Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care au alaptat exclusiv! Mi-am achizitionat pompa de san de la Avent dar .. cum am mai mentionat, nu as vrea sa existe in casa la mine biberoane, formule,suzete .. asadar sa cumpar un sterilizator doar pentru pompa de san mi se pare cam inutil! Aveti idee daca se poate steriliza prin fierbere sau risc sa o deteriorez ? Ce imi recomandati?

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

diana,ce vesti bune!!sa te ajute Dumnezeu sa o tineti tot asa
deea cred ca l ai cam obosit pe in ultima vreme cu musafirii iar acum are si el nevoie de citeva zile de odihna Asa ca fa si tu la fel,odihneste te cit mai mult (am vazut ca statul la pat ajuta cind ai dureri) si relaxeaza te,o sa fie bine.

27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Deea, sa stii ca si eu sambata am umblat f mult sa ii cumpar hainute pt galusca si ata sambata noaptea cat si duminica a fost f cumintica. De obicei e tare agitata. In plus si intensitatea miscarilor a scazut de vreo saptamana. O simt mai rarut si mai incet. Inainte imi dadea niste picioare de ziceai ca ma bate.
Fetelor cu experienta spuneti-mi, va rog, ce detergent pt hainutele lui bebe sa cumpar. Vreau sa le spal si sa le calc pe toate si nu stiu ce detergent sa aleg.

Alina cu bebelusa 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_gabi

Deea, sa stii ca si eu sambata am umblat f mult sa ii cumpar hainute pt galusca si ata sambata noaptea cat si duminica a fost f cumintica. De obicei e tare agitata. In plus si intensitatea miscarilor a scazut de vreo saptamana. O simt mai rarut si mai incet. Inainte imi dadea niste picioare de ziceai ca ma bate.
Fetelor cu experienta spuneti-mi, va rog, ce detergent pt hainutele lui bebe sa cumpar. Vreau sa le spal si sa le calc pe toate si nu stiu ce detergent sa aleg.

Alina cu bebelusa 30+

Alina, eu la inceput am luat de la Dalin, detergent special pentru bebei, dar apoi am luat Persil sensitive (cu o mama si un bebe in poza).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Mersi frumos Andra. Am cumparat sampon Dalin si am inteles ca nu e asa bun pt bebei ca provoaca iritatii si am zis pt detergent inainte sa ma informez.

Alina cu bebelusa 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_gabi

Mersi frumos Andra. Am cumparat sampon Dalin si am inteles ca nu e asa bun pt bebei ca provoaca iritatii si am zis pt detergent inainte sa ma informez.

Alina cu bebelusa 30+

Nu mi s-a parut nimic special la el, il luase soacra-mea pentru Amana, dar dupa ce l-am terminat am luat ce ti-am zis, Persil lichid si spalam toate hainele cu el, nu ma mai complicam cu detergent de bebei special. Dar am o prietena care si acum (la copil peste 2 ani) spala hainele cu detergent separat, fiecare cum considera. Eu m-am inteles de minune cu cel lichid.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna seara fetelor.
alina_gabi exista solutii foarte bune de sterilizare de la Chhico nu le-am folosit in vacante cand nu mergeam cu stelirizatorul dupa noi. Pt. uy general poti lua un sterilizator pt. microunde de la primi pasi de ex. care este destul de ieftin.Eu pana la 10/12 luni, la sfatul pdiatrului am sterilizat printr-una din metode bibe, lingurite, canite, pompa s.a.,dupa care am trecut doar pe detergent.
Diana drum bun cred ca plecati cu inima impacat dupa vestile bune primite.
Anxy super preturi la C-ta, in Buc. aproape ca dai banii acestia la stat la o cezariana.
Noi am primit astazi primele hainute cumparate pt. bebe, binenteles ca fiica mea vrioa fix pijamalutele/body/urile care erau pt. bebe, desi ea avea mult mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

alina_gabi - Am uitat pt. hainute am folosit detergent de la Sano.
Nu ne hotaram deloc la carucior, prea multe oferte, astept targul pt. bebe mai ales ca vreau si un scaun de masina pt. fetita.Oricum unele preturi mi se par nejustificate pt. cat se foloseste in realitate caruciorul. In plus am avut surpriza ca pe cel scump si de firma pe care l-am avut la ana sa il folosesc mult mai putin decat pe cel pe care l-am luat vara trecuta doar pt. ca plecam in concediu in Rhodos si ne-am gandit ca ne-ar prinde bine un carucior usor. Am avut avut unul sport de la Bertoni, foarte usor, manevrabil si acceptabil la pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Ne-am externat cu bine, suntem la hotel, un pas mai aproape de casa . Si nu a trebuit sa platesc nimic nimic, nici nu mi-a cerut niciun document, nu imi venea sa cred cat de usor a fost! Cred ca erau deja toate documentele acolo si copie dupa cardul de asigurat si de aceea.

Dar, la ecografia de dinainte de externare mi-a masurat colul. Si am avut surpriza sa constat ca e cam micut. Cred. Intre 2,5 si 3cm. Ma insel, ori e cam mic? Nu m-am stresat niciudata cu asta pentru ca nu am avut contractii ori probleme, ultima oara l-a masurat pe la 20 de saptamanii si era 4,4 cm. Si ma gandesc ca am si stat doar in pat ultima luna jumate, cum ar fi fost daca eram in actiune, cum sunt de obicei?!

In schimb, datorita unor facturi pierdute si neplatite, am aflat ca ne-au taiat gazul si apa . Asa ca... o sa fim ca la cort vreo doua zile, pana reusesc sa ma duc sa platesc factura restanta de vreo 10 euro si taxa de reconectare. E... splendid! Dar o trece si asta, ce sa zic...?

Diana 32+ cu Mirciulica

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ana Lia, eu am intrebat de sterilizator si iti multumesc pentru raspuns!
Am sa cumpar unul ieftin , de la Primii Pasi , cum ai spus si tu !

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput