Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
Deea_Deeutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui albinuta83
Deea, eu cand am avut niste zile mai agitate..nu prea l-am simtit si ma cam panicasem, insa dupa ce m-am odihnit si-a revenit la programul normal. Pentru linistea ta poate n-ar strica o monitorizare. Tu nu ai doppler sa-l asculti? Ma gandesc ca te-ai mai fi linistit daca il auzeai. Cu fluxurile pe artere cum stai? 29+ cu Rares Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise. |
Din pacate nu am doppler...
La prima eco morfologica (22 sapt) Iosup mi-a scris asa:
Artere uterine-flux cu spectru normal si valori crescute ale IR bilateral:
IR artera uterina dr=0.55
IR artera uterina st=0.60
Nu mi-a spus ca ceva nu ar fi ok...
Deea 27+ cu bursucelul lu' mami
alina_gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Am stat in pat cum mi-ati spus si am beut un pahare maare cu apa, am stat cu fata in sus ca stiu ca nu-i placea si se agita tare si mi-a tras niste busituri de am crezut ca iese prin buric. Am si de fericire si l-am rugat sa-mi mai dea cateva ca rezist si ce credeti?! parca m-a auzit si am mai primit 2-3 lovituri de mi s-a contractat toata burta. Pfff Doamne ce m-am speriat. Jur ca eram pe picior de plecare. Eu asa sunt, cand intru intr-o stare d'aia de panica maxima, nu se mai intelege nimeni cu mine. Sar'na de sfaturi si va pup pe toate de grijulii si dulci ce sunteti! Deea 27+ cu bursucelul lu' mami |
Cat ma bucur!
Stiu cum e sa fii ingrijorata. Eu de cand stiu ca are cordonul infasurat in jurul gatului daca nu as simti-o o zi as innebuni.
Alina cu bebelusa 30+
BelissimaEva spune:
Titi, Ma trec toate emotiile cand iti vad profilul!!!!! Mai ai asa de putinnnn .. cred ca ai inima cat un purice
Albinuta, bine ai venit, draga mea! Cum ai rezistat sa stai atit de mult timp in umbra ? Si tu ai o poveste tare impresionanta si tare ma bucur ca Doamne Doamne si-a intors fata spre voi cu un fluturas in stomac!!
Deea, ai incercat toate variantele sugerate?? Cola, apa rece si apoi pe partea stanga , odihna multa? ( tinand cont ca ai cam mutat muntii din loc in ultimul timp )
Daca ai incercat toate astea si tot nu si-a facut gimnastica de inviorare, mergi totusi la un ecograf si ia-ti o piatra de pe inima .. cu toate ca sunt ferm convinsa ca puiucul tau este mai mult decat bine ( dar asa pt linistea ta sufleteasca ..)
Cand am comandat pompa de san , am plecat de la faptul ca lactatia nu se va declansa instant la nastere (toate stim foarte bine ca pot dura 2-5 zile)asa ca va trebui stimulata cumva~~ Mai trebuie un sterilizator ieftin ( multumesc mult mult de tot fetelor pentru sfaturi)
Comprimatele pe care le iau eu ( una pe zi)Calciu+Magneziu contin 133mg magneziu+333mg calciu dar eu trebuie sa insist cu Tardyferon-ul pt ca mi-a iesit sideremia cam mica
``````````````````````````````````````````
cu Dorian 29 weeks +
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Din pacate nu am doppler... La prima eco morfologica (22 sapt) Iosup mi-a scris asa: Artere uterine-flux cu spectru normal si valori crescute ale IR bilateral: IR artera uterina dr=0.55 IR artera uterina st=0.60 Nu mi-a spus ca ceva nu ar fi ok... Deea 27+ cu bursucelul lu' mami |
cand mai mergi poate insisti sa ti le mai masoare. De regula ele ar trebui sa scada, a.i sa ajungi sub valoarea de 0.55. Prietena mea a avut undeva la 0.58 si a mers cu aspenter pana la final de sarcina, chiar daca unii recomanda oprirea lui in saptamana 28. In orice caz, daca nu exista retard de crestere si placenta este ok, nu ai de ce sa iti faci griji. Daca ar fi fost ceva in neregula Iosup ar fi vazut oricum.
29+ cu Rares
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Deea_Deeutza spune:
Belissima am incercat cu stimulente pe baza de cofeina... cafea mai tare, am baut si un pahar de cola si cioco si nimic... era totusi a 3 a zi de pauza. D'aia ma panicasem asa.
Bina ca m-a linistit ca o luam pe aratura
Albinuta, eu am incredere in Iosup si ma gandesc ca imi spunea daca ceva nu i se parea ok. La placenta mi-a zis gradul 2, 31mm.
Deea 27+ cu bursucelul lu' mami
BelissimaEva spune:
Deea,
Super, Super ca ti-ai primit suturile mult asteptate
``````````````````````````````````````````
cu Dorian 29 weeks +
Mirina5 spune:
buna burtici!!
Bun-venit, albinuta!! iti doresc o sarcina fara probleme si un bb sanatos!!
Deea, ma bucur ca te-ai mai linistit cu bebita!
Diana, bine ca ai ajuns acasa!
Biberon voi cumpara si eu, pt ceai si eventual laptic, daca nu voi avea eu...dar sper ca voi avea (ieri am observat pete mici pe tricou , ma temeam ca nu voi avea)
Detergent...eu am spalat hainutele separat, cu Persil si Vanish dezinfectant.
Ieri am cumparat un Tv pt camera lui bebita .Am zis ca e necesar unul acolo, mai ales ca si eu voi dormi acolo in primele luni.
Si mie mi se par exagerate preturile pt nastere...nu imi permit si nu imi doresc sa dau atatia bani...mai bine ii folosesc pt altceva, sa-i cumpar copilului ce-i trebuie, de exemplu.
Azi, soacra mi-a cumparat botosei sunt superbi!! Abia astept sa-l incalt pe bebita cu ei!
Am inceput sa dorm binisor noaptea, ma mai trezesc de cateva ori la baie, dar adorm imediat.Insa, dimineata ma trezesc f devreme si ma apuc de lucru..azi-dimineata, la 8, era gata ciorbita de perisoare (sotul avea pofte) si ma apucam de pregatit pestele.
Bebita misca doar cand ma intind in pat, exceptand situatiile cand stau f mult in picioare, ma boxeaza sa-mi amintesc sa ma mai asez pe scaun.Asa ca, stiindu-i programul, nu ma agit cand nu misca...iar cand o face...parca ar vrea sa iasa prin burta afara , acum, de exemplu, imi da la coaste
hai ca m-am intins cam mult la povesti, pupici
Irina 32+ cu Kinder surprise
AMR 8 saptamani!!
albinuta83 spune:
Multumesc pt primire si pt gandurIle bune, fetelor!
Sa dea DD sa ajungem toate la termen si sa ne tinem puii in brate!
29+ cu Rares
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
tinuta78 spune:
)fetele,
albinuta, bine ai venit(surioara de clexane).
deea, doamne cat m-am stresat si eu tot asa din cauza linistei din burtica. Exact ca si la tine n-a vrut sa miste 3 zile. Dimineata si seara ma intindeam cu burta in sus, o mangaiam, ii vorbeam, chiar am si apasat cate putin in anumite zone cat s-o incomodez si sa se trezeasca, dar nimic. Pana nu si-a facut somnul nu s-a trezit. Eu zic ca astia-s bebei cu personalitate(misca doar cand vor ei nu danseaza la comanda
mirina, voi cand luati lucrusoare evitati culorile roz si albastru. Botoseii cum sunt?
29+
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Albinuta bine ai venit la Odiseea minunilor!
Deea ma bucur ca bebe s-a decis sa redevina activ si scapi de stres, nu mai e mult pana joi cand mergi la control si-l vezi iar.
Fetelor si eu ma tot invart in jurul celei pompe...nush de care sa iau, manuala, electrica, daca trebuie sterilizator sau merge fiarta. Oricum mi-e clar ca imi trebuie pentru ca am niste canale infundate, vazute la o ecografie mamara acum mai multi ani si cine stie cand si cum o sa vina lapticul.
O sa iau si 2 biberoane, ma gandeam sa iau unul Avent si unul ...pfff imi scapa acum numele cu M...ce are forma areolei.
Astazi m-am uitat la hainute pentru bebe...imi venea sa iau jumatate de magazin, dar am spus ca o sa merg si la alte magazine sa vad oferta, plus ca mergem in Germania de Paste si bag un ochi si pe acolo si sigur nu plec fara vreo cumparatura pentru bebster.
In rest, vad ca ma inteapa un pic iar colul, poate mi se pare mie dar vad o stransa legatura intre durerile de col si perioadele cand nu merg regulat la toaleta, ma gandesc ca o fi vreun hemoroid intern care ma chinuie, oricum o s aincerc sa stau mai cumintica.
Aaaa si de cand cu glicemia marita, poftesc numai la dulciuri, dar mi-am pus pofta-n cui si mananc biscuiti indulciti cu fructoza. Vedem ce spune doctora joi...poate scap cu o dieta usoara.
Va pe toate!
Elena 27+ poate cu