Recomandari Budapesta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Anda, cand ai fost tu, in ce an, de Craciun? Am citit ca labirintul s-a inchis, parca in iunie 2011. S-a deschis din nou?

Am fost de craciun anul acesta in 2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Ca si bai noi am fost doar la Ramada Aquaworld, dar am si stat acolo la hotel. E absolut superb si sigur nu se plictisesc copii. E si restaurant in interior, si loc de joaca pt cei mai mici, ar fi o zi reusita.

Puisorule, spune-mi te rog daca e vreo piscinuta pentru un copil de aproape 2 ani. Din poze nu ma prea lamuresc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Copiii de 2 ani platesc transportul in comun?

pana la urma, platesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Aici ( http://www.budapestinfo.org/public_transport.html )scrie ca nu platesc copii prescolari.
Mai jos vad ca fac referire la biletul de familie ca il pot folosi "2 adults (over 18 years) and min. 1 but max 7 children between age 6-14 years." Deci cred ca de la 6 ani trebuie sa plateasca bilet.

Mergi la inceput

multumesc eimotto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Uitati ce "tur" am gasit. Mi se pare spectaculos pentru copii. Si pentru mine

http://www.riverride.hu/riverride_galeria_en.php

Mergi la inceput

Formalhauti, este super turul propus de tine! O sa il tin minte pentru cand mai creste fie-mea.

Mergi la inceput

Stie cineva cum se ajunge la Outletul Prem1er sau la GL? Pe site scrie in limba maghiara si google translate nu a ajutat de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Mada intr-adevar ai ales o locatie tare reusita, noi am fost de cateva ori la Budapesta si ne-a placut tare mult. Eu iti recomand sa vizitezi si destinatiile clasice gen Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Stefan , eventual o programare la PARLAMENT. Pt. copii, daca e vreme frumoasa nu rata Insula Margareta, iar croaziera pe Dunare e frumoasa ziua dar superba noaptea. Daci ai mutin timp la disozitie poti vizita si imprejurimile Budapestei sunt foarte frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Pt Parlament sa va faceti programarea pe internet, sunt cozi foarte mari la bilete.

Mergi la inceput