Doresc cateva sfaturi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tilia

@Andracos - De ce as fi empatica cu copii aia si nu cu tiganusii care spala parbrize la -10 C? Nu mi se pare nimic mai normal decat ca o mama sa fie egoista - cum esti tu in prezent, pentru ca tu esti mama biologica, deci, evident ca nu-ti convine ideea ca pentru mama vitrega copilul tau nu-i decat un alt copil de pe strada.

Pai tu nu ai cum sa fii empatica cu nimeni!Ca asa rezulta din mesajele tale!

Esti ilogica in mesaj,nu prea il intzeleg,ce rezulta e ca eu sunt o mama egoista ...iar pentru mama vitrega copilul meu e unul de pe strada!

Am sa-tzi raportez si eu mesajul la moderator,pentru partea asta ,nu pentru ce i-ai scris tu histaminei!

Tu te-ai gindit vreo secunda ca s-ar putea cindva sa fii si tu in situatzia asta?(nu cea a lui utilizator ,ci de partea celalata a baricadei)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Daca a fost o perioada aia ar fi trebuit sa cam treaca, pentru ca nu mai este vorba de un adolescent ci de un tanar de 25ani care timp de 10ani te-a cunoscut si ti-a intrat in casa. Principalul vinovat este sotul tau care te respinge din relatia-lui-cu-fiul-lui.

Dahriana, cat tupeu poti sa ai!

Alexandra Maria
14.12.2007

Dana vio,tu nu potzi spune cind si cum sa treaca perioada aia!Sunt persoane care sufera toata viatza ,considerindu-se vinovate de divortzul parintzilor!

utilizator 23,tu nu esti vinovata de divortzul lor,asa ca alta este cauza relatziilor momentane dintre voi!Daca el era separat de 3 ani de sotzie,n-avea cum sa traga sperantza sa se impace,si mai ales nu incuraja o relatzie d ela distantza!

Dana

Adevarat, dar asta inseamna ca parintele direct apropiat nu si-a facut datoria. Copilul acela a fost in casa tatalui sau si orice initiativa a "mamei-vitrege" a fost restrictionata de sot. Daca si mama baiatului a reactionat ca si tine nu-i de mirare ca utilizator23 a ajuns in situatia asta.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tilia

Andacos, nu inteleg ce crezi tu ca ar trebui sa simta o sotie fata de copiii sotului cu alta femeie? Pentru ca mi se pare ca utilizator23 e mai mult decat decenta. Persoan, n-as vrea sa am nimic de-a face cu respectivii copii.

Personal, as face ca trenu-n gara daca as afla ca sotul ne cheltuieste banii, fara sa-mi spuna, pentru a satisface mofturile unuia de 25 de ani.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Daca si mama baiatului a reactionat ca si tine nu-i de mirare ca utilizator23 a ajuns in situatia asta.

Alexandra Maria
14.12.2007

Potzi fi mai explicita te rog?
Cum ai tras si ce concluzii ai tars tu,despre cum am reactzionat eu?

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Pai da ca mie mi s epare ok s-o faca pentru fii sau,dar m-ar deranja sa stiu ca prietena sotzului ar considera asta ceva nelalocul ei!

Nu sunt insa de acord ca tatal copilului sa ia deciziile de unul singur,fara sa-si consulte partenera,insa daca asa se iau deciziile in familia lor...eu n-am s ama bag sa fac reguli!

utilizator eu cred ca tu ai intzeles ca eu nu am nimic cu tine,chiar itzi doresc sa-tzi rezolvi problemele asa cum itzi doresti,eu explic doar si ...ce s evede de cealalata parte a baricadei!

Dana

Asa.
Nu da cu rosii, ca mai am un avertisment.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Si ce e gresit in ce am scris eu?

Te rog pe viitor sa citesti cu atentzie mesajele mele inainte de a trage concluzii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tilia, putin respect te rog pentru interlocutori. multumesc.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

roxana,
cineva care catalogheaza pe altcineva drept redus mintal, este indemnat la putin respect?
iarta-ma,dar sincer, nu inteleg blandetea in fata unor astfel de forumlari.
intentia de jignire este clara, cuvintele sunt grosolane.adica nu s-a enervat putin, nu, a jignit pe un ton lipsit de cea mai mica urma de civilizatie si persoana respectiva e invitata doar la putin respect?

daca se coboara stacheta tolerantei fata de jigniri, inseamna ca putem arunca in stanga si in drepta cu redusule mintal si cu esti o mama egoista, stiu eu,ca, vom fi mustrati putin si vom fi invitati la putin respect.
nu vreau sa supar pe nimeni,insa asta eparerea mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

roxana,
cineva care catalogheaza pe altcineva drept redus mintal, este indemnat la putin respect?
iarta-ma,dar sincer, nu inteleg blandetea in fata unor astfel de forumlari.
intentia de jignire este clara, cuvintele sunt grosolane.adica nu s-a enervat putin, nu, a jignit pe un ton lipsit de cea mai mica urma de civilizatie si persoana respectiva e invitata doar la putin respect?

daca se coboara stacheta tolerantei fata de jigniri, inseamna ca putem arunca in stanga si in drepta cu redusule mintal si cu esti o mama egoista, stiu eu,ca, vom fi mustrati putin si vom fi invitati la putin respect.
nu vreau sa supar pe nimeni,insa asta eparerea mea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Si a mea!

Si eu sunt profund dezamagita,aici mesajul nu lasa deloc loc la interpretari,are tzinta si directzie precisa!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am sesizat administratorul.
iarta-ma roxanaz, te simpatizez mult,dar nu iti inteleg blandetea.
se incalca in mod evident punctele 4,5 si chiar 7 din Regulament.

Mergi la inceput