A mai folosit cineva Zentel impotriva giardiozei, pentru un copil de 3 ani? A dat ceva rezultate? Al meu nu are pofta de mancare, se pare ca din cauza asta; am mai incercat si alte medicamente, dar giardioza a recidivat.
Multumesc. Melina
Melina, Zenetelul este bun impotriva giardiei, problema legata de administrarea medicamentelor impotriva parazitilor este legata de faptul ca afecteaza ficatul (medicamentul este toxic). Macar daca in urma administrarii am scapa de giardia pentru o perioada mai lunga, dar....nu se intampla asa, cu giardia traim cred toata viata.
Eu una am optat pentru tratarea giardiei la medicina naturista, adica siropelul Giardinocid de la Helmiflores.
Numai bine.
PS: cred ca in lista de index vei gasi tratata problema Giardiei pe larg.
si eu tot cu giardinocid 10 zile apoi pauza 10 zile iar 10 zile dat. ii dau si tinctura de propolis. zentelul face parte din categoria de medicamente citostatice, deci super toxice, pentru o cauza care recidiveaza poate peste 2 saptamani.
Laura a luat Zentel inainte de a avea 3 ani, acum are 4 si 5 luni si n-am mai avut deloc probleme cu giardia. Periodic facem analiza(antigenul de giardia) de control.
Melinav, fata mea de 1 an si jumatate are si ea giardia, si ii dau Giardinocid. Medicul i-a prescris Fasygin, dar numai in cazul in care Giardinocidul nu rezolva multumitor problema. N-am terminat inca tratamentul si nu pot sa-ti spun daca a dat rezultate sau nu. Mai vorbim!
Trisha