Eurovision

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Piesa reprezinta Romania la un concurs in care toata Europa e cu ochii pe scena aia de la Baku! Ce e romanesc in piesa celor de la Mandinga?
versurile? linia melodica? costumatia? locul unde s-a filmat? titlul?

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Maru, la eurovision e o practica comuna sa reprezinta tara X un artist din tara Y (fara nici o legatura cu X) si sa cante in engleza sau spaniola/italiana. Cu ce reprezinta melodia si artistul in cauza tara X? Astia de la mandinga macar sunt majoritatea din Romania.

De ex, mie nu imi place Ina, nu imi placeau nici cei de la O-zone si alti artisti de astia pe care eu nu dau doi bani, dar sunt in topuri in tari din vest, vand de rup, au zeci de mii de fani in occident. Nu intotdeauna ceea ce ne place si consideram noi frumos si romanesc si de succes este ceea ce place publicului larg. Melodia Mandingai nu imi place nici mie. Dar au miscare scenica, au o casa de productie in spate si resurse sa faca un show bun la Baku. Melodia e usor de retinut si au timp sa o faca bine cunoscuta in celelalte tari. Nu cred ca va rupa gura targului, dar nici pe ultimele locuri nu cred ca se va plasa.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Maru, nici mie nu-mi place melodia, am mai spus-o. Dar scuza-ma aceste intrebari imi demonstreaza ingustimea celor cale le pun. De genul, cum in Romania se foloseste furculita, sau aveti si voi televizor sau femeile umbla cu sutienele pe-afara. Ar fi scuzabil la un om simplu, fara prea multa scoala, dar la un om educat(presupun) mi se pare caraghioasa o asemenea dilema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

voi vedeti educatia din perspectiva scolii romanesti, de unde iesi bun la toate si specializat in nimic.
oamenii astia is superspecializati in domeniul lor, dar cand e vorba de geografie, antropologie, folosesc motoare de cautare pe internet. Ori intreaba pe cineva (in cazul meu pe mine, romanca, cu care tocmai discutau muzica)

nici mie nu-mi place melodia Rusiei, dar bunicutele alea or sa faca istorie, or sa aduca Rusia in lumina reflectoarelor, asa imbracate taraneste... ma intreb unde e filmat videoclipul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maru, aia e o intrebare pusa cu evidenta dorinta de a jigni, ori ala e chiar prost gramada si nu stie diferenta dintre imbracamintea folosita la un videoclip si strada. Dar deh, geniile vestului. Iar reactia ta a fost previzibila, nici cu un milimetru mai mult sau putin.

Edit: ai putea sa-i arati si pozele astea http://www.perfecte.ro/travel/cum-petrec-englezoaicele-cu-alcool-si-fast-food-pana-cad-pe-jos.html
si sa-l intrebi daca toate englezoiacele sunt asa...dar tare mi-e ca ai ramas in pozitia ghiocelului, sfioasa tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Eu am un sentiment de mila pentru batranelele din Rusia.
Am senzatia ca ele saracele sunt de buna credinta si iau totul in serios, iar cei care le-au trimis acolo au facut misto atat de ele cat si de competitie.
Imi doresc sa castige pentru ca nu este vina lor ca au picat in jocurile unor "superprofesionisti" intr-ale Eurovizionului.
Oricum, m-am lamurit... asta nu-i competitie de niciun fel!

Mergi la inceput

oh well, Ingrid, sunt multe modalitati de a iesi dintr-o situatie jenanta. Nicidecum cea pe care o abordezi tu, de a "latra" la orice interlocutor care are o opinie diferita...
Ce crezi tu despre reactia mea sau drespre mine e irelevant, si nu ti-ar face placere sa facem schimb de "crezuri", parol!

partea referitoare la cheeky girls nu cred ca a iesit la tipar, se pare...

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Maru, aia e o intrebare pusa cu evidenta dorinta de a jigni, ori ala e chiar prost gramada si nu stie diferenta dintre imbracamintea folosita la un videoclip si strada. Dar deh, geniile vestului. Iar reactia ta a fost previzibila, nici cu un milimetru mai mult sau putin.

Edit: ai putea sa-i arati si pozele astea http://www.perfecte.ro/travel/cum-petrec-englezoaicele-cu-alcool-si-fast-food-pana-cad-pe-jos.html
si sa-l intrebi daca toate englezoiacele sunt asa...dar tare mi-e ca ai ramas in pozitia ghiocelului, sfioasa tare.
Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

maru, asta e una din retetele de succes momentan: faci un videoclip pe o plaja sau pe un iaht cu o fata cat mai putin imbracata care se misca provocator, sintetizezi vocea la greu sa nu se simta falseurile si vocea nula, scrii 3 versuri care se repeta si pam-pam!!! ai un hit! Si nu numai in Romania. Dupa cum spuneam, sunt alde Ina care sparg topurile si totul e exact dupa reteta de mai sus.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, multumesc!
nu mai sunt la curent cu muzica romaneasca. Iar aici nu am timp de vazut videoclipuri ci ascult la radio, in masina, si nu le vad cum danseaza ori cum se misca.

atata doar ca melodia asta ne reprezinta la Eurovision.
si ca nu mi-a placut...

de Ina am auzit cred aici pe forum...

(off topic: eu am ramas stuck la Emerald Caro, imi place de numai pot, si cred ca tot pe aici pe forum am citit despre ea... si apoi mi-am descarcat-o de pe iTunes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

maru, Eurovisionul nu mai e ce era odata, de citi dintre cistigatorii eurovisionului din ultimiii ani ai auzit sa aiba o cariera stelara, internationala? Faptul ca se voteaza pe baza de vecinatate si nu pe cit de buna e melodia i-a scazut considerabil credibilitatea. Deci nu cred ca Romania o sa sufere din cauza ca e prost reprezentata la Eurovision. Sint altii si mai slabi ca noi, stai linistita.

Mergi la inceput

dragelor, va multumesc! Mi-a mai trecut :)

hai sa discutam de melodii... poate facem un top al forumului?

Mergi la inceput