Clubul "babelor" FIV-oase 18
Raspunsuri - Pagina 9
5ab1na spune:
aici
dar n-am ce zice sami
sunt cam trista...trebuie sa vina rusii si asa sunt in ziua de dinainte. deprimata.
samira33 spune:
si eu sunt prost-dispusa inainte de CM.
pe langa vesta turqoise pe care am cumparat-o...am mai cumparat azi 3 bluzite cu maneca lunga-alb,bej si turqoise...cu desene pe piept si o mingie viu colorata din plus....si maine seara mergem la nepotelul-finut...ca implineste 10 luni.
mai bantui pe Net si am dibuit care e rata aia de impins care macane si da din aripi.![]()
5ab1na spune:
si eu am luat ceva de impins deja. desi am motul in iulie:)
al meu e stil masinuta.
voiam sa-ti zic ca eu cred ca tricicleta ajunge pt mot pe langa ce ai luat...n-as mai lua impingator in locul tau.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 mai bantui pe Net si am dibuit care e rata aia de impins care macane si da din aripi. |
da-mi si mie un link ceva sa ma uit.
merci,

tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hopefull Aseara a vazut-o dr. Militaru si Dr. Botezatu...acum nu stiu cine o va opera... Multumesc pentru info! |
militaru e o super doctorita;
nevasta-mea a avut sarcina monitorizata de catre ea; nasterea a fost tot cu ea; o dr, un om jos palaria

samira33 spune:
tannoo...voila
http://www.ookee.ro/406-jucarii-de-trasimpins
sabina,sotzulache nu numai ca a acceptat semintele de canepa dar ii si place combinatia de seminte cu miere ![]()
am amestecat jumatate de borcan cu miere de salcam cu jumatate de borcan de seminte macinate...am omogenizat bine si i-am lasat borcanul pe masa din bucatarie sa nu se intareasca si sa-l aibe in oki sa nu uite sa baloteze 2 lingurite dimineata.
sunt foarte incantata.
gagici...m-am imbaiat si ma bag la televizache.
va tzucuresc.
somn usor.
![]()
aristica spune:
samiruta si io-s aici, dar am un caine cu probleme si e cel mai batran si parca n-am stare pana nu-l vad iar bine![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Cris_25 spune:
Eu declar azi ultima zi de antibiotice!!! Ca sa sarbatoresc cum sa cuvine ... am fost o ora la taebo
Sper sa nu mai vad antibiotice vro 5 ani ![]()
Asta seara, cel tarziu maine (pana vine ciclosu)...tre sa hotaram ce facem cu FIVul vietii
Ori fac in aprilie si o monitorizare mi-o face alt medic ... ori amanam ... sper sa luam o decizie inteleapta ![]()
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
5ab1na spune:
samira ma bucur. sincer. al meu e "smecher": spune ca ia si apoi se "coteste" de fiecare data. ma enervez sa-mi amintesc de fiecare data cand trebuie sa ia el o pastila. si de fiecare data sa explic pentru ce![]()
sa ma duc sa cumpar energiva aia. tot am zis ca iau. dar cand stiu ce ma asteapta...
aristica 
cris
noaptea e un sfetnic bun?
Cris_25 spune:
Sa vina sa vina la mingea de foc ... fan club PK
Fetili care obisnuiti sa scrieti "fara greata" scrisorele de amor la dr. cu ochi minunati ... credeti ca l-am stresat tare ca i-am scris de vreo 4-5 ori in ultima saptamana?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit