Clubul "babelor" FIV-oase 18
Raspunsuri - Pagina 8
Cris_25 spune:
Bey fetili, ma innebuniti cu atata culinarit pe aici! Si eu sunt pasionata, dar nu prea am timp ... Imi place sa fac torturi la nebuniiiiie!!!
Samira, cred ca ciorba de perisoare e singura care n-am gatit-o niciodata. Nu se da in vant soata dupa ea, dar reteta ta e musai s-o incerc!
Lara, moco mio, te-am cautat "in deplasare" si nu te-am "aflat", dar mai caut ... ca e musai sa ma delectez nitel cu scrisoricile tale de "amor"...
Adina, sa va faceti bine ...
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
aristica spune:
Scuzeeee, scuzeee samiruta iar sunt full la munca, iar in weekend m-am petrecut 3 zile si 3 nopti
lyly a iesit de vis: 10 ng/ml. Pentru mine asta e foarte bine, stiu ca-i mic in teorie, dar eu 10 nu l-am mai vazut vreodata. Doar ca pe langa unicorn beau cretisoara si iau wild yam din ziua 17 pana-n ziua 27, deci rezultatul se datoreaza celor 3, insumate
sabinuta dap, turcul mi-a propus protocolul scurt, fara AC-uri, dar nu-ti pot detalia totul, pentru ca nu stiu nici eu cum va arata exact protocolul. Am sa scriu protocolul dupa ce-l fac, pe zile
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
5ab1na spune:
samira
stiu ca ai spus dar am crezut ca "aplauzi" initiativa mea de a-l chestiona pe dr. D:)
pfiii
abia astept
Lara27 spune:
iar a fost curca..
va pup, girls..eu am avut o zi "nervoasa", care a inceput cu nervi de dimineata, cand am fost sa-mi fac analize si cred ca mi-a ajuns prolactina in vazduh..si a continuat tot asa la job, all day long..abia acum, la casa mia, simt ca-mi revin..
to be continued..
samira33 spune:
si eu tot acum am ajuns acasa...mi-am facut repede o supa-crema de brocoli si abia dupa ce am luat cateva linguri din ea...am simtit ca revin la viata.
dar nu mai am mere verzi...eu ce mananc diseara???
samira33 spune:
qiao,merci pentru link.
deocamdata sunt in dubiu cu tacamurile astea.
am mai forumit pe ici pe colo si fetele care au spun ca nu-i vreo smecherie cu ele...mai mult... atrag atentia copilului prea mult si nu mai mananca pentru ca devine prea preocupat sa dezlipeasca ventuza.
ma mai gandesc asadar.
interesante sculele alea de sushi.