Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
aever spune:
M-au sunat cu patutul si au epuizat stocul. Pe toate culorile posibile. Uf!
Andreea, 26+ cu BebeLUnu
Anxy spune:
Andreea...foarte frumu patutul! Ceva de genul asta cred ca o sa luam si noi ptr la Cta! Mie cel mai mult imi place cel albastru Daaar vezi ca scrie acolo ca patutul este momentan indisponibil si e posibil sa fie asta motivul ptr care nu te contacteaza inca...poate mai cauta, mai dau tel...
gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+
albinuta83 spune:
noi am luat putine lucruri pana acum..am tot asteptat ..cred ca din precautie dupa prima sarcina pierduta.
Caruciorul- inglesina zippy cu scoica si landou si o cadita.
un set cu body si caciulita, iar sterilizator si incalzitor de la Avent le-am primit cadou.
pt patut si comoda am gasit ceva pe wenge si alb si le vom comanda in aprilie.
sper sa nu fie o pb daca pun link:
http://www.mykids.ro/1-c1/comoda-si-masa-de-infasat-pentru-bebe-s42/comoda-bebe-pentru-infasat-klups-safari-giraffe-venghe-d602.html
29+ cu Rares
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Ellyshor spune:
Andreea, vezi ca la patuturile pliante e o gama ff larga de cumparare.
Mai jos ai cateva site-uri, asa pt orientare.
Legat de carut, nu m-am informat sincer, pt ca am convenit ca sa-l luam dupa ce nasc. Asta pt ca am auzit niste "zvonuri" ca l-am primi cadou.
Asa ca mai asteptam.
http://www.bestkids.ro/c-15-patuturi-si-tarcuri.aspx
http://www.bebebliss.ro/patuturi/patuturi-pliante.html
http://kidsmag.ro/patut-pliant-cu-masa-infasat-vibratii-si-accesorii-grande/
http://www.wonderbaby.ro/patut-copii-dream-baby-design.html
Albinuta, te-am trecut in listuta. Mai povesteste-ne despre tine.
Elly 32+ cu Babyboom
AMR 7+ saptamani!
Ellyshor spune:
Andreea, vezi ca la ultimul link, este chiar patutul cautat de tine! Cel pe care nu l-au mai avut in stoc. E pe un alt site, si e si mult mai ieftin! Repede pe el!
Elly 32+ cu Babyboom
AMR 7+ saptamani!
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Albinuta, te-am trecut in listuta. Mai povesteste-ne despre tine. Elly 32+ cu Babyboom AMR 7+ saptamani! |
Ellyshor, ce sa va spun: am pierdut o sarcina gemelara in martie- primul embrion in ianuarie si apoi in luna a Va sarcina s-a oprit din evolutie. Cauza ar putea fi trombofilia, insa nimeni nu poate stii 100%. In septembrie am incercat din nou si am avut test pozitiv.
A fost un soi de bucurie amestecata cu incertitudini, teama si sperante. Cineva acolo Sus cred ca ne iubeste si a avut grija ca totul sa fie bine. Eu fac injectii cu clexane zilnic, insa am ajuns ca cred ca este o rutina si ca este un efort minim pe care pot sa-l fac pt. fluturasul meu
Eu am facut morfologia de trim 1 in saptamana 14 si TT- rezultatele ok, morfo de 2 la 22 saptamani si am programare pt morfo de 3 in saptamana 32-la finalul lui martie. Am avut si eu obsesia ca bebe sta prea jos si teama ca mi se scurteaza colul- desi la masuratori am stat ok 5.8 cm , apoi 5.2, acum cred ca e undeva in jur de 4.8.
Am incercat sa tin in frau piticii si sa nu abuzez de ecografii. Mi-a fost util un aparat doppler cu care am mai ascultat BCF-urile atunci cand bebe avea perioade in care era mai lenes.
In rest, ca si majoritatea fetelor de aici ma confrunt cu unele contractii nedureroase pt care iau No-spa si Magnerot, obosesc fff repede, am oroare sa urc scari si am ajuns cu kg la +9, adica de la 61 la 70- inaltime 1.73.
29+ cu Rares
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Andra_C spune:
Am si eu o intrebare la voi, sa nu radeti de mine: Cum il simtiti pe bebe? Asta mic zici ca se zbate cumva, parca Amana nu faca asa (sau nu mai tin eu minte ). Cateodata ii simt manutele si piciorusele dar cateodata se misca asa toata burta de zici ca e bagat in priza cu totul, face valuri-valuri. Si nu e sughitul.
O fi el mai zbuciumat?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+
Anxy spune:
http://www.donald.ro/patuturi-copii-pliante/bertoni/patut-copii-pliant-bertoni-travel-kid-cu-2-nivele
Uite Andreea si asa...nu fi tristuta ca se gasesc Eu am luat tot de pe siteul asta patutul meu transformabil ca mi-au facut si reducere fiind prima clienta si l-am luat cu 1050 in loc de 1250 si este site-ul unui cunoscut asa ca nu imi era frica de probleme online. Dar gasesti stai linistita
gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+
Ellyshor spune:
Albinuta ce frumos ai povestit.
Imi pare rau pt pierderea suferita, mai ales ca s-a produs la o varsta mare a sarcinii.
Ma bucur insa ca Dumnezeu nu te-a facut sa astepti, si in curand o sa te bucuri de un sufletel.
si eu am o prietena care face Clexane, tot cu trombofilie, ea a descoperit-o cand a avut pe la 6 saptamani o sangerare puternica.
Acum e bine, si la fel, isi face injectiile singura.
Sa iti ajute si tie Dumnezeu in continnuare!
Andra eu am zis sa nu v-o mai spun si pe asta ca ziceti ca sunt loca loca, nu ca n-as fi
Si Babyboom se agita cateodata in toate partile, si uneori are niste miscari rapide asa, ca atunci cand bate cineva repede in usa, nu stiu cum sa spun.
Dar am mai vorbit cu o prietena gravi (da, am ff multe prietene gravi ) si mi-a zis ca si baietelul ei face uneori la fel. Asa ca m-am mai linistit.
Cred ca baieteii sunt ceva mai agitati.
Elly 32+ cu Babyboom
AMR 7+ saptamani!
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Andra eu am zis sa nu v-o mai spun si pe asta ca ziceti ca sunt loca loca, nu ca n-as fi Si Babyboom se agita cateodata in toate partile, si uneori are niste miscari rapide asa, ca atunci cand bate cineva repede in usa, nu stiu cum sa spun. Dar am mai vorbit cu o prietena gravi (da, am ff multe prietene gravi ) si mi-a zis ca si baietelul ei face uneori la fel. Asa ca m-am mai linistit. Cred ca baieteii sunt ceva mai agitati. Elly 32+ cu Babyboom AMR 7+ saptamani! |
Deci nu tin minte ca Amana sa fi facut asa si m-am speriat un pic. Voi ati vazut ca eu nu ma sperii mai deloc, nu scriu niciodata d-astea, sunt ZEN, vb Virginiei. Dar cateodata ma sperie cum face
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+