Clubul "babelor" FIV-oase 18
Raspunsuri - Pagina 9
5ab1na spune:
aici
dar n-am ce zice sami
sunt cam trista...trebuie sa vina rusii si asa sunt in ziua de dinainte. deprimata.
samira33 spune:
si eu sunt prost-dispusa inainte de CM.
pe langa vesta turqoise pe care am cumparat-o...am mai cumparat azi 3 bluzite cu maneca lunga-alb,bej si turqoise...cu desene pe piept si o mingie viu colorata din plus....si maine seara mergem la nepotelul-finut...ca implineste 10 luni.
mai bantui pe Net si am dibuit care e rata aia de impins care macane si da din aripi.
5ab1na spune:
si eu am luat ceva de impins deja. desi am motul in iulie:)
al meu e stil masinuta.
voiam sa-ti zic ca eu cred ca tricicleta ajunge pt mot pe langa ce ai luat...n-as mai lua impingator in locul tau.
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 mai bantui pe Net si am dibuit care e rata aia de impins care macane si da din aripi. |
da-mi si mie un link ceva sa ma uit.
merci,
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hopefull Aseara a vazut-o dr. Militaru si Dr. Botezatu...acum nu stiu cine o va opera... Multumesc pentru info! |
militaru e o super doctorita;
nevasta-mea a avut sarcina monitorizata de catre ea; nasterea a fost tot cu ea; o dr, un om jos palaria
samira33 spune:
tannoo...voila
http://www.ookee.ro/406-jucarii-de-trasimpins
sabina,sotzulache nu numai ca a acceptat semintele de canepa dar ii si place combinatia de seminte cu miere
am amestecat jumatate de borcan cu miere de salcam cu jumatate de borcan de seminte macinate...am omogenizat bine si i-am lasat borcanul pe masa din bucatarie sa nu se intareasca si sa-l aibe in oki sa nu uite sa baloteze 2 lingurite dimineata.
sunt foarte incantata.
gagici...m-am imbaiat si ma bag la televizache.
va tzucuresc.
somn usor.
aristica spune:
samiruta si io-s aici, dar am un caine cu probleme si e cel mai batran si parca n-am stare pana nu-l vad iar bine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Cris_25 spune:
Eu declar azi ultima zi de antibiotice!!! Ca sa sarbatoresc cum sa cuvine ... am fost o ora la taebo Sper sa nu mai vad antibiotice vro 5 ani
Asta seara, cel tarziu maine (pana vine ciclosu)...tre sa hotaram ce facem cu FIVul vietii Ori fac in aprilie si o monitorizare mi-o face alt medic ... ori amanam ... sper sa luam o decizie inteleapta
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
5ab1na spune:
samira ma bucur. sincer. al meu e "smecher": spune ca ia si apoi se "coteste" de fiecare data. ma enervez sa-mi amintesc de fiecare data cand trebuie sa ia el o pastila. si de fiecare data sa explic pentru ce
sa ma duc sa cumpar energiva aia. tot am zis ca iau. dar cand stiu ce ma asteapta...
aristica
cris noaptea e un sfetnic bun?
Cris_25 spune:
Sa vina sa vina la mingea de foc ... fan club PK Fetili care obisnuiti sa scrieti "fara greata" scrisorele de amor la dr. cu ochi minunati ... credeti ca l-am stresat tare ca i-am scris de vreo 4-5 ori in ultima saptamana?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit