Clubul "babelor" FIV-oase 18
Raspunsuri - Pagina 18
aristica spune:
sami si mie-mi lipsesti, dar am sa-ti fac o surpriza
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Buna dragelor
o zi care a inceput bine de dimineatza, iar mi se termina prost . Am avut parte de multe vesti rele in ultima saptamina,si imi fac putine griji pt "simtamintele" tatalui meu ...ufff
Samira bineinteles ca recuperam, azi presimt o seara grea, dar maine seara te sun
Aristica ma bucur ca e mai bine batrinul catel
Stiu ca intrebati despre femibion, eu stiu de la endocrinoloaga mea ca cantitatile de vitamine din el nu pun probleme tiroidei;
Mai era ceva cu o candida scuzati intarziera, dar poate ajuta raspunsul meu : intotdeauna cand iau antibiotic iau si pastile nistadina, si nu am mai avut probleme cu candida. si inca ceva, contrar opiniei majoritatii, nu este indicat consumul de lactate in timpul tratamentului cu antibiotice.
Sabina, relax , esti destul de speciala si asa, nu mai ai nevoie de cariotip "prost" cred ca va fi bun.
Lara esti tare daca facand toate acele calcule, mai poti scrie si chestii interesante si bune de stiut Ai bagat fetele in ceata
Lara27 spune:
sami, missed you (deh, lantul slabiciunilor)
sunt tare frumosi copiii Adinei:
A bruneta, cu ochi negrii, frumoasa si misterioasa si I, blondut cu oki albastri (cel putin asa mi-i aduc eu aminte din pozele postate de Adina)..faina pereche, sa-i traiasca si sa se bucure de ei le esti nasa de botez? samiroiu seamana cu PK?? nu e asa saten deschis la par si nu atat de inalt ca PK si subtirel? daca vorbesc BS, da-mi te rog in crestet acum, ca mai incolo, s-ar putea sa fie dorit, mai ceva decat capul lui Motoc (Alexandru Lapusneanul de Constantin Negruzzi)
le:Ady, io, io, ridic 2 deshte -> adica imi lipsesti mie, vreau sa zic
to be continued..
samira33 spune:
aristico,saptamana viitoare pimesc niste balerini mi-nu-nati!!!
azi am fost si i-am comandat...colorati si frumosi si moi.
am deja ceva....saptamana viitoare mai scot si altii de depozit si ii mai aduc si pe astia noi....asa ca te asteptez daca vrei sa ma vizitezi,saptamana viitoare.
adriana...sper ca e bine tatal tau.
samira33 spune:
adriana,lara...poe voi v-am bifat la apel si de asta nu v-am nominalizat.
si da ....Sairoiu meu e de statura si constitutia lui PK...saten deschis la par,deschis la piele si cu oki deschisi la culoare....are in plus neshte burtica si al meu se poarta cu parul tuns nr.1 spre deosebire de PK.
samira33 spune:
nu le sunt nasa condimentelor...ei or sa ne fie noua ...fie c-o fi otoman,austriac,ungur sau grec copilul nostru.
adrianaady spune:
Samirastiu, dar ma mai alint si eu...
Tata e stabil cu boala lui( daca pot spune asa); dar a primit citeva vesti tare urate referitor la niste rude apropiate si sufera foarte mult
Lara27 spune:
Ady, nistadina..nu-mi aduceam ieri aminte denumirea, neam..lapsus total, blank
legat de rude, pe cat posibil sa nu puna/puneti la suflet
ce a fost la job cu prietena pe care ai pierdut-o? era metafora sau o colega/prietena ti-a facut vreo faza urata? acum e ok la job?
sami, o pereche la fel de faina sa ai, daca iti doresti gemenashi apoi daca s-o trage de la Attila, Baiazid, Franz-Josef sau Socrate, chiar nu mai are nicio relevanta
to be continued..
samira33 spune:
lara,nu mai emit vreo pretentie...un el,o ea...2 ei,2 ele...un el si o ea...nu are importanta...numai sa fie ceva.