Gravidute cu tromobofilie -cap 15-
Raspunsuri - Pagina 8
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 'neata. bun venit noilor fete. eu maine merg la amniocenteza.am nevoie de gandurile voastre bune. pupici. _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +17 sapt, doamne ajuta in continuare. |
valy, ti-am citit povestea! Trebuie sa ai incredere ca DD o sa te ajute. Mergi optimista, sigur vei veni cu vesti bune!
29+ cu Rares
mada81lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Mada, ce inaltime ai? |
160 cm
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
albinuta83 spune:
am citit ieri ca se spunea aici ca in Ro nu se face tromboelastograma.
Eu am facut-o la Fundeni in luna august intrucat primisem de la dna dr U indicatia de aspenter in preconceptie. Se pare ca eu nu am tolerat aspenterul- am observat ca aspenterul mi-a creat o fragilitate capilara destul de mare- am tinut o plasa pe incheietura mainii si mi s-au spart vase de sange. Mi s-a facut tromboelastograma la Fundeni- 280 ron costa trusa cu kitul, iar rezultatele au fost proaste- dansa nu a intrat in detalii, ci mi-a recomandat ca spre finalul sarcinii sa o repet , cu indicatia de a nu lua aspenter.
Deci, se face si in Romania, numai k e f costisitoare dupa parerea mea.
29+ cu Rares
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
dara76 spune:
Valy, tin pumnii.
Sper, am raspuns, merci
Mada, cre' ca ar ajuta sa treci repejor macar in intervalul de BMI sanatos. Nu e foarte safe sub intervalul sanatos, pentru sarcina, imi pare rau ca zic, dar asa am citit.
35+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
balanta_tm spune:
dara, multumim mult pt ca ai intrebat fata de la odiseea ta despre maternitatea privata la care a nascut. pe mine ma ajuta mult si feedbackul ei.
suzi, te rog, ne dai detalii despre cum a decurs alaptarea la atehna?
valy, bafta multa maine la amnio!
sper spune:
Balanta am pus si eu o intrebare al Europa legat de euthyrox/anestezie, poate stii sa-mi raspunzi
Speranta
irina21 spune:
va rog dati-mi si mie un mesaj privat cu adresa de email a ndei Viorica Taru....am o adresa de mail dar mi se intorc inapoi....
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s
Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi
sper spune:
Irina ti-am trimis PM, ti-am dar si nr de tel al d-nei Viorica. Suna pe la ora 14 insistent pana raspunde, de ob nu raspunde dc e ocupata cu pacientele, in jur de ora 14 poate raspunde.
Speranta