Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Datele mele sunt: UM 23.08.2011, DPN 28.05.2012; cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza fetele!!! apar si eu cu cafelutza

Pana la urma am plecat vineri la Iasi( scuze fetele care sunteti de acolo, mi-ar fi placut foarte mult sa va cunosc dar a fost asa de scurt timpul) ne-am oprit putin pe la mama si duminica ne-am intors, dar a fost obositor la intoarcere, m-a durut capul groaznic tot drumul si toata nopatea apoi, ufff..n-am mai avut de mult migrene din astea..

Diana ma bucur pt vestile bune

Fetele felicitari pt achizitii, eu n-am cumparat nimic

Anxy chiar asa de ce ti-ai cumparat sterilizator si pompa, nu vrei sa alaptezi??

Astero foarte frumoase pozele si tu arati foarte bine, mie nu mi-ar sta deloc cu asemenea rochie ca eu parca sunt un gogosar..si fetitza e o scumpa

Eu in primul an i-am spalat hainele separat cu persil parca la inceput si fara balsam..si le si calcam pe toate, acu mai sar cateodata
Sunt cam obosita, ieri mi-a iesit furtunul de evacuare a apei la masina de spalat vase si mi-a tasnit toata apa in bucatarie , pe sub mobila,(am parchet) si am avut de lucru in genunchi ca eram numai eu acasa si apoi pana seara mi s-a intarit burta si nici azi nopate n-am dormit foarte bine..

Elly ce mai stii de mami vreau ain reusit sa vorbesti cu ea??

M-am lungit si n-am zis tot ce aveam de zis dar revin mai tarziu ca trebuie sa tai legumele pt ciorba..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna dimineata!
eu astazi nu m-am dus la servici pentru ca dupa amiaza merg la medic unde nu am ajuns de 6 saptamani din cauza problemelor sotului cu piciorul, dar acum ca s-a rezolvat de abia astept sa imi vad puiul! Pe Bia o luam la 12 de la gradi si mergem cu totii la capitala! Avem de gand daca gasim vreun film frumos pentru copii sa o ducem (3 d ca la noi nu sunt) si ne-a incercuit intr-un pliant de la H&M ce isi mai doreste, asa ca la shopping cu noi!
Aseara am fost la spectacol la nasu la Focsani (chiar este cineva din Focsani?) pentru ca a inceput turneul de primavara si Buzaul nu-l are pe lista. A fost super dar baiatul care canta la orga avea varicela si inainte sa va salut am intrat putin pe net sa ma documentez. Din ce inteleg eu dupa saptamana 20 nu ar mai fii asa periculoasa. Eu nu am avut ceva in copilarie si cam stau cu emotii mai ales ca am stat si la 1 metru distanta de el. Oricum voi discuta si asta cu medicul astazi.
Asteropi ti-am trimis cerere de prietenie pe fb. Apropo ai o munune de fetita! Sa iti traiasca!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Asteropipan super petrecere a avut piticuta ta! Si tu esti tare frumusica, nu esti deloc balenuta, doar burtica ai si-ti sta super bine! Ti-am dat add pe facebook.

Deea eu stiu ca bebelusii au si perioade de crestere mai intensa cand dorm mai mult si nu misca asa intens. Acum nu stiu daca e cazul vostru, eu sper ca e totul in regula acolo la voi. Mai zicea o fata aici ca din cand in cand apar si dureri ale ligamentelor cand creste burta mai mult. Am observat si eu "ciclurile" astea in sarcina, posibil sa fie pur si simplu faze cand bebe se odihneste mai mult si burta creste mai mult...Si pe mine ma doare burtica de cateva zile, m-a mai durut asa intr-o perioada si s-a linistit singura. Incerc sa stau linistita, ceea ce iti recomand si tie.

Diana ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, o sa rezolvati voi usor, usor si cu facturile. Chiar daca acum n-aveti curent, sigur e mult mai bine acasa decat intr-un spital. Ai vazut ca Mirciulica se repara in burtica? Fix cum iti ziceam ieri.

Raportez dupa prima noapte cu perna. E foarte comoda, m-am tot jucat cu ea si inainte sa adorm si e extrem de placuta de folosit si pentru perioade scurte de odihna. Noaptea dorm foarte profund(pana trebuie sa merg la baie) Pana dimineata m-am intors o singura data, moment in care a trebuit sa fiu destul de treaza ca sa o manevrez. E totusi cam prea mare, desi poate daca nu era asa mare nu era asa confortabila...Soldurile nu m-au mai durut, m-a mai durut doar burtica in laterale, cum ziceam cred ca iar are o faza de crestere mai rapida si se trag ligamentele. Pe la 6 dimineata am renuntat la perna ca sa dorm si cu barbatu in brate, saracu incercase de mai multe ori sa se apropie si n-avea loc de ea.

Andreea, 26+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata burtici!

Si eu as bea o cafea buna, sar'na Elena!
Poate asa o sa-l fac pe bursuc sa se miste sa ma linisteasca odata! Doamneee, abia astept ziua de joi sa-l vad

Bine ai venit albinuta! Niciodata nu e prea tarziu. Aici este odiseea minunilor
Spune-ne despre tine si sarcina ta, asa scapi si de cele 10 mesaje intarziate!

Deea 27+ cu bursucelul lu' mami

Mergi la inceput

Multumesc pt primire, Deea!
Eu sunt una dintre gravidutele cu trombofilie- descoperita odata cu pierderea unei sarcini gemelare anul trecut in luna martie.
Nu as vrea sa intristez cu povestea mea, cert este ca am descoperit ca detin o mutatie homozigota - MTHFR, pt care fac tratament cu anticoagulant.

Mergi la inceput

Sarcina a decurs bine, am facut destul de des analizele de sange- hemoleucograma, coagulograma; evident ca prin saptamana 20 m-am trezit cu o anemie de toata frumusetea- hemoglobina mea ajunsese de la 12.7 la 10.4; In prezent iau Elevit, Magnerot, Cetebe si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Imi pare rau pentru sarcina pierduta, dar ma bucur ca ai descoperit problema si acum te bucuri de un fluturas in burtica.

Daca vrei, poti sa ne spui si data nasterii, anul nu este imperios necesar, cu toate ca deduc din id-ul tau ca ar fi '83?! Asta ca sa te treaca Ellyshor in lista sa stim sa te felicitam si noi.
Mai ai bebe acasa?
Unde vei naste? Natural ori cezariana?

Deea 27+ cu bursucelul lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinuta83

Buna dimineata!
Mai primiti o intarziata la odiseea minunilor?
V-am citit din umbra inca de la inceput, insa nu mi-am facut curaj sa scriu decat acum pe ultima suta de metri.
O sa incerc sa scriu repede 10 mesaje ca sa imi apara postarile in timp real.

Pupici pt burtici!

Ti-ai facut curaj? Bine ai venit! Sa vezi ce fete minunate gasesti si aici!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Citat:
citat din mesajul lui albinuta83

Buna dimineata!
Mai primiti o intarziata la odiseea minunilor?
V-am citit din umbra inca de la inceput, insa nu mi-am facut curaj sa scriu decat acum pe ultima suta de metri.
O sa incerc sa scriu repede 10 mesaje ca sa imi apara postarile in timp real.

Pupici pt burtici!

Ti-ai facut curaj? Bine ai venit! Sa vezi ce fete minunate gasesti si aici!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 27s+

Da, Andra! Am zis ca pe ultima suta de metri sa imi fac curaj! Multumesc pt indrumare!

29+ cu Rares

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput