Gravidute cu tromobofilie -cap 15-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Felicitari Tony, esti un exemplu pt toate, amandoua sunteti niste luptatoare.
Bine ai venit Yna, la cate mutatii ai cred ca esti deja pe tratament.
Paula, asteptam o noua poveste cu final fericit.
Oare ce se intampla cu Musette, ea era tare activa.

27+ cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui p@ulici

Dara nu intotdeauna se poate intarzia travaliul dar cu ajutorul unor perfuzii cu gynipral sqau alte tocolitice se poate face asta pentru cateva ore, zile, sau chiar saptamani cu conditia sa nu apara suferinta fetala sau complicatii la mama

Yna bine ai venit, imi pare rau ca esti si tu cu trombofilie, dar important este ca ai descoperit cauza. Ce tratament faci? daca medicul tau nu te pune pe tratament schimba medicul.

O zi frumoasa tuturor
37 Saptamani si 4 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Paula, iti multumesc de primire, te stimez foarte tare. Si inteleg cand spui ca vrei sa fiti doar voi, asa e si cel mai bine.
Am fost si eu la Fundeni, desi nu m-am intalnit cu dr U, mi-a dat asist trat, plus am mai mers si la noi in TM la o profa. Fac trat cu Clexane 0,4/seara, Magne B6 - 2cpr/zi, Cetebe 1g/zi, Femibion 1 - 1cpr/zi, Ac folic 5mg - 1cpr/zi, Aspenter 2cpr/sapt, No-spa 40 mg - 3cpr/zi (cand am dureri mai mari iau si 4 -5), Utrogestan 200mg - 2cps/zi si Euthyrox 50mg/zi.

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

cu dragonel 5sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Yna, bine ai venit!

Si eu am intrat sa vad ce-i cu Musette.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Raluca.c si dara76, va multumesc, si voua, de primire

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

cu dragonel 6sapt +

Tratament: Clexane 0,4/seara, Magne B6 - 2cpr/zi, Cetebe 1g/zi, Femibion 1 - 1cpr/zi, Ac folic 5mg - 1cpr/zi, Aspenter 2cpr/sapt, No-spa 40 mg - 3cpr/zi (pana la 6cpr/zi), Utrogestan 200mg - 2cps/zi si Euthyrox 50mg/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Buna fetelor!

Din cate vad eu pe aici, eu sunt singura care merg cu Clexane de 0,2 si deja ma cam ingrijorez..Hematologul din orasul meu m-ar trece pe clexane de 0,3 dar in conditiile in care renunt la thromboass...el zice ca nu e foarte buna asocierea asta a celor doua anticoagulante...ideea e ca nu as renunta la thromboass..il iau de cca 7 luni si momentan sarcina evolueaza bine, am avut o decolare de placenta care la eco de acum 2 zile cam disparuse..
Analizele de hemato si coagulare imi ies bine...doar ca as vrea sa fac totusi antifXa, chiar daca hematologul de aici zice ca e concludent mai mult in tratamentul curativ, nu profilactic cum e la mine..el imi urmareste d-dimerii...ma rog..fiecare cu parearea lui.
Ma gandesc ca la mutatiile si istoricul meu si la cele cca 65 kg e mica doza de clexane...singura explicatie pe care o vad logica pt faptul ca mi se da doza asa mica ar fi ca am trombocitopenie...

Au mai fost fete care au mers cu clexane de 0,2?

7+
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament: Clexane 0,2/zi; Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, acid folic, arefam 200 mg-3/ zi, nospa 3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

paula, merci pr confirmarea de anestezie cu iot.
irina, eu nu inteleg dozele astea infime de clexane, de genul 0.2. trombocitopenie am si eu si cu toate astea fac de 0.6.

Mergi la inceput

amary, cum mai esti?
musette, dar tu?

Mergi la inceput

balanta_tm tu faci 0.6 de la inceput?
Eu tot trag speranta ca-mi va mari la un momentdat doza...sper sa nu fie prea tarziu......

7+
_

Tratament: Clexane 0,2/zi; Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, acid folic, arefam 200 mg-3/ zi, nospa 3/zi

Mergi la inceput

da, irina, de la inceput. aveam pana in 65 kg, cam asa.

Mergi la inceput

balanta_tm tu ce mutatii ai?

7+
_

Mergi la inceput