Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
aever spune:
Pai da, vrem sa ii facem camera lui. Dar cat e mic mic m-am lamurit ca cel mai bine ar fi sa doarma in aceeasi camera cu noi. Si pentru a dormi cu noi in camera ne trebuie o solutie de dormit si acolo. Cosuletele sunt la fel de scumpe ca si paturile pliabile si se pot folosi mult mai putin timp. Sunt deschisa inca la sfaturi si idei pe tema asta.
Andreea, 26+ cu BebeLUnu
Anxy spune:
hihi am luat in considerare si varianta "in apa" dar nu acesta este motivul Eu sunt din Constanta si mutata aici in Bucu de vreo 6-7 ani. Iar ginecologul, cosmeticiana si dentistul ii am acolo si nu i-as schimba pe nici unul de aici:)))) Doamne fereste ca nu spun ca aici nu ar fi medici buni (cosmeticiene eu nu am gasit) doar ca am o incredere de nevazut in el, el, un om si un doc fantastic, un prieten bun, te asculta, te ia in brate, iti explica si ce vrei sa aflii si uneori si ce nu ai vrea sa stii Si este un obstetrician renumit care iubeste copiii si nu stiu dar parca asta e menirea lui...sa aduca bebei pe lume fara nici o greseala Si ca supra motiv...nasterea in clinica privata de la Constanta unde e mult mai luxos decat la RM, stai singurica, camera de 5 stele, 2 asistene nonstop la dispozitie, mancarica super si all incl...costa doar 50 mil!!! fata de 120! deci...nah...conteaza si asta dar daca nu era doctorul nu alegeam asa.
Iar cu nasterea sub apa...well...mi-a recomandat sa nu! desi sunt atatea motive pro exista inca problemute: majoritatea bebeilor se nasc cu probleme ORL-istice iar interventia in caz de complicatii este deosebit de dificila daca ai ales var underwater love :))
Iar dupa ce nasc o saptamana de revenire va fi la ai mei Si cred ca si adaptarea va fi mai usoara, primabaitza mai nepanicata etc:)) Si apoi revenim acasa la Bucu!
Si noi avem deci nevoie de inca un patut ca Andreea L-am luat pe acesta si e deja montat aranjat la noi in camera ( un an...max doi pana ne-om muta la casuta)
http://www.donald.ro/mobilier-copii/bertoni/mobilier-lemn-cu-sistem-de-leganare-bertoni-maxi-pink-butterfly-70-cu-160-cm
Dar si noua ne-ar fi necesar unul ptr la Cta...mdea eu vreau pliant, bunicul solicita sa ii faca camera ei in toata regula acolo :))))) mai negociem! Alintul asta simt ca deja e precoce si invaziv :))))))
gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+
blanca000 spune:
Da am auzit de preturile clinicilor din Constanta si ma atragea si pe mine un cost mai mic, conditii bune si nastere sub apa..insa merg si eu pe mana medicului meu de aici si o sa nasc la privat cu bani mai multi in Buh :(..nu as avea nici unde sa stau in Cta..insa suna bine de tot..
Si daca acolo ai tot ajutorul eu zic sa profiti, ba sa stai si toata vara la soare si mare si briza ca ii face sigur bine bebelusei, mult mai bine decat in Bucuresti..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 27s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Andra_C spune:
Deea, stiu ca de aia ai pus linkul, zicea Ioana de diferenta de pret si eram curioasa cu cat este mai putin acolo. Iti multumesc frumos. Eu oricum nasc la RM, acolo este medicul meu si o sa am si reducere pentru ca am abonament la ei. La sfarsitul lui martie-inceputul lui aprilie voi semna contractul si va voi spune atunci exact cat costa (desi eu fac cezariana, nu e relevant). La Amana nu am putut semna pana nu am implinit 36 saptamani, acum se poate.
Anxy, cum 120 mil la RM? Nasterea naturala este 78 mil.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+
Deea_Deeutza spune:
Elena, teama mea mare nu este ca bebe nu se mai agita ca pana acum 2-3 zile, ci durerea ca de menstruatie.
Plus ca acum mi-am luat rezultatul la sange si am un titru de 1/2 de anticorpi anti-d.
Am sunat dr ca nu mai puteam si mi-a zis ca nu e chiar bine si trebuie sa repet neaparat peste 2 saptamani analiza.
I-am zis si de dureri si mi-a zis sa iau nospa 3/zi pana joi cand merg la el.
Dar simt ca ceva nu e in regula si nu cred ca o sa mai am somn pana joi...
Deea 27+ cu bursucelul lu' mami
elena_gd spune:
Deea ai grija de tine...habar n-am ce-s aia anticorpi anti-d, cei legati de Rh negativ?
La noi eu am grupa 0 si sotul A...cand merg pe 2 aprilie la control o sa o intreb despre o dozare de anticorpi, ca m-am cam speriat ca am vazut ca o mamica de la odiseea de mart-apr era in aceeasi situatie si bebe a facut imediat dupa nastere un icter sever insotit de o anemie, si mi-a cam intrat morcovu.
Elena 27+ poate cu
diana85 spune:
Raportam ca monitorizarea din dimineata asta a fost perfecta, consultul la cardiolog perfect . Cred ca putem scoate sampania...
