PP-DD se prezinta unde nu te astepti!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Acu' este chestie care tine de logica disperatului!
Cu toti martafoii care ne-au adus la sapa de lemn nu ne-a fost bine, cel putin pt. majoritatea dintre noi, ca vin unii mai breji la alegeri, chiar mai avem de pierdut mai mult decat am pierdut pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ca si cum cele 20 de puncte ale PPDD nu ar fi fost suficiente, de ceva timp ele s-au umflat la www.partidul.poporului.ro/content/iata-cele-100-de-puncte-ale-noii-revolutii-partidului-poporului-dan-diaconescu" target="_blank">100!
Pe gustul tuturor:

• INTINERIREA DE URGENTA A POPULATIEI TARII SI MARIREA NUMARULUI DE LOCUITORI AI ROMANIEI

• FONDURILE PRIVATE DE PENSII VOR FI NATIONALIZATE DE URGENTA

• NOUL GUVERN VA INTERZICE CARDUL DE SANATATE SI CIP-UL PENTRU FIECARE ROMAN

• NOUL GUVERN VA DESECRETIZA REZULTATELE ULTIMELOR ALEGERI SI VA PERMITE CETATENILOR SA RENUMERE VOTURILE, CHIAR SI PENTRU ALEGERILE DIN 2008-2009

• SABIA LUI STEFAN CEL MARE TREBUIE ADUSA INAPOI IN TARA DE LA ISTANBUL

• REDESCHIDEREA TUTUROR MINELOR DIN ROMANIA

• DESPAGUBIREA VICTIMELOR DOSARULUI "DACIA"

• AMNISTIA FISCALA PENTRU FIRMELE ROMANESTI

• TAXA "ROBIN HOOD" - IN CAZUL IMPORTURILOR DE PRODUSE ALIMENTARE. SUPRATAXAREA COMPANIILOR CARE ADUC MARFURI DIN STRAINATATE CARE SE PRODUCSI IN ROMANIA

• ALUNGAREA CIOCOILOR DIN FOTBALUL ROMANESC. CIOCOII DIN FRF SI
    LPF SA PLECE!

• VARSTA DE PENSIONAR VA SCADEA

• (n.b. oare sa fie intentionat omis un E? S-ar potrivi cu intinerirea de urgenta. )
  • REPARTITIE PENTRU ABSOLVENTII DE FACULTATI

• RAPORTUL DE SALARIZARE 1:5

Si multe altele, la kil.

Mergi la inceput

Adica ii da fiecaruia ceea ce isi doreste el cel mai mult!
Bine si care ar fi problema ta in a-l accepta pe acest "providential" partid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Acest providential partid ne crede retardati mintal. Asta e ceea ce nu pot accepta nici o secunda. Un martafoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Toate partidele ne considera si ne trateaza ca pe retardatii mintali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Toate partidele ne considera si ne trateaza ca pe retardatii mintali.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Corect!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nope restul ne cred doar prosti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Acest providential partid ne crede retardati mintal. Asta e ceea ce nu pot accepta nici o secunda.

Marina, in mod sigur nu ii crede retardati mintali pe aceia care apleaca urechea la promisiunile lor, dar din pacate situatia este si mai grava, acest partid arunca in batalia electorala o arma mult mai ascutita dar si cu efect posibil distrugator in plan psihologic: da sperante unui popor adus la disperare ca exista totusi sanse ca sa iasa din lipsurile si mizeria in care l-au adus toate partidele care au guvernat dupa '89.
Dupa toate aparentele asta ar cam fi ultima speranta si daca se va dovedi o iluzie bine masluita consecintele vor fi dezastruoase!

Mergi la inceput

Retardati mintali am fi noi toti daca am mai pune stampila pe snapanii care ne-au vandut pana acum tot: aer, apa, sol, subsol.Daca sufletul ne-a mai ramas nevandut, tot este bine!
Nu zic sa ne aruncam ca bezmeticii sa votam cu primul venit care ne promite luna de pe cer!
Dar nici cu aia care de 22 de ani ne prostesc la greu!
Nu avem obtiune clara, pac, asa cum o sa fac si eu, ii stampilez pe toti care sunt pe buletinul de vot!
Aceasta atitudine s-ar vrea ca un protest pt. toata clasa politica care m-a dezamagit!Si ma duc la vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Cred ca am citit programul lui DD acum vreun an in urma. Cand am ajuns la punctul care spunea ca presedintele nu primeste salar, m-a pierdut pt totdeauna. Eu as putea sa il inteleg pe el ca nu are nevoie de salar, el fiind plin de bani, dar, din start deci un presedinte al Romaniei trebuie sa fie destul de bogat ca sa nu ii trebuiasca bani pt functia lui. Cum e asta? Numai bogatii isi permit sa devina presedinti? Aici a dat-o in bara, din punctul meu de vedere. Si stiind ca nimeni nu primeste resursele elementare pe degeaba, sa inteleg ca presedintele e un afacerist? Si ce contracte are, cu statul? Sau le-a achizionat prin achizitie rece si cu propria sudoare? Si deci un presedinte sarac, ar muri de foame?

L-am vazut la Tv acum in aprilie in Romania. E simpatic, stie sa spuna exact ce vrem sa auzim, pune degetul pe rana, ne trezeste dorinta de a lupta impotriva convalescentei politice (adica tot un draq, pe cine votam). Dar, iarasi un mic amanunt care nu imi inspira incredere. Oamenii lui sunt oameni renumiti de afaceri (avocat samd) care au renume si un bussiness bun in America. Eu nu stiu, asa dupa mintea mea, daca afacerile iti merg in vest, esti tare, nu iti trebuie Romania. Ma cam duce gandul la oameni mediocrii ( nu ca asta ar fi o problema) care vad o sansa de a se ridica, macar prin Romania.
Nu stiu, pe de alta parte, ar fi bine sa existe un 'gica-contra' in politica care sa bazaie molustele (adica fara coloana vertebrala):
In plus, eu chiar nu inteleg cum se poate in Romania sa dea presedintele o lege si sa ii inchida emisiunea de TV: Pai EU-ul asta pt ce-i? Acolo nu exista legi impotriva acestor abuzuri politice? Sau DD asta e prost?

Mergi la inceput