Copilasi iubiti de sept-oct (9)
Raspunsuri - Pagina 7
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Azi dau eu cafeaua/ceaiul.
Vlad imi doarme din ce in ce mai bine noaptea, nu se mai trezeste. In schimb vorbeste in somn si se rostogoleste in patul mare
Am program de gatit de dimineata: fac o ciorba cu legume multe si o tocanita de cartofi cu mazare. ma bate un gand sa fac si al treilea fel de mancare, sa stau linistita pana luni la pranz, insa nu stiu de ma mobilizez sa fac atatea
doina_1984 spune:
neatza!
Mari, foarta buna cafelutza eu as bea o tona la ce noapte am avut
M are gingia umflata la caninii de jos de la inceputul lui februarie - dr. a confirmat - oare cand ii ies???
Azi iesim in parc
O zi minunata!!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
andreea88 spune:
buna fetele
eu am gatit ciorba de pui si tocanita de pui cu mazare si legume...
acum ma apuc sa fac curat cat doarme Elenys ca pe urma iesim in parc....o zi frumoasa!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss#5708720727080943490
camisv spune:
Hello,
la noi vreme superba,am stat afara fara caciulita
Eu sambata pentru T. gatesc rapid, caci ii fac peste cu legume la cuptor, pentru noi a gatit soacra (si ce bine este). De data asta nu supa a fost favorita, ci imi tot arata castronul cu peste (ii place mult combinatia asta).
Doina, asa are T. un premolar de vreo 2 luni umflata maseaua si el n-a iesit. Au iesit intre timp toti caninii, dar asta nici vorba Si noi masuta tot de acolo o avem!
Andreea, urata veste cu prietena ta! Eu cand doarme pot doar sa sterg pe jos sau praful, ca-mi este frica sa nu-l trezesc
Mari, spor la gatit, tu esti o gospodina desavarsita
Histamina, hai ca tu stii din astea, ii bun uleiul de rapita, orez sau struguri pentru copilasi?
Cameluska ce a mai invatat Ioana? hai ca eu ma inspir de la tine sa stiu cu ce-l mai "stresez"
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
hello
Neaparat trebuie sa-mi fac abonament la sala , sa tin pasul cu D ,numai pe jos ar merge , adio carucior si indata tricicleta,si numai la copii iar eu tebuie sa fiu atenta sa nu-i raneasca cumva.
La capitolul papa am facut doar pentru D , husband tocmai a terminat oua umplute si mai am sarmale cu ciuperci (astea sunt altele ).
Nu gatesc pentru ca plecam , iar maine bag ceva carne la cuptor si gata .
Noi deja iesim de 2 ori pe zi afara
Mari-Mariuk spune:
Fetelor, ma dispera Vlad cu urletele si tipetele lui de nervi cand nu obtine ce vrea. Se tranteste pe jos, trage de tot ce e la indemana si chiar are tendinta sa dea cu palma. Am fost intr-o vizita putin mai devreme si a facut dezastru atat in casa cat si in creierul meu...a trebuit sa scurtez vizita la cat mai putin timp cu putinta...si pe strada il apuca de multe ori crizele ca nu vrea sa mearga de mana si e greu de urcat, cu el in brate, aproximativ 100 de trepte din zona in care am fost pana in deal unde stam noi...
doina_1984 spune:
Buna seara!
Mi-a adormit copilul... era super obosit, la cat a alergat azi, dar mie nu-mi este somn.. asa ca am intrat sa va salut
A fost foarte cald azi, multa lume in parc... intr-un cuvant: SUPERB!!! Sper s-o tina tot asa vremea
Cand am intrat in casa, M a stat putin si a inceput sa ne aduca incaltarile, haine etc. sa iesim iar
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
doina_1984 spune:
Mari, eu am citit pe net despre aceste "crize" si cica ar fi normale pentru aceasta perioada si chiar pana la 3 ani M a facut o data in mall asa, cand nu l-am lasat sa se duca unde a vrut el, l-am lasat sa planga, incercand sa par indiferenta, dar a tot plans si plans... pana nu l-am luat in brate nu s-a lasat. In casa, cand vrea ceva si nu-i dau se mai intampla sa planga, dar vad ca-i trece repede, poate pentru ca este intr-un loc cunoscut, dar atunci nu a vrut sa se linisteasca, ma gandesc ca erau multe lucruri noi, multe tentatii si cum ei nu se pot exprima inca bine, a ales sa planga... asa si la tine.
Oricum, din ce am citit, nu e bine sa-i lasam mult sa planga si sa parem indiferente pt ca e clar ca-i supara ceva, ca sufera.
Poate au fetele niste sfaturi
O noapte linistita!
camisv spune:
Buna,
pe langa cafea si un cappuccino, sa aveti de unde alege
Astazi este o zi frumoasa, sa aveti parte numai de relaxare
Mari si la noi tipatul este in toi, de placere sau de nervi. Aseara atat a tipat (tipa si se distra ca eu ii ziceam "shsh") ca am zis ca astazi nu va mai avea voce ... ceea ce nu-i cazul, ca a luat-o de la capat
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)