Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Andra, draga mea, stai linistita ca si eu simt toate miscarile posibile si imposibile!!! Si zbateri si valuri in tooooata burtica, si mutari si mai ales siruri de shuturi si pumni. Ba chiar uneori am senzatia ca imi disloca vreo coasta sau imi da cate una in plex de mi se taie respiratia. Si doc mi-a zis ca e normal. Ca la mine e loc mult dat fiind ca's lunga in bazin intre stern si pubis (as fi preferat niste picioare mai lungi dar c'est la vie )si ca da din acest motiv da din tot piciorul si cu toata forta ei, manca-o-ar mami de rugby-sta karatista Deci eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji! Probleme sunt cand nu misca o zi...asa...esti fericita...chiar daca o patesti ca mine si's fericito-invinetita

gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anxy

Andra, draga mea, stai linistita ca si eu simt toate miscarile posibile si imposibile!!! Si zbateri si valuri in tooooata burtica, si mutari si mai ales siruri de shuturi si pumni. Ba chiar uneori am senzatia ca imi disloca vreo coasta sau imi da cate una in plex de mi se taie respiratia. Si doc mi-a zis ca e normal. Ca la mine e loc mult dat fiind ca's lunga in bazin intre stern si pubis (as fi preferat niste picioare mai lungi dar c'est la vie )si ca da din acest motiv da din tot piciorul si cu toata forta ei, manca-o-ar mami de rugby-sta karatista Deci eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji! Probleme sunt cand nu misca o zi...asa...esti fericita...chiar daca o patesti ca mine si's fericito-invinetita

gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+

Anca, si Amana imi dadea picioare in coaste de-mi taia respiratia la propriu. Asta misca altfel. Inca nu a inceput cu picioare si restul, bine este si mai mica cu 4-5 saptamani sarcina decat a ta. Tin minte ca la fimea aveam si jumatate de zi cand nu misca si ma ingrijoram rau, acum, slava Domnului, cum zici si tu, sunt o fericita! Nu trece ora sa nu faca valuri, cred ca se crede pe stadion

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Andra eu am zis sa nu v-o mai spun si pe asta ca ziceti ca sunt loca loca, nu ca n-as fi
Si Babyboom se agita cateodata in toate partile, si uneori are niste miscari rapide asa, ca atunci cand bate cineva repede in usa, nu stiu cum sa spun.
Dar am mai vorbit cu o prietena gravi (da, am ff multe prietene gravi ) si mi-a zis ca si baietelul ei face uneori la fel. Asa ca m-am mai linistit.
Cred ca baieteii sunt ceva mai agitati.

Elly 32+ cu Babyboom

AMR 7+ saptamani!

Al meu baietel nu mai vrea sa fie agitat
Eu cred ca inebunesc de tot pana joi
Ce ma fac?
Imi vine sa ma duc eu pana la medicover sau pana la spital sa ma vada cineva ca simt ca mi se taie respiratia de teama.

Deea 27+ cu bursucelul lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Andra sa stii ca si nebunica mea la fel face. O simt in toate partile valuri-valuri. Pana azi se mai linistise. Astazi si-a reintrat in ritm.
Ieri noapte de la 2 la 4 a avut program de gimnastica. Nu stiu cum sa ma ridic din pat cand merg noaptea la wc ca sa nu o trezesc.
Deea eu ca sa o verific daca e bine ma asez cu fata in sus si incepe sa misune. Cred ca nu ii convine ei pozitia.
De cand iau Magnerot nu mai am contractii dureroase. Sper sa nu ma bucur prea devreme ca am inceput sa iau duminica.
Va multumesc pentru sfturile cu privire la detergenti. O sa iau Persil Sensitive.
Albinuta, bine ai venit.

Alina cu bebelusa 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Andra eu am zis sa nu v-o mai spun si pe asta ca ziceti ca sunt loca loca, nu ca n-as fi
Si Babyboom se agita cateodata in toate partile, si uneori are niste miscari rapide asa, ca atunci cand bate cineva repede in usa, nu stiu cum sa spun.
Dar am mai vorbit cu o prietena gravi (da, am ff multe prietene gravi ) si mi-a zis ca si baietelul ei face uneori la fel. Asa ca m-am mai linistit.
Cred ca baieteii sunt ceva mai agitati.

