Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Diana, m-am razgandit impinsa de sot, el e un pic speriat ca stie ca suntem singuri aici, si la vara o sa aiba un program f incarcat si vrea sa aranjam lucrurile importante impreuna, nu sa alerge atunci si sa cumpere ce gaseste numai ca sa fie, sa mai riste si vreo criza de nervi din partea mea ca aia nu-mi place samd.
Zilele acestea am avut oricum niste surprize neplacute de la oameni la care tineam mult si ii simteam aproape de sufletul meu/nostru, m-am lovit cu capul de prag si m-am trezit pentru a nu stiu cata oara la realitatea trista ca suntem singuri intr-o tara straina si cei pe care ii consideram prieteni cand eram acasa...acum cand suntem departe nici macar nu raspund la un simplu telefon.
Asa ca o sa ne pregatim cu destule lucruri pentru bebe, Doamne ajuta sa fie totul bine.
Gata termin cu depresia si vaicareala...sa curga ZEN-ul.
In ceea ce priveste caruciorul am constatat pe propria piele ca cel mai bine este sa mergi intr-un magazin, sa testezi si sa iti cumperi ce crezi ca ti se potriveste...ca asa mi se parea si mie pe net fain tare Stokke...si cand am vazut cat e de mare si cat de mica sunt eu pe langa el, mi-a cam trecut.
Diana va doresc o externare si un drum fara probleme. Te asteptam cu vesti bune despre Mirciulica din Portugalia.
Burtici va doresc noapte buna!

Elena 26+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mami_vreau felicitari (cu intarziere)!

2liniute eu folosesc pentru vanataile celei mici Arnigel (este de la Boiron), e din gama homeopate; face minuni, dar nu stiu sa spun daca poate fi folosit si de gravide; cel mai bine intreaba farmacistul/ doctorul ginecolog.

diana succes cu externarea, drumul si acomodarea in noul 'cuib'!

O saptamana excelenta tuturor!!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 22s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

felicity e belea scaunul ala,am incercat si eu ceva asemanator si nu-mi venea sa ma mai ridic din el
diana,mersi,eu am gasit si am luat niste tb de 250mg,mai erau altele de 500 si nu stiam cit v a recomandat voua dr pt ca al meu nu mi a dat nimic.Sa ajungeti cu bine si fara probleme la noua locatie!
elena_gd,imi place caruciorul,sa l folositi sanatosi Si eu imi doresc unul care sa cintareasca putin si sa fie usor de strins dar inca nu stiu care si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza fetelor,
Vad ca incep contractiile. Probabil am si eu(din cele nedureroase- cand se intareste burta si parac simt ca bb se strange in josul burtii). Am impresia ca sarcina este destul de joasa, abia astept joi s-o vad pe bebelina, mai ales ca este foarte linistita. Abia dupa o cafea incete sa ma gabileasca prin burtica.

Referitor la faimoasa analiza "Rezistenta la glucoza" mi s-a luat de ea. Am facut pana acum doua drumuri degeaba la medlife. Aviz pentu fetele care au sarcini mai mici si urmeaza sa faca aceasta analiza. Trebuie recomandare de la medic+ sa va cumparati glucoza de la farmacie. Laboratoarele nu ti-o dau. Joi mi-au zis ca nu mi-o fac ca n-am recomandare, azi cand am fost cu recomandare mi-au cerut glucoza" CUm nu va spus medicul??" . M-am dus la 7.30, ca sa nu stau pana la pranz nemancata, dar farmacia de la clinica deschidea la 9. Asa ca alta zi, alta distractie. Imi venea sa plang de nervi. Anuntasem si la servici ca intarzii, ce mai... neseriozitate totala. Si eu care aveam impresia ca-s destupata la minte si ca ma informez inainte de toate analizele. Daca eram din provincie si faceam drum de km pana la un cabinet de recoltare..?
si o saptamana usoara fara contractii.

Un special pentru Mirciulica cel dolofan. Ma minunez cat este de maricel. Pe mine ma cam sperie faza ca bebe ramane micut daca mama ia kg mai multe. Si eu sunt in tabara celor cu kg multe cam 18 pana la 29saptamani

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata, burtici! Mi-am comandat vineri o perna 3 in 1, buna si pentru gravida si pentru alaptat si pentru mai tarziu. A ajuns la mine in dimineata asta si sunt super incantata! E cam mare, insa e extrem de comoda, o s-o testez mai clar in noaptea asta. Am incercat sa vad si cum o sa o pun pentru alaptat, pentru asta pare un pic incomod dar trebuie sa gasesc eu o pozitie. Asta e pernuta: http://www.kiddy.ro/saltele-si-accesorii/833-perna-3-in-1-ultimate-comfort-summer-infant-.html Am gasit-o pe un site strain cu doar 40$, dar...asta e...eu am luat-o de pe site-ul de unde v-am trimis link.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata !
AEVER am cumparat si eu acum vreo 2 luni o perna ca a ta,doar ca nu reusesc sa dorm pe ea,e prea mare si e cam greu cand ma intorc de pe o parte pe cealalta.O sa o folosesc probabil la alaptat si sa il pun pe bebe la relaxatpe ea.
Am vazut si eu asera emisiunea de pe pro.tv,aici se promoveaza mult donarea cordonului ombilical,cand am facut amniocenteza mi-au dat si un formular de completat in caz ca vreau sa donez.Sper sa ajung la spital sa pregatesc actele necesare donatie,ptr.ca e pacat sa nu il foloseasca cineva care are nevoie acum.
In rest nimic nou despre noi,asteptam cu nerabdare ziua de joi ,cand avem intalnire cu bebe Matteo

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata!

A mai trecut o saptamana!

Dam si noi o cafea cu lapte, ceai, lapte... ce doriti.

Nici nu stiu daca sa va spun... sa nu va spun. Nu stiu daca sa ma bucur... ori sa ma ingrijorez. Sunt inca nauca.

Ieri dimineata incepem monitorizarea. Nu vedeam inca monitorul, insa auzeam ca bate ... incet. Moasa se uita monitor, se uita la mine. Imi ia pulsul. Si intreb: "Cat e???". Ea: ...130. 130?! Si nu-i al meu??? ...Nu! Am ramas inmarmuriti, holbandu-ne si nevenindu-ne sa credem. Cum e posibil?! Si... continuam monitorizarea care mai mult m-a nelinistit decat bucurat. Inceputul a fost extraordinar - tot 130. Apoi am inceput timp de vreo 10 minute cu niste oscilatii rapide (cam in 10 secunde asa) de la 130 la 170, 130 la 140, 130 la 150, 130 la 120, 120 la 170... Cand vedeam ca scade de la 170 in zece secunde la 120... ma termina. E drept ca inimosul se misca tare mult, dar erau doua lucruri tare ciudate: o data, cum, asa, dupa 5 saptamani de tratament, dintr-o data, am ajuns la 130 efectiv peste noapte?! Apoi... ce e cu oscilatiile astea?! De bine nu puteau fi, cred eu. Am citit apoi si intr-adevar, oscilatii cam de 5-10-25 de unitati +/- sunt ok si chiar dezirabile (inseamna ca bebe are activitati care-l solicita, se misca bine si ii merge bine). Dar noi am avut mai mult de atat!!

Moasa in schimb radia, ma felicita, imi zicea ca e perfect, cea mai buna monitorizare... Imi venea sa o bat. Eu eram ingrijorata moarta, deja ma gandeam ca nu ne mai lasa sa plecam in conditiile date, banii pe bilete is dusi, etc. Ii ziceam ca nu stiu...sa fiu fericita, ingrijorata? A zis ca fericita! Daca e vreun moment de cand sunt aici cand ar trebui sa fiu fericita, asta e!

...Cumva au trecut cateva ore si la vizita de dupa-masa am rugat-o sa-mi mai faca inca o monitorizare "incognito". Pana la urma s-a induplecat, cu toate ca nu ma intelegea de ce nu ma bucur si sunt tot ingrijorata. Monitorizarea a fost perfecta: 130 constant, cu fluctuatiile de dorit spre 120 si 140, niciodata mai sus de 145. Abia astept monitorizarea ce urmeaza in cateva minute si examenul cardiologic de azi. E... incredibil si inexplicabil. Nici nu indraznesc inca sa ma bucur, nici n-am dat vestea altcuiva, e parca ireal...

