Scrasnit din dinti!!

Scrasnit din dinti!! | Autor: btz_ovi

Link direct la acest mesaj

De cateva zile scrasneste intentionat din dinti,nu cred ca se poate vorbi de bruxism deoarece noaptea nu o face,insa a ajuns de-a dreptul iritant pt ureche sa il aud incontinuu.Daca ii spun sa se opreasca,mai rau face,daca il ignor tot o face,daca ii dau ceva rontaiala,refuza,si tot scrasneste.Ma zgarie pe creieri,imi provoaca o stare de nervi continua,simt ca o iau razna.
Lipsa de Calciu nu are,de crocobauri in scaun nu,cred ca doar o placere enorma din partea lui pt sunetul scos.
Ce sa fac?Caci zau,nu mai rezist mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

nu stiu ce varsta are baietelul tau, dar al meu scrasneste doar cand ii apar alti dinti. Si la fel ca al tau, nu o face noaptea, daca ii zic, nu se opreste..asa ca ii zic odata, se face ca nu aude sau scrasneste mai tare si-l las in pace, oricat de deranjant ar fi..insa al meu uita repde daca il iau cu joaca, citit povesti etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

1,7 luni are.
Tocmai ce i-au iesit 3 canini,oare sa fie din cauza asta???
Asa si al meu,daca ii dau doar o ocupatie ce ii capteaza atentia prea tare sau daca ne dragalim se opreste,insa cum mai trebuie sa merg la baie,sa fac ceva de mancare,incepe cosmarul.
Mc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

al meu deabia a fc un an iiiese un canin ..........si sa vedeti ce scarasneste.......................nu mai zic ca ma zgaraie rau pe creier.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanea1988 spune:

Draga Gabi poate micutul tau Paul a inteles ca prin metoda aceasta i-ti atrage atentia, si poate chear a mai inteles ca si te enerveaza
Sfatu meu este ca atunci cind scrisneste, tu nui atrage atentie, fa-ti treburile incontinuarie..... Apropo poate ii ese al 4-lea canin si-l deranjeaza poate-l ungi cu gel pentru gingini sa-i mai ia din dinscofort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

au aceeasi varsta. sigur e de la dinti sau cred ca constientizeaza ca i-au aparaut dinti noi si prefera sa ii scrasneasca.. Al meu are incisivii toti si 4 masele, caninii acum dau sa apara, are gingiile umflate si rosii si din cand in cand mai trage si scrasneala de rigoare.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cafea spune:

Si baietelul meu scrasneste din dinti cateva zile dupa ce ii apar dinti noi. El are doar un an dar multi dinti, inclusiv caninii, acum ii dau premolarii. Stiu ca este stressant, e un sunet care chiar te zgarie pe creieri, dar trebuie sa ignori si sa ii distragi atentia. Se va opri, am citit ca pentru ei este o senzatie noua dupa fiecare dintisor care iese deci scrasnitul e un fel de a se obisnui cu asta. Deocamdata sunt sigura ca nu o face intentionat, dar daca ii dai atentie de orice fel chiar o va face cu intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Al meu de cate ori are o noua eruptie dentara scrasneste ff tare din dinti, eu zic ca asta e si cauza la voi.Multa sanatate si daca nu observi si alte simptome pe care le are de obicei cand ii mai iese un dintisor ar fi bine sa intrebi si pediatrul!

Mergi la inceput