Recomandari Budapesta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Nu stie nimeni cum se ajunge la outleturile alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Incearca sa cauti pe google.maps...

Intrebare: La Zoo mergem mai bine duminica, sunt activitati in plus sau e doar aglomerat si e mai bine sa mergem in alta zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Hai ca m-am apucat sa citesc lucruri practice si mai am intrebari: cat se da ciubuc celor de la bai? Nu inteleg efectiv ce fac dar citesc ca trebuie sa le dau ciubuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ioana, la Ramada este o piscina mica, nu stiu vreo 20-30 de cm. Are si un tobogan mic, o ciuperca, loc de joaca pt pitici. Sunt masute de infasat,scaune de masa.

De outleturi nu stiu ca noi de obicei mergem doar la outletul de pe autostrada, dinainte de Debrecen.

Mergi la inceput

Multumesc Puisorul.

Nu am cum sa ajung la cel de pe autostrada pentru ca vom merge cu avionul.

Fomalhauti, m-am uitat pe google maps si am gasit niste rute asa de ametite de mi-au jucat ochii in fata calculatorului. De-asta intrebam daca stie cineva care a fost acolo, poate e si o varianta mai simpla/ scurta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna,

Stie cineva cum se ajunge de la Budapesta la Parndorf? Cu un autobuz sau un tren, nu cu masina. Mergem cateva zile la Budapesta saptamana viitoare si ne gandeam sa ne dedam si la shopping, ca tot se apropie Pastele :)

Multumesc anticipat!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Mada 3 pitici, cum a fost excursia? Ceva impresii?

Noi vom pleca saptamana viitoare si se anunta ploaie, ceea ce inseamna ca trebuie sa ne refacem programul (exclus Zoo si Margareta). Ceva idei pentru indoor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Daca picura Zoo este inchisa?
Unde este Science Museum in Budapesta?
Mergem si noi de vineri 13 pana marti in Budapesta si daca ploua...devine plictisitor pentru copil.

Mergi la inceput

Lore33, nu stiu daca zoo e inchis. Eu ma refeream ca nu pot sa plimb un copil de 2 ani in carucior prin ploaie pentru simplul motiv ca nu sta - vrea sa mearga singura si sa topaie prin balti. De-asta prefer sa ne orienta spre spatii inchise. Daca eram acasa sa o schimb cu 1000 de tzoale, era altceva, asa in deplasare...

Si noi plecam tot pe 13 dar venim luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Outletul din Budapesta la care am fost - pe autostrada de Balaton - nu am vazut sa aiba la vremea respectiva vre-un autobuz dedicat. Probabil ca o varianta buna e sa luati un taxi. Sotul meu stia zona si s-a descurcat ok (sunt niste sensuri giratorii mai ciudate, dar am nimerit ).
Nu cred ca merita mers in Pandorf daca stati in Budapesta. Acum cativa ani, cand Pandorful era cosiderat destinatia suprema pe la noi, am fost in Austria. Am facut o zi de shopping in Budapesta (oras si outlet) iar a doua zi Pandorf. Unde nu sunt eu fan marci de fitze, dar zau ca nu am gasit nimic interesant in Pandorf. Le-am luat copiilor cate o sapca, manusi...si atat. Mai degraba am gasit reduceri si marfuri ok in oras, in Budapesta si mai tarziu in Munchen. Daca mergeti in outlet-ul din Budapesta zic ca e suficient, nu merita sa dati banii si sa pierdeti timpul cu Pandorf. Daca mergeti in Austria si pentru altceva - ok.
La Zoo in Budapesta am fost intr-o iarna, in ianuarie. Era un frig...si eu singura cu 2 copii mici dupa mine...Gradina era pustie dar deschisa. Exista si ceva spatii indoor: la girafe, acvariul, sera cu plante tropicale si maimutele - aici sareau maimutelele peste noi si puteai hrani pasarile. Daca doar picura si nu e ff frig - merge de plimbareala.
Distractie si shopping placut!

Mergi la inceput