Elly 32+ cu Babyboom

AMR 7+ saptamani!

Ce ma fac?
Imi vine sa ma duc eu pana la medicover sau pana la spital sa ma vada cineva ca simt ca mi se taie respiratia de teama.

Deea, stiu ca orice ti-am zice noi, sa nu te mai ingrijorezi si sa stai calma ca e totul bine, tu tot nelinistita o sa fii. Am patit si eu asa o data si m-am dus in ziua aia la un eco. E foarte importanta si starea psihica. Daca ai cum, mergi la un control azi ca sa te linistesti.
Totusi, incearca asta: bea un pahar mare de apa si stai pe partea stanga jumatate de ora, vezi daca nu il impulsionezi cumva.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_gabi

De cand iau Magnerot nu mai am contractii dureroase. Sper sa nu ma .
Albinuta, bine ai venit.

Alina cu bebelusa 30+

Multumesc, Alina! Cate Magnerot iei? Am citit pe prospect si scrie ca poti lua parca pana la 4 /zi, insa eu iau si Elevit care mai contine si ala 100mg. Eu am inceput cu 2 x 2 /zi, apoi am ramas la 2 buc. Parca Virgi mai lua?

29+ cu Rares

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Ce ma fac?

Deea, eu cand am avut niste zile mai agitate..nu prea l-am simtit si ma cam panicasem, insa dupa ce m-am odihnit si-a revenit la programul normal. Pentru linistea ta poate n-ar strica o monitorizare. Tu nu ai doppler sa-l asculti? Ma gandesc ca te-ai mai fi linistit daca il auzeai. Cu fluxurile pe artere cum stai?

29+ cu Rares

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Multumesc, Alina! Cate Magnerot iei? Am citit pe prospect si scrie ca poti lua parca pana la 4 /zi, insa eu iau si Elevit care mai contine si ala 100mg. Eu am inceput cu 2 x 2 /zi, apoi am ramas la 2 buc. Parca Virgi mai lua?

29+ cu Rares

[/quote]

Eu iau 2 Magnerot pe zi si mai iau,la fel ca si tine, Elevit. Mai devreme incepuse iar sa se ridice in partea dreapta. Asta pt ca am laudat-o.

Alina cu bebelusa 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Am vazut ca a-ti vorbit de detergent pt bebe. Eu am folosit la inceput detergent special pt bebe fara balsam si per urma detergent obisnuit dar tot fara balsam. Bineinteles ca nu le-am spalat impreuna cu ale naostre. Cam pe la 6 , 7 luni am inceput sa ii spal hainele lui impreuna cu ale noastre.
Vorbeati de pompa de san. Eu spun ce e utila nu numai sa lasi lapte la bebe , dar si sa stimulezi lactatia. Si daca ai si mult lapte te ajuta sa nu faci febra laptelui. Eu am folosit biberoane pentru apa si ceai. Eu l-am alaptat exclusiv pana la 5 luni si pe urma am continuat alaptarea pana la 1 an si 7 luni, dar ceai i-am dat de la inceput. I-am dat ceai mai mult pentru colici si de sete. Si noi daca bem lapte nu ne trece setea, asa e si la bebelasi.

Fetelor am inceput sa imi fac bagajul. Acum cum am inceput renovarea livingului am spuis ca ar fi bine sa incep si bagajul mai ales la contractiile dureroase pe care le-am avut.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 33+ Robert Aaron

AMR 6+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Am stat in pat cum mi-ati spus si am beut un pahare maare cu apa, am stat cu fata in sus ca stiu ca nu-i placea si se agita tare si mi-a tras niste busituri de am crezut ca iese prin buric. Am si de fericire si l-am rugat sa-mi mai dea cateva ca rezist si ce credeti?! parca m-a auzit si am mai primit 2-3 lovituri de mi s-a contractat toata burta.

Pfff Doamne ce m-am speriat. Jur ca eram pe picior de plecare. Eu asa sunt, cand intru intr-o stare d'aia de panica maxima, nu se mai intelege nimeni cu mine.

Sar'na de sfaturi si va pup pe toate de grijulii si dulci ce sunteti!

Mergi la inceput