Nasterea la Arcadia - Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 13
MElise spune:
Da, nu am scapat nici de data asta si taietura e un pic mai mare. In schimb nu ma doare foarte tare. E mult mai ok decat prima data. Mi-a explicat d-na Mihalceanu ca prima data a fost taietura prea mica si m-am si rupt un pic dupa cum arata cusatura si probabil de aia s-a vindecat mai greu si a usturat mai mult. Acuma a durat o gramada pana m-a cusut, parca mi-a facut opera de arta acolo. Dar vad ca e ok. Nu ma doare. Cred ca o sa treaca mai repede.
MElise
MElise spune:
Poze... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.327356140654304.77134.100001397614289&type=1#!/media/set/?set=a.327356140654304.77134.100001397614289&type=1
MElise
diamaria2 spune:
buna ziua tuturor!!
pt Melise.. lui bebe Darius i-a cazut buricul dupa 6 zile...intr-o noapte pe la 3 ...asa ca sa fie mai palpitant...
ieri am fo la coonsult..e bine bb ,a depasit greutatea nasterii, a mai crescut un cm...apropo si noi am patit la fel o mare parte din haine ii erau mici am fo la cumparaturi in prima saptamina ca nu aveam hainute potrivite..papa doar sin si supliment doar de la sin dar mai putin de fiecare data si mai mult la sin..cere de papa cam la 2.30 -3 ore .miine cred cail ducem in parcul copou pina acum nu am avut curaj, am tot astpetat sa treaca de greutatea nasterii ca sa prind curaj.
O intrebare, cam de cind poate primi musafiri dupa parerea mamicilor mai experimentate, miine face 3 saptamini.
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MElise Da, nu am scapat nici de data asta si taietura e un pic mai mare. In schimb nu ma doare foarte tare. E mult mai ok decat prima data. Mi-a explicat d-na Mihalceanu ca prima data a fost taietura prea mica si m-am si rupt un pic dupa cum arata cusatura si probabil de aia s-a vindecat mai greu si a usturat mai mult. Acuma a durat o gramada pana m-a cusut, parca mi-a facut opera de arta acolo. Dar vad ca e ok. Nu ma doare. Cred ca o sa treaca mai repede. MElise |
Ma bucur pentru tine...Ma gandesc ca nici eu nu voi scapa la urmatorul bebel. Ai un bebe foarte frumos..sa-ti traiasca si sa te bucuri de el
Mami fericita cu Ioan Gabriel
Gabrielita81 spune:
De la emolium am folosit emulsia pt baie insa acum de cand ii fac baita in cada mare nu mai e asa rentabila(are 200ml si la o cada normala se pune 30g eu am cada fff mare si atunci ar trebui sa pun macar 40g asta ar insemna sa termin intr-o saptamana emulsia)de asta ma gandeam la gelul de la mustela....ce este pt baita de la stelatopia?
madline82 spune:
Melise, ce flacau voinic si frumos ai..are niste ochi superbi!
Pot sa imi raspunzi cat te-a costat natural cu dr M? Sau imi dai un PM( am o prietena cu sarcina ink mca la ea si nu stie inca incotro sa se orienteze..)
La noi buricutul a cazut a treia zi.
Astept si nastere in detaliu si bravo pt ca alaptezi exclusiv!
Gabrielita81 spune:
La noi buricul a cazut la 14 zile...dar mi-au spus ca o sa cada greu cica am avut cordonul gros...
MELISE e un scump sa va traiasca !!!!!!!!!!
oiyoy spune:
buna seara!am recuperat cu cititul din urmasi am avut placerea deosebita sa citesc urarile voastre.i le-am transmis Claudiei impreuna cu pupicii.s-a bucurat cand a vazut ca o imbratisez atat.Multumim!conteaza foarte mult pentru noi(mai ales pt mone acum) ca nu ne-ati uitat.Claudiei ii voi explica mai tarziu ca face parte din generatia 'nasterea unei stele'.face multe progrese in ce priveste mersul,sta in premergator, descopera tot ce este la nivelul ei, mami o sustine sa faca pasi, hamul i-l mai pun si-i convine ca se poate lasa in jos sa se joace cu rotile de la carucior,ii place iarba s-o atinga...dintisor nr 6e pe drum cu surle si trambite.....de asemenea va dorim sanatate,vreme buna de plimbarici
oiyoy spune:
si sa continui ca se trezise Zanuta..dorim tuturor copiilor crestere usoara iar parintilor o inima mare,mare in care sa incapa toata mandria ce o poarta pentru bebeii lor.LA multe lunite fericite Estela!in avans pt ca nu stiu cand reusesc sa mai intru. Felicitari Diamaria si Melise pentru minunile voastre!
LenaC spune:
Simonik sa va fie de bine botezul
Melise, pe mine nu m-au bibilit... era doar o moasa si medicul meu... asa ca esti norocoasa ;)
Ar fi interesat cineva de asa un paravan solarhttp://www.caravanacujucarii.ro/product.php?id_product=535&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
ca sa impartim transportul k e 25 ron , ca nu prea vreau sa o dau cu crema de protectie picea