Doresc cateva sfaturi
Raspunsuri - Pagina 10
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tilia @Andracos - De ce as fi empatica cu copii aia si nu cu tiganusii care spala parbrize la -10 C? Nu mi se pare nimic mai normal decat ca o mama sa fie egoista - cum esti tu in prezent, pentru ca tu esti mama biologica, deci, evident ca nu-ti convine ideea ca pentru mama vitrega copilul tau nu-i decat un alt copil de pe strada. |
Pai tu nu ai cum sa fii empatica cu nimeni!Ca asa rezulta din mesajele tale!
Esti ilogica in mesaj,nu prea il intzeleg,ce rezulta e ca eu sunt o mama egoista ...iar pentru mama vitrega copilul meu e unul de pe strada!
Am sa-tzi raportez si eu mesajul la moderator,pentru partea asta ,nu pentru ce i-ai scris tu histaminei!
Tu te-ai gindit vreo secunda ca s-ar putea cindva sa fii si tu in situatzia asta?(nu cea a lui utilizator ,ci de partea celalata a baricadei)
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Dana vio,tu nu potzi spune cind si cum sa treaca perioada aia!Sunt persoane care sufera toata viatza ,considerindu-se vinovate de divortzul parintzilor! utilizator 23,tu nu esti vinovata de divortzul lor,asa ca alta este cauza relatziilor momentane dintre voi!Daca el era separat de 3 ani de sotzie,n-avea cum sa traga sperantza sa se impace,si mai ales nu incuraja o relatzie d ela distantza! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Adevarat, dar asta inseamna ca parintele direct apropiat nu si-a facut datoria. Copilul acela a fost in casa tatalui sau si orice initiativa a "mamei-vitrege" a fost restrictionata de sot. Daca si mama baiatului a reactionat ca si tine nu-i de mirare ca utilizator23 a ajuns in situatia asta.
Alexandra Maria
14.12.2007
dana vio spune:
citat din mesajul lui Tilia Andacos, nu inteleg ce crezi tu ca ar trebui sa simta o sotie fata de copiii sotului cu alta femeie? Pentru ca mi se pare ca utilizator23 e mai mult decat decenta. Persoan, n-as vrea sa am nimic de-a face cu respectivii copii. Personal, as face ca trenu-n gara daca as afla ca sotul ne cheltuieste banii, fara sa-mi spuna, pentru a satisface mofturile unuia de 25 de ani. |
Alexandra Maria
14.12.2007
andacos spune:
citat din mesajul lui dana vio Daca si mama baiatului a reactionat ca si tine nu-i de mirare ca utilizator23 a ajuns in situatia asta. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Potzi fi mai explicita te rog?
Cum ai tras si ce concluzii ai tars tu,despre cum am reactzionat eu?
Dana
dana vio spune:
citat din mesajul lui andacos Pai da ca mie mi s epare ok s-o faca pentru fii sau,dar m-ar deranja sa stiu ca prietena sotzului ar considera asta ceva nelalocul ei! Nu sunt insa de acord ca tatal copilului sa ia deciziile de unul singur,fara sa-si consulte partenera,insa daca asa se iau deciziile in familia lor...eu n-am s ama bag sa fac reguli! utilizator eu cred ca tu ai intzeles ca eu nu am nimic cu tine,chiar itzi doresc sa-tzi rezolvi problemele asa cum itzi doresti,eu explic doar si ...ce s evede de cealalata parte a baricadei! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Asa.
Nu da cu rosii, ca mai am un avertisment.
Alexandra Maria
14.12.2007
andacos spune:
Si ce e gresit in ce am scris eu?
Te rog pe viitor sa citesti cu atentzie mesajele mele inainte de a trage concluzii!
Dana
histamina spune:
roxana,
cineva care catalogheaza pe altcineva drept redus mintal, este indemnat la putin respect?
iarta-ma,dar sincer, nu inteleg blandetea in fata unor astfel de forumlari.
intentia de jignire este clara, cuvintele sunt grosolane.adica nu s-a enervat putin, nu, a jignit pe un ton lipsit de cea mai mica urma de civilizatie si persoana respectiva e invitata doar la putin respect?
daca se coboara stacheta tolerantei fata de jigniri, inseamna ca putem arunca in stanga si in drepta cu redusule mintal si cu esti o mama egoista, stiu eu,ca, vom fi mustrati putin si vom fi invitati la putin respect.
nu vreau sa supar pe nimeni,insa asta eparerea mea.
andacos spune:
citat din mesajul lui histamina roxana, cineva care catalogheaza pe altcineva drept redus mintal, este indemnat la putin respect? iarta-ma,dar sincer, nu inteleg blandetea in fata unor astfel de forumlari. intentia de jignire este clara, cuvintele sunt grosolane.adica nu s-a enervat putin, nu, a jignit pe un ton lipsit de cea mai mica urma de civilizatie si persoana respectiva e invitata doar la putin respect? daca se coboara stacheta tolerantei fata de jigniri, inseamna ca putem arunca in stanga si in drepta cu redusule mintal si cu esti o mama egoista, stiu eu,ca, vom fi mustrati putin si vom fi invitati la putin respect. nu vreau sa supar pe nimeni,insa asta eparerea mea. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Si a mea!
Si eu sunt profund dezamagita,aici mesajul nu lasa deloc loc la interpretari,are tzinta si directzie precisa!
dana
histamina spune:
am sesizat administratorul.
iarta-ma roxanaz, te simpatizez mult,dar nu iti inteleg blandetea.
se incalca in mod evident punctele 4,5 si chiar 7 din Regulament.