Clubul "babelor" FIV-oase 18

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Doamne ajuta ca anul asta sa fim toate gravide fara probleme si sa ne masuram burtile
Stati sa vedeti cand ma duc eu la Zadori cu "lectia invatata" despre magneziul care se da la Debrecen si el nu mi l-a recomandat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

probabil ca si fivul asta a ajuns asa o mare si profitabila industrie, incat f putine clinici se gandesc sa maximizeze sansele inca de la fiv1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

uuuuuhhhh, da, balanta, cu siguranta ai pus punctul pe "i"..
Loretta, cand ti-ai propus urmatoarea intalnire cu Zadori? (bafta max sa ai)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
pentru cine este interesat am o prietena care are 9 fiole clexane de 0.4 cumparate luna trecuta de la sensiblu; nu mai are nevoie de ele si le da cu 90 ron
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Lara...pai ma duc la sfarsitul lunii(vrea sa ma vada in ziua 10). Sper sa am vesti bune. Tu pe cand preconizezi un nou fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

loretta, eu la sfarsitul lunii, voi merge la Budapesta (PK), pentru histeroscopie; in functie si de rezultatul HSC, voi discuta atunci despre urmatorul fiv (protocol, perioada, meds, etc.) ..as vrea mult sa-mi faca si o biopsie de endo in faza luteala, in luna premergatoare fiv..deocamdata. le iau step by step, si-mi doresc f.tare sa fie bine la histero (ultima am facut-o in oct. 2010, atunci totul era ok)

le: ma tenteaza, vorba Sabinei, un long protocol, cu suprefact si clasicele mele gonal & merional

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

tannoo...voila
http://www.ookee.ro/406-jucarii-de-trasimpins

saru'mana,

Mergi la inceput

Lara bafta multa!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,eu am luat la FIV2,FIV3 si Fet2 Magneziu...dar pe gura.
am luat cate 3 tablete forte pe zi incepand cu ziua punctiei.

adrianaady,a cedat telefonul dimineata si apoi m-am luat cu treaba.
las' ca recuperam noi data vitoare ce mai era de discutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico, miss you.

adina,ai facut prajiturica???
ieri am vazut condimentele...Anushca-vesela si frumoasa s-a fastacit cand ne-a vazut si s-a ascuns dupa o patura ...Ioakim-suparici si frumos...ne arata mititelu branula prin care primeste tratament....a "cerut" la Samiroi in brate si l-a luat de gat si s-a lipit cu totu' de el si ii zicea: ta-ta ta-ta
nush' de ce ca Papazu' seamana doar la sex cu Samiroiu...dar cred ca are copilu reminescente PK-iste in ADN si cu PK aduce Samiroiu meu....asa ca doar asa pot sa inteleg!!!

Mergi la inceput