tricicleta buna pentru copii sub 2 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns davmad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sara_Maria

Noi avem Smart Trike 3 in 1. Se mai gaseste 2 in 1. Este buna de la 10 luni pana la 3 ani.

Ma bate si pe mine gandul sa iau o tricicleta de la Smart Trike. Imi poti spune, te rog, ce parere ai despre model, pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

mai bine i/ai ceva fara pedale, genul asta

http://www.amazon.co.uk/Hoppop-Otto-Four-Wheeler-Scooter/dp/B002BWPWGW

sau bicicleta direct, balance bike. Finn merge de la 22 de luni pe balance bike.

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Chestia asta fara roti nu este recomandata de ortopezi. Tricicleta/bicicleta sunt mult mai bune.

Noi am avut o tricicleta-cu-maner-ptr-impingere, dar nu putea pedala pe ea (n-ajungea la roti, era foarte mare) si i-am cumparat o tricicleta ieftina dar solida care mai rezista si acum. Bicicleta i-am luat in toamna de 16" direct si a pedalat foarte bine pe ea. Acum cand iesim le luam pe rand.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Despre care ortopezi vorbesti? Cred ca tricicleta nu este recomandata, pentru ca este greu pentru copilasi sa dea la pedale.

Finn Constantine 15.10.2009 si 37+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:

Despre care ortopezi vorbesti? Cred ca tricicleta nu este recomandata, pentru ca este greu pentru copilasi sa dea la pedale.

Despre cei romani. Iar tricileta este buna pentru ca le formeaza musculatura egal, masinuta aia ii dezechilibreaza.

Am aprobat din graba. Voiam de fapt opusul.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Am inteles. Dar vreau sa vad unde e scris. Ca dupa comentariile p[e care le/.ai facut nici macar nu stii cum se numeste -chestia aia fara roti - la care am dat eu link.

Mergi la inceput

Si nu te mai da cu capul de pereti pentru ca NUMAI in Ro ortopezii vin cu asemenea aberatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Citat:

mai bine i/ai ceva fara pedale, genul asta

http://www.amazon.co.uk/Hoppop-Otto-Four-Wheeler-Scooter/dp/B002BWPWGW

sau bicicleta direct, balance bike. Finn merge de la 22 de luni pe balance bike.

Finn Constantine 15.10.2009 si 33+ Euan Tudor

Chestia asta fara roti nu este recomandata de ortopezi. Tricicleta/bicicleta sunt mult mai bune.

un link/sursa oficiala pt ceea ce si scris mai sus?

ce ce nu ar fi buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dimpotriva, "chestia aia fara roti" cum ii zici tu este mult mai ok pt copii mai mici decat tricicleta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

davmad, noi o avem de vara trecuta. Suntem super incantati de ea. Este foarte practica si solida. De comoda nu mai zic. Am vazut acum, (anul trecut nu era)4 in 1. Este mai buna. Mie daca imi adormea printesa pana acasa trebuia sa inclin tricicleta si sa merg cu ea pe rotile din spate. Modelul de anul asta, daca adoarme are posibilitatea sa se lase pe spate precum scoicuta.. e super. Nu am incercat alte triciclete, insa as recomanda-o cu mare incredere pe asta.

Acum am renuntat la barele de protectie, am pastrat numai batul si parasolarul si incercam sa invatam sa pedalam. Cand vom sti bine sa pedalam, renuntam si la bat :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu nu inteleg voi vreti o tricicleta, sau un carutz cu forma de tricicleta.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput