tricicleta buna pentru copii sub 2 ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

Multe triciclete sunt facute pentru copii de la 10-12 luni. Copiilor de varsta asta, chiar si lor, le place mult in trici, fiicei mele ii placea chiar mai mult decat in carut, insa fiind atat de micuta se intampla sa adoarma dupa o portie zdravana de alergat prin parc :-) si atunci pana acasa ce era sa fac? Asta vara avea 12-16 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

mai bine i/ai ceva fara pedale, genul asta

http://www.amazon.co.uk/Hoppop-Otto-Four-Wheeler-Scooter/dp/B002BWPWGW

sau bicicleta direct, balance bike. Finn merge de la 22 de luni pe balance bike.

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Chestia asta fara roti nu este recomandata de ortopezi. Tricicleta/bicicleta sunt mult mai bune.

un link/sursa oficiala pt ceea ce si scris mai sus?

ce ce nu ar fi buna?

Nu am link, un ortoped si o kinetoterapeuta i-au spus asta prietenei mele care avea probleme cu baietelul. Incepuse sa-si tarasca un picior, avea 2.5ani. N-au descoperit nimic, a fost cu el la Cluj, dar s-a rezolvat la kineto si ambii dr i-au interzis sa mai foloseasca "chestia aia" pentru ca-l dezechilibreaza din sold. Cand pedaleaza misca egal din ambele picioare, dar pe asta isi poate intinde picioarele inegal.
N-am inteles de ce ati sarit asa? E doar o parere, fiecare face ce vrea.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sara_Maria

Multe triciclete sunt facute pentru copii de la 10-12 luni. Copiilor de varsta asta, chiar si lor, le place mult in trici, fiicei mele ii placea chiar mai mult decat in carut, insa fiind atat de micuta se intampla sa adoarma dupa o portie zdravana de alergat prin parc :-) si atunci pana acasa ce era sa fac? Asta vara avea 12-16 luni.

Eu n-am renuntat la caruciorul lui Alex pana la 2ani. Nu mai dormea, dar era foarte obosita si in carucior statea tolanita cum n-ar fi putut sta pe bicicleta.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

mai bine i/ai ceva fara pedale, genul asta

http://www.amazon.co.uk/Hoppop-Otto-Four-Wheeler-Scooter/dp/B002BWPWGW

sau bicicleta direct, balance bike. Finn merge de la 22 de luni pe balance bike.

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Chestia asta fara roti nu este recomandata de ortopezi. Tricicleta/bicicleta sunt mult mai bune.

un link/sursa oficiala pt ceea ce si scris mai sus?

ce ce nu ar fi buna?

Nu am link, un ortoped si o kinetoterapeuta i-au spus asta prietenei mele care avea probleme cu baietelul. Incepuse sa-si tarasca un picior, avea 2.5ani. N-au descoperit nimic, a fost cu el la Cluj, dar s-a rezolvat la kineto si ambii dr i-au interzis sa mai foloseasca "chestia aia" pentru ca-l dezechilibreaza din sold. Cand pedaleaza misca egal din ambele picioare, dar pe asta isi poate intinde picioarele inegal.
N-am inteles de ce ati sarit asa? E doar o parere, fiecare face ce vrea.

Alexandra Maria
14.12.2007

Tu esti prima care a sarit, s/a dat cu capul de pereti, a dezaprobat toate mesajele mele numai pentru ca ai auzit tu de la cineva ca nu ar fi buna chestia aia. Afla ca acel bouncer este folosit pe scara larga in zeci de tari, iar tricicleta nu. O zi buna.

Finn Constantine 15.10.2009 si 37+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sara mara si pustiul meu a facut multe luni de kineto; dimpotriva, bicicletele fara roti il invata echilibru, dau din ambele picioare in egala masura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Danavio, QED. Dezaproba/l si pe asta.

Finn Constantine 15.10.2009 si 37+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Alex foloseste de la 8 luni o masinuta. Din aia fara pedale. a fost 50 ron, ok exista si varianta "de firma" identica + sigla + vreo doua briz brizuri in plus, de 150 ron. sa fie sanatosi. se deplaseaza ok pe ea, dar e cam dificil de carat in parc - nu se pliaza in nici un fel.

asa ca noi am cumparat chestia asta

http://www.amazon.co.uk/Mookie-Scuttlebug-Dragonfly-Trike-Green/dp/B002KKC6C8

se gasesc si in X4 dar sunt mai scumpe decat cele din afara (lol). Nu le recomand pe cele in varianta 4 roti. Ca sa citez unele reviewuri, "those have a mind of their own"

nu stiu cu ce ortopezi ati vorbit, oricum, noua fix astea fara pedale ni s-au recomandat, pentru ca il ajuta sa calce pe toata talpa si drept. dar ma rog, cate cabinete atatea teorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Pentru ca nu ma lasa sa fac reclama va pot spune ca tricicleta se chiama Joy si o recomand cu caldura . Am cumparat-o anul trecut pentru baietelul meu -acum are aproape 2 ani si ajunge cu picioarele la pedale -este foarte incantat si este rezistenta !

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/29Marzo2012FotoGiuliAlghero?authkey=Gv1sRgCKuUlbT8oIC6Nw

Mergi la inceput