Doresc cateva sfaturi
Raspunsuri - Pagina 9
andacos spune:
Eu am vazut o ...explicatzie din partea ta,o marturisire mai bine spus,asa am vazut eu postul tau!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Tilia spune:
Andacos, nu inteleg ce crezi tu ca ar trebui sa simta o sotie fata de copiii sotului cu alta femeie? Pentru ca mi se pare ca utilizator23 e mai mult decat decenta. Persoan, n-as vrea sa am nimic de-a face cu respectivii copii.
Personal, as face ca trenu-n gara daca as afla ca sotul ne cheltuieste banii, fara sa-mi spuna, pentru a satisface mofturile unuia de 25 de ani.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tilia Andacos, nu inteleg ce crezi tu ca ar trebui sa simta o sotie fata de copiii sotului cu alta femeie? Pentru ca mi se pare ca utilizator23 e mai mult decat decenta. Persoan, n-as vrea sa am nimic de-a face cu respectivii copii. Personal, as face ca trenu-n gara daca as afla ca sotul ne cheltuieste banii, fara sa-mi spuna, pentru a satisface mofturile unuia de 25 de ani. |
Pai daca ai fi citit atent inainte de-a te repezi ,ai fi aflat!Respect si intzelegere pentru faptul ca exista un copil dintr-o casatorie/legatura anterioara!
Ce ai face tu este irelevant,ca nu tu esti implicata,iar pe utilizator n-am acuzat-o de absolut nimic!
Deci alta data citeste coresc si daca nu intzelegi ,intreaba,inainte de a arunca acuze!
Dana
histamina spune:
tilia,asa a facut si cea de a doua sotie a socrului meu.
eu doar am atras atentia in urma unei experiente reale, pt din fiecare experienta avem ceva de invatat.
cand te casatoresti cu cienva cu un copil,iti asumi si acel copil si stii ca sotul tau este parintele si pt acel copil in egala masura ca pt copii tai, ca la succesiune sia cel copil are drepturi egale cu copii tai si cu tine.
nu inteleg reactia ta.
Tilia spune:
A doua sotie a socrului tau nu a facut absolut nimic, nu inteleg de ce intotdeauna femeile sunt blamate. Socrul tau a luat decizia de a nu-si vedea copilul (fie vorba intre noi, nu inteleg cum poti sa accepti relatii cu un tata caruia i-a pasat atat de putin de tine la tinerete si care vrea doar sa-si spele pacatele, acum, ca l-a atins spectrul mortii) si el este singurul responsabil.
Responsabilitatea unei mame vitrege este limitata la a avea relatii decente si atat. Nu sa ne tinem de mana impreuna, nu sa ne jucam de-a baba oarba, nu sa devin mami nr. 2.
Cat despre succesiune, mi se pare normal ca respectivul copil sa-l mosteneasca pe sotul meu, dar nu si pe mine.
andacos spune:
citat din mesajul lui Tilia Persoan, n-as vrea sa am nimic de-a face cu respectivii copii. Personal, as face ca trenu-n gara daca as afla ca sotul ne cheltuieste banii, fara sa-mi spuna, pentru a satisface mofturile unuia de 25 de ani. |
Daca s-ar putea as vota de vreo suta de ori ca"CEL MAI URIT MESAJ AL FORUMULUI"!
Arata foarte bine cit de mici suntem ,egoisti si lipsitzi de empatie!
Copiii tai nu vor mai fi copiii tai la 25 de ani?
Dana
histamina spune:
citat din mesajul lui Tilia A doua sotie a socrului tau nu a facut absolut nimic, nu inteleg de ce intotdeauna femeile sunt blamate. Socrul tau a luat decizia de a nu-si vedea copilul (fie vorba intre noi, nu inteleg cum poti sa accepti relatii cu un tata caruia i-a pasat atat de putin de tine la tinerete si care vrea doar sa-si spele pacatele, acum, ca l-a atins spectrul mortii) si el este singurul responsabil. Responsabilitatea unei mame vitrege este limitata la a avea relatii decente si atat. Nu sa ne tinem de mana impreuna, nu sa ne jucam de-a baba oarba, nu sa devin mami nr. 2. Cat despre succesiune, mi se pare normal ca respectivul copil sa-l mosteneasca pe sotul meu, dar nu si pe mine. |
eu pe acesta l-as vota de 100 de ori cel mai egoist mesaj de pe DC pe care l-am citit pana acum, in aproape 3 ani.
tilia, ceea ce daruiesti,aceea primesti.
cea de a doua sotie a socrului meu a facut in asa fel incat i-a interzis sa-si faca impreuna vacantele, a avut grija sa consume toti banii , sa se plimbe cat a putut.
cand socrul meu a simtit ca nu mai poate, a reactionat.
sotul meu e fericit ca tatal lui a reaparut in viata lui.
da, daca se intampla ceva cu mama naturala a copilului, mama vitrega este a doua lui mama.
Tilia spune:
Aha. Si socrul tau era redus mintal sau cum? Pentru ca asa pare. Auzi, i-a interzi! L-a pus si la colt? Ii dispretuiesc pe barbatii fara simt patern, dar parca nu la fel de mult ca cei care nu au curajul de a-si asuma propriile decizii si se ascund in spatele ideii ,,nevasta m-a pus".
@Andracos - De ce as fi empatica cu copii aia si nu cu tiganusii care spala parbrize la -10 C? Nu mi se pare nimic mai normal decat ca o mama sa fie egoista - cum esti tu in prezent, pentru ca tu esti mama biologica, deci, evident ca nu-ti convine ideea ca pentru mama vitrega copilul tau nu-i decat un alt copil de pe strada.
histamina spune:
citat din mesajul lui Tilia Aha. Si socrul tau era redus mintal sau cum? Pentru ca asa pare. Auzi, i-a interzi! L-a pus si la colt? Ii dispretuiesc pe barbatii fara simt patern, dar parca nu la fel de mult ca cei care nu au curajul de a-si asuma propriile decizii si se ascund in spatele ideii ,,nevasta m-a pus". @Andracos - De ce as fi empatica cu copii aia si nu cu tiganusii care spala parbrize la -10 C? Nu mi se pare nimic mai normal decat ca o mama sa fie egoista - cum esti tu in prezent, pentru ca tu esti mama biologica, deci, evident ca nu-ti convine ideea ca pentru mama vitrega copilul tau nu-i decat un alt copil de pe strada. |
am raportat la moderator.
este incredibil .cum iti permiti sa jignesti?
babyblue spune:
cunosc pe cineva care se teme al naibii de actuala sotie a exului pt ca e mult prea draguta cu copilul, ea neputand avea copii biologic, vrea sa l convinga pe sot sa ia copilul in custodie, cand face 10 ani. sau asa ceva....si sa l creasca ea.
de asta ce mai ziceti?