiferent de ... valoarea obolului stiind de unde vine!
Hai ca tu poate esti mai in tema decat noi cu protocolul diplomatic!
Daca sotul meu era sef la SRI stucheam ca matele ca sa nu-mi atrag d'alea nefacute!
Rufus spune:
citat din mesajul lui b.nica Si nu sunt aberatii acele puncte din programul partidului sau, sunt ff. tentante pt. cetateanul de rand |
Acu' pe bune, daca eu candidez si in programul meu scrie ca desfiintez TVA-ul, impozitele pe salariile mai mici ca cel de director si ofer asistenta medicala gratuita...tu ma votezi?
Adica zici ca te-ai saturat de toti politicienii vechi si de minciunile lor si crezi afirmatiile astuia?
Si apoi, chiar asa sa fie, nu esti de acord ca sare calul cu televiziunea lui? Pentru el nu-s valabile legile celorlalti?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Marina spune:
adica, care e poanta a angajat-o OMV-ul stiind ca o sa fir MRU prim ministru si o sa le faca ce? Ce favoruri le-a facut in schimb?
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Acu' pe bune, daca eu candidez si in programul meu scrie ca desfiintez TVA-ul, impozitele pe salariile mai mici ca cel de director si ofer asistenta medicala gratuita...tu ma votezi? |
Cu corectia ca nu desfintarea TVA ci aducerea lui la 10%, daaaaaaaa te-as vota!De ce nu te-as vota?Ia sa vad ce-mi raspunzi!
b.nica spune:
citat din mesajul lui Marina adica, care e poanta a angajat-o OMV-ul stiind ca o sa fir MRU prim ministru si o sa le faca ce? Ce favoruri le-a facut in schimb? |
Nu, poanta mai mare era ca sotul era sef SRI!
Favorurile erau deja date mai ramanea cum sa fie pastrate!
b.nica spune:
Oameni buni, ce vreti sa demonstrati?
Ca suntem un popor tampit sau ca suntem considerati tampiti de altii?
Avem bogatii enorme, suntem destepti dar poate naivi(cetatenii onesti).
Chiar nu va dati seama ca prin postarile voastre va aratati resentimentul fata de acest popor oropsit?
Daca ne luam dupa un pacalici care ne vinde iluzii si vise frumoase inseamna ca trebuie sa fim trasi de urechi?
Poate gasiti voi o alternativa serioasa ca sa ne fie mai bine!
Ziceti-o si o vom aborda sau nu!