Gravidute cu tromobofilie -cap 15-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

floare, da, sunt la pat din sapt 17 (acum sunt in sapt 20), pt probleme legate de col (col scurtat brusc si orificiul intern deschis in v (palnie) => am facut cerclaj). bebelusii sunt ok, dar eu iau tratament pt evitarea contractiilor care ar putea complica sarcina mea mai mult decat este deja. iar repaosul complet la pat este obligatoriu la mine - merg la baie si atat.
dara, paula, spuneti-mi, va rog, anestezia generala la nastere se face cu intubare oro-traheala? multumesc.
doamne, ce putin mai aveti! parca a zburat timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Balanta, nu stiu de intubare, aveam senzatia ca la toate anesteziile generale pentru operatii mai de anvergura apare partea cu intubarea, dar nu bag mana in foc, n-am studiat aspectul.

35+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

buna fetelor.o zi buna si griji cat mai putine.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+18 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Balanta ai ajuns la jumatate
Nu stiu sa iti raspund, am sa o intreb mane pe dna dr si iti voi spune.

O zi frumoasa tuturor
37 saptamani si 2 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna gravidutelor! Am ajuns si noi acasa, in sfarsit! Pot sa-mi tin si eu mititica in brate si s-o dragalesc, dupa 12 saptamani de stat la spital, ea intr-o parte, eu in alta. Avem acum peste 2500 gr si toate hainutele cumparate (pentru prematuri) ii sunt mici . Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi! Multumesc pentru suport si incurajari MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

tonirro felicitari..desi sunt mai noua pe aici am urmarit cu sufletul la gura orice noa informatie despre progresul vostru !

7+
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament: Clexane 0,2/zi; Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, acid folic, arefam 200 mg-3/ zi, nospa 3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

te pup si te imbratisez si aici!
te asteptam sa ne pvestesti cand ai timp

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Buna gravidutelor!
Am ajuns si noi acasa, in sfarsit! Pot sa-mi tin si eu mititica in brate si s-o dragalesc, dupa 12 saptamani de stat la spital, ea intr-o parte, eu in alta. Avem acum peste 2500 gr si toate hainutele cumparate (pentru prematuri) ii sunt mici .
Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Multumesc pentru suport si incurajari

MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Buna gravidutelor!
Am ajuns si noi acasa, in sfarsit! Pot sa-mi tin si eu mititica in brate si s-o dragalesc, dupa 12 saptamani de stat la spital, ea intr-o parte, eu in alta. Avem acum peste 2500 gr si toate hainutele cumparate (pentru prematuri) ii sunt mici .
Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Multumesc pentru suport si incurajari

MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Toni mi-au dat lacrimile de fericire!!! Mi-ai inseninat ziua ... O veste minunata care o asteptam cu mare drag. Ma bucur ca este bine, ca a crescut asa de bine si frumos. Ii doresc multa sanatate si sa va aduca numai bucurii

O zi frumoasa tuturor
37 saptamani si 3 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

toniro,
felicitari pt curaj si pentru minunea pe care o tii in brate.
iti asteptam cu drag printesa la prematuri esentele tari,caci,este o superesenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

tonirro de acum sa dea domnul ca grijile sa va ocoleasca si sa va bucurati de minunea voastra.
balanta
si salutari la toate gravidutele si mamicile

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+18 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput