Gravidute cu tromobofilie -cap 15-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

albinuta, spune-mi te rog cat magnerot iei pe zi. am citit niste studii care spun ca ar fi net superior lui magne b6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

multumesc.am un feeling ca bebelina mea va fii bine- cu tot cu acesta artera subclaviculara aberanta....sper ca nu doar subconstientul meu care vrea sa fie bine-ci un sentiment ca va fii bine.doamne ajuta.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

albinuta, spune-mi te rog cat magnerot iei pe zi. am citit niste studii care spun ca ar fi net superior lui magne b6.

balanta, eu am inceput cu 2x 2 /zi, apoi am ramas cu 2/zi, am introdus din saptamana 27 Elevit care are 100 mg magneziu, iar in zilele cu contractii nedureroase iau 2 x 2/zi.
din analize nu a reiesit ca m-as fi apropiat de limita superioara, ci sunt undeva pe la jumatatea intervalului. Ceea ce pot sa iti spun este ca mi-am redus pulsul care o luase pe aratura ( cred ca si din cauza Tsh-ului mic- pe care il am doar in sarcina) si am scapat de extrasistole.

29+ cu Rares

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

multumesc.am un feeling ca bebelina mea va fii bine- cu tot cu acesta artera subclaviculara aberanta....sper ca nu doar subconstientul meu care vrea sa fie bine-ci un sentiment ca va fii bine.doamne ajuta.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.

valy, am o colega care a nascut pe 12 feb o fetita superba, sanatoasa, in conditiile in care a avut indicatie catre amnio cu risc maaare de SD, iar la eco de dinaintea amnio i s-a spus ca sigur bebe are ceva pt ca ar avea un chistr mare de plex coroid, ansele intestinale nu stiu cum si alte aberatii, de facusera doctorii din ea om-neom.
Cu siguranta rezultatele bune iti vor aduce linistea si vei putea sa te bucuri de sarcina asa cum meriti!

29+ cu Rares

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Balanta, stii ca si eu am luat magnerot o vreme, dar la mine ramasesera aritmiile, au trecut partial odata cu avansarea sarcinii :(

Sper, multumesc mult!!!

La Athena au ajutat-o pe fata de la noi cu alaptarea, bebica era mica, 36 saptamani si 2400 g si nu deschidea gurita bine.

35+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Dara si eu iti multumesc

Fetelor cand o sa fiu si eu graviduta va rog sa mai intrati pe aici cu cate un sfat, sa nu dispareti de tot

LE: Valy tin pumnii sa fie cu rezultat bun amniocenteza si sa treci usor peste aceasta investigatie.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dara, ai schimbat magnerotul cu magne b6 ca te simteai mai bine cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Bine ati venit fetelor noi!

Vali, tinem pumnii sa fie bine la amnio...

Dara, ce putintel mai ai! Iti urez sa reziste bebica pana la cezariana programata! Cum mai e glicemia? Mai ai loc de intepaturi, ca pe toate le-ai avut....Site-ul cu trombofilia ereditara m-a intristat, se pare ca eu sunt printre putinele care confirma ce scrie acolo. Doar 1% din cele cu Factor V sufera in sarcina imbatranirea precoce a placentei, se pare ca am fost si la prima si la sarcina asta in alea 1% O sa o iau razna de la atata stres...

Musette, felicitari pt. grasut....Tine-o tot asa...

Balanta, cum merge cu statul la pat? Te plictisesti, nu-ti amortesc oasele? Si la mine fetita are zile in care ma loveste asa tare in col incat ma sperie sa nu-l deschida. Ma gandesc si la ce ai patit tu, fara simptome, nimic... Numar zilele pana la urmatoarea eco... Tu nu mai pleci la Viena pt. morfofetala? Eu am facut 2 morfo, a II a la dr. Pop, si bine am facut ca la prima nu s-a vazut nimik la placenta, mi-a zis ca era de grad 0 ()si la a doua era de grad III.

Eu am trecut, dupa ce mi-am refacut la Fundeni analizele, la 0.4*2/zi si aspenter la 2 zile. Nu mai am loc sa ma intep, sunt plina de noduli si vase sparte, daca nici cu doza asta de cal nu va fi bine, asta e.... Dumnezeu cu mila....

Amary 25+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Balanta, am schimbat Magnerot cu Magne B6 pentru ca eu nu imi luam B6 din nimic (si la mthfr trebe si B6). A fost unicul motiv. Nu luam complex de B-uri, doar acid folic si B12 metilate si imi trebuia si B6. Acum l-am schimbat cu Aspacardin pe Magne B6 ca sa fie si potasiu, asa mi-a zis dr. La diabet se mai intampla chestii cu potasiul.

Amary, si eu mai citisem la ca Leiden homozigot sunt riscuri de 80% fara coagulant, iar la Leiden heterozigot de 7% fara coagulant.
Eu n-am Leiden si totusi placenta mi-a imbatranit cu vreo 2 luni mai devreme pe putin.
Insulina nu ma chinuie la intepat, doar Clexane, de la care am hematoame de-alea mari si urate pe burtica. De cand am scos Aspenter sunt si eu pe 0,6, cum a fost Danezza.

35+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Vali, pumni stransi pentru maine

Balanta, treaba cu alaptarea depinde foarte mult de mama, trebuie sa precizezi ca vrei sa alaptezi (sunt f multe cazuri care nu vor) si apoi sa vorbesti cu asistentele de la neonatologie (pe fiecare tura) sa te cheme noaptea la alaptat cand se trezeste copilasul, ziua oricum sta cu tine in salon bebele. La noi a fost cam nasol din cauza icterului, ca a stat ulimele 2 zile la lampa si ma mulgeam sa-i duc laptic si s-a cam invatat la biberon si mami nu are rabdare sa-l dezvete. Oricum daca vrei sa alaptezi ai toate conditiile, daca astepti sa vina cineva sa-i bage sanul in gura si sa stea langa tine pana mananca si la fiecare alaptat sa faca treaba asta nu prea are cine sa faca, in sensul ca asistentele de la neonat te ajuta dar nu stau langa tine prea mult, au prioritate bebelusii.

Mergi la inceput