Ceea ca ma ingrijora ieri (trecerile bruste de la 120 la 170) nu erau, bineinteles, normale (asta dupa ce doua moase mi-au zis ca e perfect normal! ), cardioloaga mi-a explicat ca e un mic acces de tahicardie dar care e de inteles in conditiile date, e perfect ca isi revine de la sine si ca sunt rare (am vazut un singur episod in ultimele doua zile, de vreo 3 minute, in monitarizari cumulate de vreo 2 ore). Si mie mi s-a parut ca si lichidul e mult mult mult mai putin, cam 0,5 cm, deci cel putin jumate din cat era, daca nu chiar mai putin .
Anxy, felicitari pentru gogosica si achizitii. Da' stiu ca v-ati pus pe treaba serios cu cumparaturile.
Deea, ma bucur mult ca praji a avut asa succes . Si ca a iesit din prima! E intr-adevar tare buna si simpla de tot (cred eu).
Nu vreau sa te ingrijorez, insa eu stiu ca e oarecum important ca miscarile lui bebe sa nu scada mult, brusc, de la o zi la alta. Aici ma intreaba constant, de vreo trei ori pe zi cel putin, daca misca bine. Eu si am sarcina un pic mai mare ca tine, e drept ca stau mai mult in pat, dar eu il simt...nu stiu, continuu. Sunt inspaimantata gandindu-ma...cand mai doarme?! Si tot asa, deloc, o sa doarma si cand se va naste?! Cred ca il simt...de cel putin 6-7 ori pe ora. Stau pe scaun imbracata si vad cum misca burtica sub bluza .
Diana 32+ cu Mirciulica
AMR 7+
Deea_Deeutza spune:
Diana si eu simteam la fel si chiar ma gandeam ca doarme foarte putin. Ii stiam programul si nu-mi faceam griji cand nu misca. Incepea activitatea de pe la 6.30 dimineata si incheia pe la 14.00, apoi seara pe la 20.00 pana la 22-23.00.
Dar sa zic eu ca de cand m-am obosit poate un pic prea tare cu musafirii mei totul s-a dat peste cap si au aparut si durerile alea.
Incerc sa ma linistesc sa nu-i fac rau cu stresul meu si sa astept cumintica pana joi cand merg la dr si poate si programul lui va reveni la normal.
Azi dimineata mi-am facut o cafea mai tare sa vad daca-l stimuleaza la miscare si nimic
A dat un piciorus mult mai tarziu, dar atat.
Scuze ca ma plang atat, dar chiar sunt panicata.
Deea 27+ cu bursucelul lu' mami
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Elena, teama mea mare nu este ca bebe nu se mai agita ca pana acum 2-3 zile, ci durerea ca de menstruatie. Plus ca acum mi-am luat rezultatul la sange si am un titru de 1/2 de anticorpi anti-d. Am sunat dr ca nu mai puteam si mi-a zis ca nu e chiar bine si trebuie sa repet neaparat peste 2 saptamani analiza. I-am zis si de dureri si mi-a zis sa iau nospa 3/zi pana joi cand merg la el. Dar simt ca ceva nu e in regula si nu cred ca o sa mai am somn pana joi... Deea 27+ cu bursucelul lu' mami |
Deea, stai calma mamico, va fi totul bine cu bebita. Si eu am anticorpi anti-a (eu am grupa 0 si Razvan A si Amana a luat grupa lui, de aia i-am dezvoltat), dozez in fiecare luna sa vad cum stau si vad ca pana acum nu au crescut. Iar durerile alea si eu le am, nu trec cu no-spa, am intrebat dr si a zis ca se intind ligamentele. Si sa stii ca dupa fiecare repriza din-asta de durere creste burtica
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+
BelissimaEva spune:
Ziua Buna Burticute!
Nu am mai intrat in ultimele 2 zile pentru ca am avut un motiv foarte bine intemeiat : ieri am aniversat 8 Ani de cand suntem impreuna si am profitat cat mai mult, am iesit afara, am sarbatorit, ne-am simtit minunat!
Sunt la zi cu toate postarile si nu imi vine sa cred cate burticute sunt cu contractii dureroase si nedureroase Rogu-va, luati tratamentul si stati cat mai mult timp in pat sa va relaxati , sa scapati de dureri cat mai repede posibil! Bebeii mai au cateva saptamani bune de stat la caldurica !
Diana, pup Mirciulicul luptator .. sa ai o calatorie usoara spre Lisabona !
Andreea, mi-am cumparat si eu perna pt alaptat prin luna a 3-a si cu toate ca initial nu reuseam sa o folosesc nicicum, de vreo 2 luni de zile imi este tare folositoare! O pun intre noi , in pat cat sa o incalec cand dorm pe partea stanga , iar daca ma intorc spre dreapta , imi tine spatele f bine plus ca ma protejeaza de eventualele lovituri are sotului ( are un somn f agitat )
Asa ca eu consider ca ai facut o investitie f buna ( eu am gasit-o mult mai ieftin decat a ta.. 100 ron!) si sa o stapanesti sanatoasa
Anxy, felicitari pentru gogosica! Nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi ca nu va lua destul in greutate! Fetitele sunt oricum mult mai finute si firave , plus ca vei avea mult mai multe sanse sa nasti natural .. iar in ce privesc preturile de la RM .. nicidecum nu costa 120 mil!! Nici macar cezariana cu deducerea de la CAS nu costa atit
``````````````````````````````````````````
cu Dorian 29 weeks +