Gravidute cu tromobofilie -cap 15-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, tinem pumnii! Gandurile noastre merg catre voi! Sunt sanse mari sa fie bine.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

valy,sunteti si in gandurile si rugaciunile mele! te asteptam cu vestile bune, ai incredere!

amary, pana acum pe ce doza de clexane erai? marirea dozei a fost facuta din cauza placentei sau si analizele de coagulare erau modificate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

amary, pt mine zilele trec greu...
din cauza pozitiei de 180 grade nu pot sa citesc sau sa ma uit ca lumea la un film. ca pozitie, pot sa stau pe laterale: pe stanga in general si pe dreapta mai rar, iar pe spate nu pot, ca mi se intareste burta. partile laterale insa, le am ciuruite, ca fac zilnic 1-2 injectii intramusculare, asa ca nu imi e usor sa stau. in fund este exclus sa stau fiindca nici nu am voie, si chiar de as avea, nu pot, ca simt o jena (cred ca de la cerclaj).
pt mine, fiecare zi ce trece este o mica victorie.
la viena sper sa putem ajunge; depinde de cum o sa ma simt in urmatoarea perioada.
e greu ca trebuie sa trec prin situatia asta si sa imi pandesc permanent burta sa nu am contractii, dar imi amintesc ca atunci cand am aflat ca albert e bolnav, as fi dat orice sa existe o solutie pt el si as fi fost in stare sa merg pana la capatul lumii ca sa ii fie bine; acum am o sarcina grea, dar la care din fericire, exista solutii - ceea ce ma face sa suport parca mai usor situatia asta.
e bine ca ai dublat morfofetala - altfel poate nu aflai de placenta. stiu ca ai inima cat un purice, dar faci destul clexane, plus aspenter, asa ca de data asta va fi bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetelor,
am intrat sa va spun ca pe 03.03.2012. la 9.50 sa nascut piticuta noastra cea mult dorita, sanatoasa tun , a avut la nastere 3300g 47 cm APGAR 9, azi face 1 sapt de cand suntem acsaica ne-am acomodat ff repede una cu alta , e tare cumintica papa si doarme, dar mai stam si de vb din cand in cand.
Va pup si nastere usoara celor care sunt aproape de termen.

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Gabriela felicitari !! Sa fie sanatoasa, cuminte, frumoasa si sa-i bucure pe mami si tati cu realizarile ei.
Scrie cu rosu cum vrei sa fii trecuta pe prima pagina.
Balanta imi pare rau ca te chinui asa Cand ai DPN-ul ?

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

si eu as insista mai mult pe b-uri
recoman complex b-uri + omega 3 de la doppel hertz

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Citat:
citat din mesajul lui monid

am fost diagnosticata cu Mutatia MTHFR A1298C - homozigot si Mutatia PAI- 675 4G/5G - heterozigot, si 844 GA heterozigot si am pierdut a doua sarcina cu urmatorul tratament;
- FRAGMIN 5000 SEARA + am adaugat 2500 DIMINEATA cand am vazut ca nu creste destul bebe, dar a fost prea tarziu.
- UTROGESTAN 200 - 2/ZI
- MAGNE B6/ 1/ZI
-ACID FOLIC 1/ZI
-ASPENTER 1/ZI
-NO-SPA 3/ZI
- CETEBE 500 2/ZI
As vrea sa merg la un hematolog bun, care stie ce sa-mi faca sa nu mai trec prin ce am trecut, am auzit de DR.BODO IMRE de la Budapesta, a fost cineva la el? am auzit ca ar fi bun, oare cat ar costa o consultatie?
Chiar nu stiu ce sa mai fac.....

Eu,la mthfr homozigot as baga mai multe vitamine din gr B-urilor.Eu am luat Medyn forte aproape toata sarcina.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de Sandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Doamne ajuta Valy - va fi bine sigur!
Sper - nu ramai singurica - gravida sa fii ca restul le rezolvam

Citat:
citat din mesajul lui valy27

'neata. bun venit noilor fete.
eu maine merg la amniocenteza.am nevoie de gandurile voastre bune.
pupici.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+17 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui danezza
Sper - nu ramai singurica - gravida sa fii ca restul le rezolvam

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sper, 36-37 de sapt as avea pe 16 iulie. ar fi grozav sa pot duce sarcina pana in preajma acelei date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Balanta, nici nu stiu cum nu amortesti ingrozitor, sau poate amortesti rau. Nu ai voie perna sub cap? Ca adica nu stiu, eu pot citi daca am o perna sub cap.

Sper, multumesc inca o data pentru schimbul de Clexane.

35+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput