Nasterea la Arcadia - Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 14
DadaIna spune:
gravidacori ii dau gazei lapte de capra pentru completarea necesarului de lichide, pentru imunitate si multe alte beneficii pe care le are laptele de capra.Eu, cum am mai scris... nu mai scot lapte asa de mult ca inainte incat sa acoper necesarul de 600 ml de lichide pe zi.Ii dau din laptele meu cat am inainte de mese, apoi apa, ceai mai rarut si lapte de capra.Azi nu a baut insa i-am facut piureul de legume si cerealele la masa de seara cu lapte de capra si le-a servit fara probleme.
Lena ce protectie e asta :UPH pentru ca eu nu am auzit de asa ceva pana acum?!Pe google nu am gasit corespondentul abrevierii.
Paravanul ala solar nu stiu cat apara mai ales ca e negru si vine si vara.Noi avem la cabrio paravan UV negru si vara cand intru in masina ma oparesc de scaune.Nu de alta insa dai banutii degeaba.Iti spun eu ca husa de la carut tot atat teprotejeaza.Razele UV doar in proportie de 10% provin de la soare restul de 90% provin din viata de zi cu zi asa ca tot trebuie "sunscreen" din creme.
gravidacori spune:
neata fetelor,cu nelipsitacafea of course
am inteles DADA, stiu beneficiile laptelui de capra, nu intelegeam dc ii dai altul,credeam ca tu ai inca. de unde iei laptele de capra?de cand cauta o amica cu un bebe mai mare....
OIYOY, ne bucuram ca avem vesti de la tine,ca sunteti bine si micuta CLAUDIA face progrese
LENA, cu acea husa,mai ales neagra,nici eu nu cred ca merge ca sa o protejezi de soare.o crema cred ...IONELA ce zici?
Simonik21 spune:
Multumim frumos tuturor, bebe Dariusik va trimite cate un pupic!
Melise ai un baietel tare scump.Sa-ti traiasca!
Azi iesim si noi prima data la plimbare si abia ast!!! HI hi hi!
O zi superba tuturor!
fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 De la emolium am folosit emulsia pt baie insa acum de cand ii fac baita in cada mare nu mai e asa rentabila(are 200ml si la o cada normala se pune 30g eu am cada fff mare si atunci ar trebui sa pun macar 40g asta ar insemna sa termin intr-o saptamana emulsia)de asta ma gandeam la gelul de la mustela....ce este pt baita de la stelatopia? fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005 |
Gabriela dar tu umpli cada cu apa ? eu am citit pe instructiuni si am inteles ca trebuie sa pun jumatate de capacel (15 ml )in cadita iar pt adulti se folosesc 2 capacele (60 ml).De la Mustela este tot asa un ulei care se pune in apa de la baie ,are 200 ml si costa 63,53 ron la ADFARM si mai e crema curatatoare (ca un gel de dus ),tot 200 ml si costa 50,40 ron. Eu tot emulsia pt baie folosesc de la Emolium ,am crezut ca ia folosit si creme din gama asta ;oricum maine iar mergem la dr
iulia_iulia spune:
MElise ai doi copii minunati ,asta mai mic e un pic mai minunat ca e bebe
Noi am stat ieri afara mullt ,l-am asezat prima data in fundulet in carut si i-a placut ;si azi o sa iesim avem de gand sa ajungem in COPOU ,cred ca o sa intram si la Gradina Botanica ,mai vine cineva ?
Gabrielita81 spune:
IULIA nu umplu cada dar e fff mare si intra multa apa(e cada in colt de 2 persoane)si atunci cam trebuie sa pun emulsie nu gluma....
oricum eu am sa iau si daca nu ii prieste folosesc doar la baiat...cand facem comanda???
DadaIna spune:
Pupicei fetelor!
Gravidacori eu am abonament la lapte de capra la o vecina din zona Rediu.Acolo avem noi casa de vacanta.
Eu mai am lapte insa insuficient.Cat storc acum 400-500 ml pe zi nici pe o masea nu ii ajung.Cat am ii dau de al meu pana seaca de tot :))
Faza e ca daca as sta la pompa mai mult as umple iar bidoanele ca inainte insa dureaza vreo 2 ore acum sa umplu un bidonas de 150 ml si sincer nu mai am atata rabdare.1 ora stau fara probleme insa la 2 ore de dat din mana vorbesc singura.Mi-a scazut debitul nu cantitatea si nu stiu din ce cauza.De dormit dorm super bine noptile, de mancat mananac suficient ca iar vad ca adun valori pozitive la cantar.Din 4 kg cu care am ramas acum am 6 de dat jos.Ma simt ca un mic elefantel..Nu suport sanii mari ma deranjeaza chiar!!Cred ca 4 kg surplusul la cantar ii am in sani.Transpir pe sub ei si e groaznic.Nu inteleg femeile cu silicoane...Eu de la 75B la sutien am ajuns la 85D.Zilele trecute am constatat ca nu imi mai vine nici o camasa la sani si e groaznic.Abia astept sa revin la dimensiunea dinainte ca e oribil cu sanii mari.Sper sa imi revin.Macar acum chiar daca sunt moi nu sunt lasati.Stresata nu sunt de loc, lichide beau la greu, ceaiuri de lactatie beau si de fenicul si de la Hummana ceai pentru mamici.Acum stau cate 1 ora si storc dimineata sa ii fac o masa de lapte la trezire.Peste zi tare greu scot de asta ziceam ca abia pe o masea ii ajunge si 50 ml ii suge cu viteza luminii ca si cum nu ar fi deloc :))Nu stiu ce sa fac sa curga mult si repede ca inainte.
Melise ai o dulceata mica si dragalasa acolo!Sa va traiasca!
Noi mergem in oras ca e tare fain afara!Pupicei si o duminica frumoasa!!!
MElise spune:
citat din mesajul lui diamaria2 buna ziua tuturor!! pt Melise.. lui bebe Darius i-a cazut buricul dupa 6 zile...intr-o noapte pe la 3 ...asa ca sa fie mai palpitant... ieri am fo la coonsult..e bine bb ,a depasit greutatea nasterii, a mai crescut un cm...apropo si noi am patit la fel o mare parte din haine ii erau mici am fo la cumparaturi in prima saptamina ca nu aveam hainute potrivite..papa doar sin si supliment doar de la sin dar mai putin de fiecare data si mai mult la sin..cere de papa cam la 2.30 -3 ore .miine cred cail ducem in parcul copou pina acum nu am avut curaj, am tot astpetat sa treaca de greutatea nasterii ca sa prind curaj. O intrebare, cam de cind poate primi musafiri dupa parerea mamicilor mai experimentate, miine face 3 saptamini. |
A cazut si la noi azi buricutul. Am gasit clema aia ratacita prin body. Am cam tremurat initial, dar cred ca e ok totul. Au trecut 7 zile, locul arata destul de bine...na, abia astept sa se cicatrizeze de tot.
Apropo de vizite... diamaria2 la noi deja a fost pelerinaj din prima saptamana... adica, bunicii, sora mea si fratii lui tata... cum s-ar zice, familia. Stiu ca nu e indicat sa vina lume multa, dar au venit pe rand si au stat putin si nu s-au apropiat prea tare de bebe...
MElise
MElise spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nico_A
Ma bucur pentru tine...Ma gandesc ca nici eu nu voi scapa la urmatorul bebel. Ai un bebe foarte frumos..sa-ti traiasca si sa te bucuri de el Mami fericita cu Ioan Gabriel |
Multumesc Nico_A Cat despre epiziotomie, sincer si mie imi era frica dupa experienta de prima data, dar acum mi se pare mult mult mai suportabila.
MElise
MElise spune:
citat din mesajul lui madline82 Melise, ce flacau voinic si frumos ai..are niste ochi superbi! Pot sa imi raspunzi cat te-a costat natural cu dr M? Sau imi dai un PM( am o prietena cu sarcina ink mca la ea si nu stie inca incotro sa se orienteze..) La noi buricutul a cazut a treia zi. Astept si nastere in detaliu si bravo pt ca alaptezi exclusiv! Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
madline82, pachetul in sine de nastere naturala la Arcadia ar fi fost 2500 de ron. Dr Mihalceanu are si un tarif suplimentar de 700 de ron, nu e un secret, afli asta cand semnezi contractul pt ca exista la biroul de consiliere clienti o lista cu tarifele suplimentare pe care le percep unii medici colaboratori. Prin urmare 3200 de ron. La asta s-au mai adaugat niste analize care sunt optionale (screening auditiv, etc...) pe care nu e obligatoriu sa le faci. Deci, teoretic, daca nu sunt complicatii, nasterea naturala la Arcadia cu dr Mihalceanu e 3200 de ron. Atat. La Cuza Voda nu stiu care sunt "tarifele"...ca acolo e neoficial...Auzisem ca se da 1000 ron la cezariana, discutau niste mamici care asteptau la dr Mihalceanu odata, cand m-a chemat acolo... Ele urmau sa nasca la Cuza.
MElise