Diana 32+ cu Mirciulica

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Va invit la un bol cu cereale si o vitamina!
Noi astazi am intrat in saptamana 28, Doamne ajuta in continuare!
Aever mi se par atat de comice pernele acelea pentru dormit, eu dorm cu o perna obisnuita intre picioare si tot mi-e greu cand ma intorc de pe o parte pe alta, ramane blocata in pilota.
burticile!

Elena 27+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna dimineata! Pentru cele care s-au trezit mai tarziu dau eu cafeaua astazi!1 De fapt eu am baut deja o cafea si sunt la al 2- lea ceai, asa ca dupa preferinte...
Anitta ma bucur ca tea-i distart in week-end cu M. ca dupa ce vine printesa cine stie cand o sa mai puteti merge doar voi doi la film mai ales daca vei alapta...Spun asta pentru ca si eu am inceput sa ma gandesc cate lucruri fac acum cu Bia si cate sau pe care le voi mai putea face dupa ce vine pe lume si bebe2...
Virgi imi pare rau ca nu te lasa linistita mucul monstrulet...tu cum vei naste? Eu am avut probleme cu hemoroizii dupa nastere (dureri ingrozitoare vreo 3 saptamani) si acum tare imi este frica ca se va repeta pentru ca tot normal vreau sa nasc.
Deea cum te mai simti astazi? Tu nu ai auzit de mancare livrata la domiciliu? Stiu ca este o alta satisfactie cand o pregatesti su manutele tale dar acum chiar nu este momentul!
Elena felicitari pentru achizitie! Sa aveti numai plimbari placute!
Ioana am auzit ca si la Sanador au optiunea de a sta singur in rezerva. Souneau ca ai sunat la ei si ti-au calculat. Cat ti-a iesit per total si cu ce medic. Multumesc anticipat. pun atatea intrebari pentru ca eyu sunt inca nehotarata. In primul rand nu as vrea sa renunt la medicul meu dar el nu colaboreaza cu nici o retea privata in vederea nasterii, apoi chiar daca sunt banii mamei soacre mi se pare prea mult la Regina Maria...
Diana te-ai externat? Drum bun si nu te speti prea mult cu aranjatul lucrusoarelor...
Tinuta nu te mai stresa cu kilogramele. Si la mine tot 18 in plus dar la 28 de saptamani...
Fetelor am vazut ca sunteti cam multe care aveti contractii. Imi pare tare rau pentru voi cred ca ar trebui sa va odihniti mai mult!
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elena, eu cred ca ati facut foarte foarte bine, ma bucur ca a reusit sa te convinga sotul . Mie toate superstitiile astea mi se par o prostie. Si, in plus, cum sa ma privez de placerea de a lua lucrusoarele doar pentru asa ceva?!

Tinuta, Medlife nu e clinica privata? Nu platesti o caruta de bani pentru analiza aia? Nu pot sa inteleg CUM sa mergi tu cu glucoza in straita... Si trimiterea la ce-ti mai trebuie? Deconteaza ceva CAS, ori...? Doar asa, sa nu cumva sa iti faci tu analiza de capul tau? Vai, cate aberatii.

Stai linistita cu kilogramele ca si eu sunt in tabara celor care stau bine, din pacate. 13,5 la 32 de saptamani incheiate. Si Spartanul meu nu-si face probleme cu asta, dimpotriva .

Aever, perna pare foarte faina. Eu sunt de parere ca e mult mult mai bine sa fie mai mare, pentru dormit - alea mici nu inteleg la ce ti-ar putea fi bune. Poate ca totusi la alaptat e buna mai mica - nu pot sa ma pronunt aici. Eu dormeam excelent imbratisand pilota facuta sul (toata, de doua persoane!). Era... absolut perfect. Abia astept sa ma duc acasa si sa-mi reiau obiceiul .

Diana 32+ cu Mirciulica

AMR 7+

Mergi la inceput