Clubul "babelor" FIV-oase 18
Raspunsuri - Pagina 17
loretta76 spune:
Doamne ajuta ca anul asta sa fim toate gravide fara probleme si sa ne masuram burtile ![]()
Stati sa vedeti cand ma duc eu la Zadori cu "lectia invatata" despre magneziul care se da la Debrecen si el nu mi l-a recomandat... 
balanta_tm spune:
probabil ca si fivul asta a ajuns asa o mare si profitabila industrie, incat f putine clinici se gandesc sa maximizeze sansele inca de la fiv1...
Lara27 spune:
uuuuuhhhh, da, balanta, cu siguranta ai pus punctul pe "i"..
Loretta, cand ti-ai propus urmatoarea intalnire cu Zadori? (bafta max sa ai
)
to be continued..
smaick spune:
buna fetele
pentru cine este interesat am o prietena care are 9 fiole clexane de 0.4 cumparate luna trecuta de la sensiblu; nu mai are nevoie de ele si le da cu 90 ron
o zi buna tuturor!
loretta76 spune:
Lara...pai ma duc la sfarsitul lunii(vrea sa ma vada in ziua 10). Sper sa am vesti bune. Tu pe cand preconizezi un nou fiv? 
Lara27 spune:
loretta, eu la sfarsitul lunii, voi merge la Budapesta (PK), pentru histeroscopie; in functie si de rezultatul HSC, voi discuta atunci despre urmatorul fiv (protocol, perioada, meds, etc.) ..as vrea mult sa-mi faca si o biopsie de endo in faza luteala, in luna premergatoare fiv..deocamdata. le iau step by step, si-mi doresc f.tare sa fie bine la histero (ultima am facut-o in oct. 2010, atunci totul era ok)
le: ma tenteaza, vorba Sabinei
, un long protocol, cu suprefact si clasicele mele gonal & merional
to be continued..
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 tannoo...voila http://www.ookee.ro/406-jucarii-de-trasimpins |
saru'mana,

samira33 spune:
fetelor,eu am luat la FIV2,FIV3 si Fet2 Magneziu...dar pe gura.
am luat cate 3 tablete forte pe zi incepand cu ziua punctiei.
adrianaady,a cedat telefonul dimineata si apoi m-am luat cu treaba.
las' ca recuperam noi data vitoare ce mai era de discutat.
![]()
samira33 spune:
aristico,
miss you.
adina,ai facut prajiturica???
ieri am vazut condimentele...Anushca-vesela si frumoasa s-a fastacit cand ne-a vazut si s-a ascuns dupa o patura
...Ioakim-suparici si frumos...ne arata mititelu branula prin care primeste tratament....a "cerut" la Samiroi in brate si l-a luat de gat si s-a lipit cu totu' de el si ii zicea: ta-ta ta-ta ![]()
nush' de ce ca Papazu' seamana doar la sex cu Samiroiu...dar cred ca are copilu reminescente PK-iste in ADN si cu PK aduce Samiroiu meu.
...asa ca doar asa pot sa inteleg!!!![]()